- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
Günaydın arkadaşlar.. Moralim çok bozuk
Sevgilimle uzun bi aradan sonra öyle sıcak öyle içten bi dönem geçiriyoduk ki.. Gören kıskanır dedikleri bi dönemdi gerçekten
Taa ki dün akşama kadar. Dün akşam sevgilimle telefonda konuşurken arkadan bi erkek arkadaşı aynen şunları söyledi. " Oğlum bu nasıl bi hapmış lan? Çok iyi geldi ha.. Bu hap boğayı bile ters düz eder öyle etkiliymiş.." Ben bunun üzerine sevgilime o hap ne hapı , nasıl bi hap diye düzgünce sordum kızlar.. Ya hakkım yaa en azından bu kadarını sormak hakkım
O önce düzgünce açıkladı sonra kavgayı başlattı. Sen ne zannettinde, sen bana bunu nasıl sorarsında.. Sen imsinde bana bunu soruyosunda.. Ben hapcımıyımdaa 

Öyle moralim bozuldu ki kızlarr
Ki sevgilim daha öönce meraktan 1 kere blöle bişey denediği için korkuyorum haklı olarak.. Ama kavgayı öyle büyüttükii.. Ben buyum tamam mı işine geliyor dur gelmiyosa sen bilirsin dedi.. O öyle diyincede ben de film koptu. Madem ki öyle al sana diyerekten.. " ben de buyum bidaha beni değiştirmeye kalk bak ne oluyo işine geliyosa sus gelmiyosa bna defol dersin giderim" dedim. Anlıcanız ikimizde öyle bi abarttık ki.. O da bu lafın üstüne bidaha beni aramıcaksın dedi e resti tamamen çekti. Birazda öyle kavga ettik. Benim ne pisliğim kaldı, ne kötü huyum ne nasıl kötü bi kız olduğum 

Sen bana hapçısın dedin, sen beni küçük gördün diyede kendini bi güzel üste çıkardı.. Onu bidaha aramıcama kendimede onada söz verdim. Ama ben hapçı demedim ki ona 

Sırf bunu açıklamak için sabah aradım 2 kere meşgule verdi sonra açtı hiç konuşmadan beni dinledi. Söliceklerimi söleyip kapadım. Sonra o konuyla ilgili bişey daha demek istedim aradım ama sessize vermiş
Benim soru sorma tarzım mı yanlış oldu. Ben nasıl hareket ediyim anlamasım.