Ben pco, esimde varikosel hastasiydi ama hamileyimmmmmm

Bebilay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
18
7
1
32
Evet arkadaslar umut hikayemi paylasmak icin burdayim ..Bu forumdan sizlerden cok sey ogrendim sizinle mutlu olup uzuldum.iki senelik evliyim bir senenin sonunda bebegimiz olmayinca doktora gttik bana pco esimede varikosel teshisi konuldu.esimin morfolojisi %98 bozuktu.benim insulun direnmcim yuksekti adetlerim duzensizdi ..seker ilaci kullanmaya basladim..Artik umutlarimizi kestik esim amaliyat icin randevu almisken hic bklmedigimiz yumurtlamayi takip etmedigimiz sadece iki kez birlikte oldugumuz ay hamilelik haberini aldim.5+2 gunluk hamileyim.keseyi gorduk yanliz dusuk riskim biraz fazla pco olddugum icin.dualariniza ihtiyacim var..sizde umudunuzu kesmeyin en kisa surede guzel haberleri alin insallah

Ayyyy bebişin Allah a emanet canım sağ Salim kucağına al inşallah darısı bize tüm isteyenlere sağlıkla inşallahhhhhh

Amin canim benim allhim sizlere de en kisa zamanda bu duyguyu tattirsin stress cok onemliymis birkez daha kanitlanmis oldu

Ne kadar güzel :)
Gözünüz aydın umarım kucağınıza alırsınız. Progestan düşük önleyici çok iyi bir ilaç dr unuz belki önerir önermezse sorun isterseniz. Benim de vardı düşük riskim sorunsuz geçiriyorum progestandan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…