Ben onu hala bekliyorum, bekleme nolur desede:(

papillon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
49
0
86
Ankara
merhba arkadaşlar... bu acı bu yürek yarası ne kdr zormuş yaklaşık 10 gün oldu erkek arkadaşımın benden gideli yaklaşık 2 yıldır ilişkimiz vardı 21 ay.. ben onu hep bekledimm gitti üniversite için istanbula aklım kötü şeyler gelsede bekledim bulur o istanbuldabak gör diyenlere hiç aldırmadan bekledim kimselere bakmadım yolda yürürken bile başım yerdeydi hep o derece benimsedim hayatımda kendini evlenicez kızım biz söz veriyorum kimsye bkmıcam derdi hep ama yok geçen mesaj attı her şey için teşekkür ederm beni birlikte oldugumuz sürece mutlu ettin aama ben yapamıyorum artık bişey hissedemiyorum sana ve sni aldattım dedii beynimden vurulmuşa döndüm tamda onu görücektim heycanlıydım 9 ay bekledim tam geliyor artık mutlu olucaz diyordum ama o gitti kabullenemedim bir sürü mesjlar attım çok çaresiz hissediyordm arıyordum bazen meşgule atıyordu bazen bakmıyordu bile ..şimdi ilk günleregöre iyiyim ben onu unutcam beklemicem diyorum ama 5 dakikasonra fikrim değişiyor o zamn farkediyorum ben onu hala bekliyorum onu istiyorum o beni bırakıp gitsd ben bırakıp gidemiyorum... her namazdan sonra ua ediyorum Allah ım nolur pişman et mutsuz et benim kıymetimi anlasn esin diye yoksa ben mutsuzluktan solup gidicem hep onu düşünüyorum... bana glmesni nsl çok isiyorum .. ne yapabilirimm tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız nasl davranabiliim ..çooooookk mutsuzumm ben mutlulugumu istiorumm:(:'(

merhba arkadaşlar... bu acı bu yürek yarası ne kdr zormuş yaklaşık 10 gün oldu erkek arkadaşımın benden gideli yaklaşık 2 yıldır ilişkimiz vardı 21 ay.. ben onu hep bekledimm gitti üniversite için istanbula aklım kötü şeyler gelsede bekledim bulur o istanbuldabak gör diyenlere hiç aldırmadan bekledim kimselere bakmadım yolda yürürken bile başım yerdeydi hep o derece benimsedim hayatımda kendini evlenicez kızım biz söz veriyorum kimsye bkmıcam derdi hep ama yok geçen mesaj attı her şey için teşekkür ederm beni birlikte oldugumuz sürece mutlu ettin aama ben yapamıyorum artık bişey hissedemiyorum sana ve sni aldattım dedii beynimden vurulmuşa döndüm tamda onu görücektim heycanlıydım 9 ay bekledim tam geliyor artık mutlu olucaz diyordum ama o gitti kabullenemedim bir sürü mesjlar attım çok çaresiz hissediyordm arıyordum bazen meşgule atıyordu bazen bakmıyordu bile ..şimdi ilk günleregöre iyiyim ben onu unutcam beklemicem diyorum ama 5 dakikasonra fikrim değişiyor o zamn farkediyorum ben onu hala bekliyorum onu istiyorum o beni bırakıp gitsd ben bırakıp gidemiyorum... her namazdan sonra ua ediyorum Allah ım nolur pişman et mutsuz et benim kıymetimi anlasn esin diye yoksa ben mutsuzluktan solup gidicem hep onu düşünüyorum... bana glmesni nsl çok isiyorum .. ne yapabilirimm tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız nasl davranabiliim ..çooooookk mutsuzumm ben mutlulugumu istiorumm:(:'(

bebeğim sana dönse bile aldatmasını kabullenebilicekmisin tekrar güvenebilicekmisin tekrar seni bırakıp gitme korkusuyla yaşıyacaksın o zaman snn için daha kötü ve yıpratıcı bir süreç olucak şimdi acın taze bir süre sonra daha mantıklı düşünmeye başlıcaksın....

