Ben Onu Çok Sevdim - Atv

karamellitrilece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
2.603
680
248
Yapımcılığını Pana Film’in, yönetmenliğini Mehmet Bahadır Er’in yaptığı “Ben Onu Çok Sevdim”de Mehmet Aslantuğ, Birce Akalay ve İdil Fırat’ın yanı sıra pek çok başarılı oyuncu bir araya geliyor.

Dizide Ayhan Aydan’ın eşi Hasan Ferit Alnar’ı Erdinç Gülener, Adnan Menderes’in en yakın arkadaşı Ethem Menderes’i Rıza Akın, Adnan Menderes’in en büyük oğlu Yüksel Menderes’i Mehmetcan Mincinözlü, ortanca oğlu Mutlu Menderes’i Savaş Zafer ve en küçük oğlu Aydın Menderes’i Burak Temiz canlandırıyor.

[video=youtube;e6ePeN3_-8c]http://www.youtube.com/watch?v=e6ePeN3_-8c[/video]

Son düzenleme:
[video=youtube;FUZyOx2hrdY]http://www.youtube.com/watch?v=FUZyOx2hrdY[/video]

Birce, cok güzel hatunsun

Diziyi bi aratayim dedim meger subat ayinda fragmani yayinlanmis, dizi o zamanlar ortalikta yoktu
demek ki yeni sezona birakmislar, simdi ki fragmaniyla eski fragman arasinda cok fark var
ertelemeleri bir nevi iyi olmus..

Dün diziyi izledim, biraz kasvetliydi bazi sahneler ama yine de
gercek bir yasamdan alinti oldugu icin merakla izleyecegim..

mehmet aslantuğu o kadar çok severim ki ne yapsa izlerim kotu bile olsa sesini kapatıp izlerim yani o derece severim o yuzden ilk bolumu soluksuz ızledım ızlemeye devam

Oyuncular nedenıyle dıkkatımı cekmıstı.dun aksam ılk bolumunu ızledım.bıraz duragan geldı ama donem dızılerının genel havasının bu oldugunu dusunuyorum.oyuncular,oyunculuklar 10 numara,konu da guzel.begendım ben
bu arada ayhan aydan yassıada mahkemelerındekı ıfadesınde ben bu adamı sevdım dıyerek adnan menderese askıni ıtıraf etmıs.anlasılan dızıye adını veren de bu sozler olmus.ılgınc geldı

Dizi tutmadigi icin gunu degistirilmis. Bu millet bu diziyi daha once izledigi icin bu dizinin tutmayacagi belliydi zaten.

Son düzenleme:
Bu diziyi son dört bölümdür izliyorum çok hazin bölümler aile için ama kimsenin izlememesi benim dikkatimi çekti ilginç.

dızının ılk bolumlerı cok durgundu,yasak bı askı anlatırken bıraz daha ılgı cekıcı bır senaryo hazırlamaları gerekırdı. Netıcede ıtıcı bı yanı vardır yasak ask konusunun. Son bolumlerde ıse bu konudan tamamen uzaklasıldı,yassıada mahkemelerıne dondu konu. Bır de yassıada mahkemelerı hatırla sevgılıde de ıslenmıstı,tarıhımızde baska konular yokmus gıbı hep aynı seyı ıslerlerse ızlenme oranı da dusuk olur tabı

Back
X