ben niye hamile kalamiyorum

muhabet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
234
4
26
İstanbul
kızlar bana yardım edin kendimi çok kötü hissediyorum 5 aylık evliyim 2 ay önce düşük yaptım hiç korunmadigim halde 2 aydır hamile kalamiyorum yumurtulanma günlerimde ilişkiye giriyorum 1 saat kalkmiyorum ayaklarımı yukari kaldiriyorum hepsini yaptım ama bir turlu hamile kalamiyorum adetime 2 gün var test yaptım o tipsiz iğrenç tek çizgiyi gördüm yine acaba sizce acelemi ettim ptesiye kadarda adet olmassam kan testi yaptirirm bana akıl verin adetim gelmedi ama ben hayal kırıklıgına uğradim şimdiden isyan etmiyorum ama mutsuzum...

acele ediyorsun evet,ama test yapmakta değil,hamile kalamamaktan şikayet etmekte.evleneli daha 5 ay olmuş,doktorlar sağlıklı genç çiftlere 1 yıl süre veriyorlar kendiliğinden hamile kalınabilmesi için,eğer 1 yılda olmazsa tedaviye başlanıyor.ayrıca 2 ay önce düşük yapmışsın,geçmiş olsun,vücudun anca toparlıyordur kendini,hormonların anca düzeliyordur,korkma o yüzden.hem ilk 3 ay içerisinde gebe kalabilmişsin ,demek ki sorun yok.rahat ol çok kafana takarsan vücudunu da bu strese sokarsın olacağı varsa da olmaz..

haklısın stres yapmamak lazım ama elimdeolmuyor önceki hamileligimde çalişiyordum pek takmiyordum hemen hamile kaldım düşük olayından sonra eşim izin vermedi çalışmama sabahtan akşama kadar evdeyim şimdi kafayi yiyorum ancak hamile kalma yollarini ariyorum kendime uğraşicak bişey bulmam lazım... senin çocuğun varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…