Canım öncelikle senin adına üzüldüğümü bilmeni isterim.Yaşadıkların zor,hiç mi hiç kolay değil.Ama inan unutursun klasik bir laf olacak ama zaman gerçekten de her şeyin ilacı.Belki 1 hafta belki de 1 yıl sonra unutacaksın fakat er ya da geç unutacaksın onu.Üzülmen anormal değil tabii ki ama kendini yıpratma bu kadar.Sen seni sevmeyen biri hayatından çıktı,o da onu seven birini hayatından çıkardı.Bunda zararda olan sen değilsin göründüğü gibi,o. Eğer başka yere gitmeseydi de yine yapardı emin ol.Belki de iş daha da ciddileşince yapardı ki bu seni daha çok yıkardı.Kurtulmuşsun ondan.Seviyorum seviyorum diyorsun ama bence bunu gururuna yediremiyorsun.Gerçi kim yedirebilir ki o da var.Senin yapman gerek şeyler nedir biliyor musun? Onu aramayı keseceksin,numarasını sileceksin,onu düşünmemeye çalışacaksın,eğer onu hatırlatan şarkılar varsa dinlemeyeceksin,sosyal paylaşım sitelerindeki profillerine bakmamak için kayıtlıysa ordan da sileceksin.Zaten başka şehirdeymiş şanslısın.Unutman çok kolay olmasa da imkansız değil.Sana güveniyorum ben yaparsın :)

Bekleme nolur dese de bekliyorsun... Ne güzel.
Bir kadın kendini daha ne kadar alçaltabilir sorusuna cevapsın.
Bu kadar saf olunur mu yau bu devirde.
Başını yerden kaldırmamak da neymiş. Başını kaldırsan nolacaktı? Mantıklı mı yaptıkların sence?!
Bir erkeği hayatının merkezine koyarsan o merkez ayaklarının altından kayıp gittiğinde tepetaklak olursun böyle.
Önce kendine saygı duyacak insan.

teşkkür ederim sizlere.. ya ben ha inanamıorum gittiğine yalan söylediğini düşünüyorum.. bi insan süreli anı şeyi mi düşünür her saiyein her zerresi onu düşünmekle geçiyor.. tam hep mutlu olmuyalım mutsuzda ollım am birlikolalım gitmesin istedm benden.. gerçektenn çok svdimm.. hiç ummadıgım an ve mekanda karşıma çıkmıştı sei istiyorum demişti ve öylece çıktı ummadıgım anda,zamanda hayatımdan... öncedn her şeydi ya bird hiçbişeyim olduu gelmicek biliorum çok gururrlu ama benim aşkımda gururr yok .. yediremiyorum kondurammıyorum bizzee... ama şu an bana gse ben nasıl anıcagımı gerçekte bilmiyorum kalbimm evt hal sviyorsun diyo ama aklım hayırr sevm o seni ao seni unuttu sende onu unutcaksın diyor..

Bekleme nolur dese de bekliyorsun... Ne güzel.
Bir kadın kendini daha ne kadar alçaltabilir sorusuna cevapsın.
Bu kadar saf olunur mu yau bu devirde.
Başını yerden kaldırmamak da neymiş. Başını kaldırsan nolacaktı? Mantıklı mı yaptıkların sence?!
Bir erkeği hayatının merkezine koyarsan o merkez ayaklarının altından kayıp gittiğinde tepetaklak olursun böyle.
Önce kendine saygı duyacak insan.

harikasınızz benim böyle cevaplara ihtiyacım a beni kendime getiriyor gerçekten çok haklısnız sonunakadar katılıyorum hatıma çok müdahale ederdi onunla konuşma telefonumda bütün mesaları okur siler erkeklerle konuşma bakma açık giyinme oraya gime buraya gelme diye iye iyice haytıma etti yani affedersinizz.... ondan işte buboşlukk.

