Ben ona hapcısın demedim :(:(:(

Dou_You_Wanna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.632
8
116
Ankara
Günaydın arkadaşlar.. Moralim çok bozuk :43: :43: :43: Sevgilimle uzun bi aradan sonra öyle sıcak öyle içten bi dönem geçiriyoduk ki.. Gören kıskanır dedikleri bi dönemdi gerçekten :14: :14: Taa ki dün akşama kadar. Dün akşam sevgilimle telefonda konuşurken arkadan bi erkek arkadaşı aynen şunları söyledi. " Oğlum bu nasıl bi hapmış lan? Çok iyi geldi ha.. Bu hap boğayı bile ters düz eder öyle etkiliymiş.." Ben bunun üzerine sevgilime o hap ne hapı , nasıl bi hap diye düzgünce sordum kızlar.. Ya hakkım yaa en azından bu kadarını sormak hakkım :14: :14: O önce düzgünce açıkladı sonra kavgayı başlattı. Sen ne zannettinde, sen bana bunu nasıl sorarsında.. Sen imsinde bana bunu soruyosunda.. Ben hapcımıyımdaa :14::14::14: Öyle moralim bozuldu ki kızlarr :( Ki sevgilim daha öönce meraktan 1 kere blöle bişey denediği için korkuyorum haklı olarak.. Ama kavgayı öyle büyüttükii.. Ben buyum tamam mı işine geliyor dur gelmiyosa sen bilirsin dedi.. O öyle diyincede ben de film koptu. Madem ki öyle al sana diyerekten.. " ben de buyum bidaha beni değiştirmeye kalk bak ne oluyo işine geliyosa sus gelmiyosa bna defol dersin giderim" dedim. Anlıcanız ikimizde öyle bi abarttık ki.. O da bu lafın üstüne bidaha beni aramıcaksın dedi e resti tamamen çekti. Birazda öyle kavga ettik. Benim ne pisliğim kaldı, ne kötü huyum ne nasıl kötü bi kız olduğum :50::50::50: Sen bana hapçısın dedin, sen beni küçük gördün diyede kendini bi güzel üste çıkardı.. Onu bidaha aramıcama kendimede onada söz verdim. Ama ben hapçı demedim ki ona :25::25::25: Sırf bunu açıklamak için sabah aradım 2 kere meşgule verdi sonra açtı hiç konuşmadan beni dinledi. Söliceklerimi söleyip kapadım. Sonra o konuyla ilgili bişey daha demek istedim aradım ama sessize vermiş :25: Benim soru sorma tarzım mı yanlış oldu. Ben nasıl hareket ediyim anlamasım.

aaah biz kadınlar:31:
haklı olsakta dayanamayıp arar sorarız..konuşmazsak savunmazsak hakkımızı içimizde kalır çünkü..
ama erkekler öyle mi?sen bana hapçı mı dedin hop üste çık pat kapıyı kapat!oldu paşam oldu be!:47:
sen haklısın canım..hiç canını sıkma..o da anlayacaktır bunu merak etme..
ama bir süre burnunu sürt onun bence bunu haketmiş..
sendebir daha arama..ararsada açma bakalım nereye kadar arayacak ne yapacak..

Son düzenleme:
Öyle asiri tepki vermesi hic normal degil.
Ve verdigi tepki nedeniyle sanki gercekten hap kullaniyormus gibi geldi bana.
Bagirarak, hatta sizi suclayarak üstte cikmaya calismis, bunu yapan insan genellikle suclu veya haksizsa yapar.
Bence ben hapcisin demedim niye bana böyle davrandi diye düsünmektense, acaba gercekten hap aliyor mu diye düsünün.

bence hatalı yani ortada bir uyuşturucu gibi birşey , bir şekilde yakalanmş hisseti kendini ki üste çıkmak için çabaladı.

dayanamadın yani aradın....:)
neyse artık olan olmuş sevgilinde çoook abartmış..
tabiki merak eder insan ne hapı o fln diye..
sakin olsaydın onun karşısında haklıyken haksız duruma düşmezdin..
hatta bence hala haksız durumda değilsin sen ama sevgilin hem suçlu hem güçlü...

Durum tahmin ettiğinden daha kötü olabilir.
Arkadaşı boğayı bile ters düz eder dediğine göre o hap ereksiyon hapıdır.

