Merhaba arkadaslar. Yeniyim ben yardiminiza ihtiyacim var. Esimle 3 yildir evliyiz, 2 yasinda kizim var. Cok zorluklar atlatarak evlendik ve her bir seyimizi kendimiz yoktan var ettik Allahin izniyle. Esim beni cok seviyodu, cok ilgili istekli, sevgisini belli eden insandi. Son 3 aydir bana olan tavri durduk yerde birden bire degisti. Benimle konusma, yuzume bakmaz oldu. Onceleri evden disariya adim atmayan esim simdi her 2 saatdan apartman bahcemize cikiyor gunde 5 kere. Telefonuna şifre koyuyor ki kimlerle konustugunu bilemeyeyim. Kavga ettiyimizde bana seni bu evden gondirem biktim senden asabimi bozuyosun filan gibi kotu sozler soyluyor sen terbiyesizsiz aptalsan bile diyor cevap verdigim de siddet uyguluyo. Ben ondan hic vaZgecmedim hep yaninda oldum, rahat yasamasi icin hersey yaptim, kimseye egdirmedim onu. Evimiz kredide oldugu icin annem cok yardimci oluyo bize. Para, erzak filan yine de burun kiviriyor beyenmiyor annemi amma onceleri boyle degildi. Cinsellik derseniz ayda 1 kez olur ya olmaz onu da kendim istiyorum cok ozur dilerim. Bana bakmiyo, bir guzel soz bile soylemiyo, elinde telefon butun gun ya futbol oynuyo ya mac seyrediyor. Bir insan durduk yere niye boyle degisir? Ne yapmaliyim? Defalarca konustum kendisiyle ya birsey yok ya gecer ya sikma beni biktirma diyor. Rica ederim bana akil verin. Cok uzun yazdim ayrica kusura bakmayin.