9 ay bekledim demişsin. 9 ay boyunca hiç görüşmediniz mi? özellikle burası garip geldi bana, nasıl görmeye gelmedi seni, 2-3 değil 9 ay :26:

neden bekliyorsun biliyor musun?
çünkü kalbin mantığına onun yerine bahaneler üretip onu haklı çıkartıyor.
o seni kaybetmeyi göze alarak ALDATTIM demiş. senden ayrılmak istiyorum'un diğer versiyonu.
hem sen yokken seni bir daha aldatmayacağı ne mağlum. makbul olan fizanda da olsa bekleyen sadık olan erkektir. onu 1 kere affedersen hep affetmek zorunda kalırsın. çünkü sen onu böyle kabul etmiş olacaksın. ona izin verir kendini aptal yerine koyarsın.
kalk ayağa onu düşünmeyecek şekilde birşeyler yap; iş,spor, arkadaşlarla gezme

neden bekliyorsun biliyor musun?
çünkü kalbin mantığına onun yerine bahaneler üretip onu haklı çıkartıyor.
o seni kaybetmeyi göze alarak ALDATTIM demiş. senden ayrılmak istiyorum'un diğer versiyonu.
hem sen yokken seni bir daha aldatmayacağı ne mağlum. makbul olan fizanda da olsa bekleyen sadık olan erkektir. onu 1 kere affedersen hep affetmek zorunda kalırsın. çünkü sen onu böyle kabul etmiş olacaksın. ona izin verir kendini aptal yerine koyarsın.
kalk ayağa onu düşünmeyecek şekilde birşeyler yap; iş,spor, arkadaşlarla gezme

haklısınız ne diyebilirmki.. gözümle görmedim ya belkide ondan hala inanamıyorum gelicek diyor kabim seviyorsun diyor.. hep mantıgımın önüne geçiyor.. evet gelse tekrar bi düşünüyorumda mesela affetmekte filan değil tekrar güvenebilmkete bana tekrar aynı duyguyu tattırmıyacagı ne malum o kendi için gitti sevmediği için gitti ve ben sevdiğim için istiyorum tekrarr saçma gerçekte bende sevmesem giderdim nede tekrar döneyim mi.. bana arık sonsuzlukk kaddar uzak sanırımm:(

Affınıza sığınarak şu cümleyi söylemek istiyorum : derhal aklınızı başınıza alın !

Sizi aldatan bir adamın arkasından hala sızlanıyorsunuz :20:

Affınıza sığınarak şu cümleyi söylemek istiyorum : derhal aklınızı başınıza alın !

Sizi aldatan bir adamın arkasından hala sızlanıyorsunuz :20:

o da olucak inşaAllahh.. o geen yıl bi ameliyat gçirmişti önemli bi ameliyat haftda bir zorl görüşüyorduk telefnla hep bekledimm onun sayesnde o aa namaza başladım namazı hiç bilmezken o vesile oldu hergün yasinle vsvsvsvs okuyrdm işte.. aklımaşimdi bunlar gliyor çok üzülüyorum bana güzel şeylerkattıı o beni aldattıgını söylüyor a ben konduramyorum aşkıma sevgime ..kesinlikle bu mükafatı olmamalıydı.. bi an önce alıma başıma almalıyım haklısınız..

o da olucak inşaAllahh.. o geen yıl bi ameliyat gçirmişti önemli bi ameliyat haftda bir zorl görüşüyorduk telefnla hep bekledimm onun sayesnde o aa namaza başladım namazı hiç bilmezken o vesile oldu hergün yasinle vsvsvsvs okuyrdm işte.. aklımaşimdi bunlar gliyor çok üzülüyorum bana güzel şeylerkattıı o beni aldattıgını söylüyor a ben konduramyorum aşkıma sevgime ..kesinlikle bu mükafatı olmamalıydı.. bi an önce alıma başıma almalıyım haklısınız..

Onun vesilesiyle namaza başladım diye bir şey yok bence.Allah sizi o vesileyle namaza yönlendirmiş olabilir,o kişi sadece bir araç yani :34:

Allah insanoğluna her zaman birileriyle,bir şeylerle vesileler sunar,sağlar.İnsanoğlu değerlendirmesini bilirse ne ala.