Arkadaşlar çok sağolun yorumlarınız için :14: Bitik haldeyim gerçekten :14: Sinrlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyoo. Söylediği laflar kalbime sağlandı kaldı çıkaramıyorum.. Onun az önce görüştüm ve sizin söyledikerinizi söyledim. Sen kullanmıyor olsan bile ki ben kullandığına inanmıyorum böyle bi tepki vererek kendini suçlu duruma düşürdün dedim. Bana öyle ağır bi vicdani yük yükleyemezsin sen dedim. Ben hapçı dahi olsa kimseye ithamda bulunmazken sanamı buluncam dedim? Sadece soru sorma tarzım yanlış olmuş olabilir ama diğer hiç birinde haklı değilsin bunu bil dedim kapadım tlfnu yüzüne.

Yani bakın gördünüzmü kızlar? Hepimizin aklına aynı şey geliyor. Ben yanlış anlamamışım. İlk intiba laflardada çok önemlidir. Meğerse kasdettiği hap ağrı kesiciymiş.. A ile başlıyodu adı. Abim sordum. Abimde o ağrı kesici değil dedi. Ama ne olursa olsun benimle oturup düzgünce konuşmalıydı.

Arkadaşlar çok sağolun yorumlarınız için :14: Bitik haldeyim gerçekten :14: Sinrlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyoo. Söylediği laflar kalbime sağlandı kaldı çıkaramıyorum.. Onun az önce görüştüm ve sizin söyledikerinizi söyledim. Sen kullanmıyor olsan bile ki ben kullandığına inanmıyorum böyle bi tepki vererek kendini suçlu duruma düşürdün dedim. Bana öyle ağır bi vicdani yük yükleyemezsin sen dedim. Ben hapçı dahi olsa kimseye ithamda bulunmazken sanamı buluncam dedim? Sadece soru sorma tarzım yanlış olmuş olabilir ama diğer hiç birinde haklı değilsin bunu bil dedim kapadım tlfnu yüzüne.

senin soru sorma tarzında yanlış değil ki..
gayet sakin adam gibi sormuşsun işte..
günahını almayalım ama banada kullanıyor gibi geldi..bastırmak için sana yüklendi..
bence sen bir süre gerçekten görüşme..ne yapacak izle gör..
ayrıca bir şekilde kullanıp kullanmadığından emin olmaya çalış..
umarım kullanmıyordur..ama kullanıyorsada senin içinde sakıncalı bir durum söz konusu..
düşünmen gereken şu zamanda bu olmalı canım..:31:

Yanlış anlasın, bırakın yanlış anlasın.
Haklı olduğunuz bir konuda koşmayın peşinden.
Düşünün, böyle bir mevzuda içindeki pisliği kusan biri ciddi meselelerde nasıl tavır takınır?

Gelir özür dilerse düşünürsünüz, yoksa ne arayın, ne sorun, ne daha fazla açıklama yapın bence.

Ayrıca böyle tepki vermesi bana da kullanıyor olabileceğini düşündürttü.

Son düzenleme:
Bana dün defol git bile dedi :14: :14: Kendine gelince herşey de haklı herşey de amaa.. O yanlışlıkla ağzından bi laf kaçırır ama bana demedi olur.. Bana gelince suçlama üstüne suçlama :14: Ama benim içim rahat. Bunu bastıra bastıra onada söyledim. Benim içim rahat ve defoluyorum hayatından dedim..

Bana dün defol git bile dedi :14: :14: Kendine gelince herşey de haklı herşey de amaa.. O yanlışlıkla ağzından bi laf kaçırır ama bana demedi olur.. Bana gelince suçlama üstüne suçlama :14: Ama benim içim rahat. Bunu bastıra bastıra onada söyledim. Benim içim rahat ve defoluyorum hayatından dedim..

sende dediğini yap o zaman defolup git..
geri dön diye naralar atmaya başladığında da son kez sözünü dinledim defolup gittim dersin..
kusura bakma ama çok sinir oldum pis:47:
üzülme sende haketmiyormuş demek ki seni..
kısmet değilmiş belki de..daha iyilerine layıksın..:34:

"Defol git" diyen birinin hayatında olmaya devam edilirse her şeyde defol demeye başlar.

En iyisi dönüşü olmayan bir şekilde gidip istediği zaman istediği gibi davranamayacağının dersini vermek.

ne münasebet canım o defolsun, nasıl böyle konuşabilir?
senin hiç bir hatan yok, tabi ki soracaksın ne diye.
niye sinirleniyormuş beyefendi, ben neler neler soruyorum sevgilime. :19:
hapın adını özelden yazabilir misin canım ben bulayım sana ne hapı olduğunu.

Back
X