Ben Önden Senin İçin Verdim

• Konu Sahibi Konu Sahibi busra_tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

busra_tuna

Ziyaretçi
tersir3hp6.jpg

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

:Roflol::Roflol::Roflol:kocacım ben önden senin için verdim sen arkadan verme

Minibüs şöförü sesleniyor "Arkadan vermeyen kaldımı" :Roflol:

İçiniz fesat lan sizin. Tövbe estağfirullah:mymeka::mymeka:
:Roflol::Roflol::Roflol:

İçiniz fesat lan sizin. Tövbe estağfirullah:mymeka::mymeka:
:Roflol::Roflol::Roflol:

sen daha fesatsın kız nerdende buldun bu yazıyı bravo sana şimdi kocamada göndericem:Roflol::Roflol::Roflol::sm_cool:sırnaşık şeysırnaşık şey bu yazıyı

Güzel türkçemiz.....................

bizim akrabadan biri pazardan biber alırken pazarcıya üsten üsten koy demiş pazarcıda fesat ya anlayın gerisini

ah şu türkçeyi katledenler yok mu :mymeka:

yaw arkadaslar niye koptugunuzu anlamadim ...butun dillerde vardir boyle seyler..sizi gidi fesatlar sizi....))))

dilimiz lastik gibi nereye çekersen oraya gider kuzum haklısın içleri fesat bunların :Roflol:

:Roflol::Roflol:her zaman duyuyom böle şeyleri ama gülemiyom millet dicek ne fesat kıza bak

evt böyle şeylerle çok karşılaşıyoruz ama türkçemi bozuk konuşma biçimimizmi anlayamadım :sm_confused:

bizim iş yerinde bi komşu vardı kadın günde en az 5 posta böle konuşuyodu farkında olmadan ama aklımda kalanları yazıım
mesela bu kadın medikalci adamın kolu kırılmış kolluk almaya gelmiş kolluk dar gelmiş adama bizimki hemen hareketlede göstererek beyfendi sokup sokup çıkardıkça genişler ozaman rahatça sokarsınız kolunuzu demiş :)))))

bikerede iett otobüslerine binmiş ama akbili bitmiş yolculardan birinden rica etcek parasını veriim benim yerimede basın diye adam önünden gidiyo adama bağıra vağıra diyoki beyfendi beyfendi banada basarmısınız :))) adamın halini ve akşamın bi vaktin ağzına kadar dolu olan otobüstekileri siz düşünün artık :D

Back
X