merhba arkadaşlar... bu acı bu yürek yarası ne kdr zormuş yaklaşık 10 gün oldu erkek arkadaşımın benden gideli yaklaşık 2 yıldır ilişkimiz vardı 21 ay.. ben onu hep bekledimm gitti üniversite için istanbula aklım kötü şeyler gelsede bekledim bulur o istanbuldabak gör diyenlere hiç aldırmadan bekledim kimselere bakmadım yolda yürürken bile başım yerdeydi hep o derece benimsedim hayatımda kendini evlenicez kızım biz söz veriyorum kimsye bkmıcam derdi hep ama yok geçen mesaj attı her şey için teşekkür ederm beni birlikte oldugumuz sürece mutlu ettin aama ben yapamıyorum artık bişey hissedemiyorum sana ve sni aldattım dedii beynimden vurulmuşa döndüm tamda onu görücektim heycanlıydım 9 ay bekledim tam geliyor artık mutlu olucaz diyordum ama o gitti kabullenemedim bir sürü mesjlar attım çok çaresiz hissediyordm arıyordum bazen meşgule atıyordu bazen bakmıyordu bile ..şimdi ilk günleregöre iyiyim ben onu unutcam beklemicem diyorum ama 5 dakikasonra fikrim değişiyor o zamn farkediyorum ben onu hala bekliyorum onu istiyorum o beni bırakıp gitsd ben bırakıp gidemiyorum... her namazdan sonra ua ediyorum Allah ım nolur pişman et mutsuz et benim kıymetimi anlasn esin diye yoksa ben mutsuzluktan solup gidicem hep onu düşünüyorum... bana glmesni nsl çok isiyorum .. ne yapabilirimm tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız nasl davranabiliim ..çooooookk mutsuzumm ben mutlulugumu istiorumm
:'(