Ama sırf "ben namaza onun sayesinde başladım" diye aldatan bir adam için hala sızlanıyorsanız kusura bakmayın ama Allah size aklınızı başınıza almanız için de bir an önce vesile versin inşallah !!! :34:

Daha iyisi geliyor illaki merak etmeyin.

Kafanizi mesgul edecek bir ilgi alani olusturun. Ilk ayrilan siz degilsiniz. Asagi yukari herkes, hayatinda cok sevdigi birinden ayrilmak zorunda kalmistir. Emin olun sonrasi daha guzel geliyor.

Zamanla hersey unutuluyor merak etmeyin. Asiri duygusalliktan kacinin.

Onun vesilesiyle namaza başladım diye bir şey yok bence.Allah sizi o vesileyle namaza yönlendirmiş olabilir,o kişi sadece bir araç yani :34:

Allah insanoğluna her zaman birileriyle,bir şeylerle vesileler sunar,sağlar.İnsanoğlu değerlendirmesini bilirse ne ala.

Ama sırf "ben namaza onun sayesinde başladım" diye aldatan bir adam için hala sızlanıyorsanız kusura bakmayın ama Allah size aklınızı başınıza almanız için de bir an önce vesile versin inşallah !!! :34:

değilmi her şey insalar için yaşayarak öğreniyoruzda bir şeyleri hayattaa mutluluklarda va acılarda her şey bi arada.. aklımm başıma gelice beklemicem ben kesinlikle

sizin hayır dediğinizde şer
şer dediğinizde hayır vardır.
bundan yola çıkarak ayrılmanız çok iyi olmuş ne güzel namaza başlamışsınız.
hiç üzülmeyin erkek milletine aşk gösterisi yapmanın hazin sonu bu olsa gerek
mutlaka unutursunuz benimde unutamam deyip arkasından gözyaşı döktüğüm oldu ama şimdi 5 yıldır evliyim inan aklımın ucuna gelmiyor yolda görsem tanımam o hale geldim yani.
sizde kendinize biraz fırsat verin çıkın gezin eğlenin gençsiniz bekarsınız hayatın tadını çıkarın.
ama gerçekten zaman en iyi ilaç olacak size şimdilik bunu zamana bırakın.

cok üzüldm duygularnzı böyle umursamazca yıkıp atn biri icn elmas, zümrüt kalırsnz merak etmeyn bugün olmazsa yaarın vicdanı sızlar siz unutursnz ama o yaptğnı unutamaz hayat boyu canı yanar hatırladıkca sizde değernizi anlayan biriyle mutlu mesut yasarsınz ins.

cok üzüldm duygularnzı böyle umursamazca yıkıp atn biri icn elmas, zümrüt kalırsnz merak etmeyn bugün olmazsa yaarın vicdanı sızlar siz unutursnz ama o yaptğnı unutamaz hayat boyu canı yanar hatırladıkca sizde değernizi anlayan biriyle mutlu mesut yasarsınz ins.

bende çokkk üüzülüyorumm:(( mesaj atmıyorum bi haftadır ama nasıll özledim anlatamamm:'('( ama gariptirkii hep onu düşünüyorum ve onun sevdiğini hssediyorum ya da inanmak istiyorum buna :'( çokk karışıgım şşuann:(

anlıorm su an duygularnzla hareket ediosnz benmde aram limoni ama hep hayırlı diye dua ediorm ayrılsak cok üzülrm ama birseylr engel oluyorsa akısına bırakmak yararlı olur öncelkle buna inanın aldatmayn biri niye aldattm desinki önce siz inanın aldattgını kabul etmk cok zor olack cok aklnız bulanack ama zamanla her acı unutuluo buda bi gerck sizi aldatn biri sizi hak edemez ewt belki zamn sonra döncek ama ozaman siz istemiyceksiniz

Back
X