Ben pro üyelik almıcaaaammmmmm

aa bu konu nereden çıkmış böyle?
Artık saydırmak isteyen de konu açıyor demek.:KK70:

aa bu konu nereden çıkmış böyle?
Artık saydırmak isteyen de konu açıyor demek.:KK70:
Havalar soğuk ondan oluyor bunlar, insanlar üşümemek için eve kapanıyor, eh eve kapanınca canı sıkılıyor nete giriyor, bakıyorlar KK diye biryer var, girip iki arz-ı endam edeyim diyen buraya geliyor :KK14:
Son 4 gündür bir coşma var, galiba yurdum topraklarında bazı bölgelere kar yağıyor:KK59:

Havalar soğuk ondan oluyor bunlar, insanlar üşümemek için eve kapanıyor, eh eve kapanınca canı sıkılıyor nete giriyor, bakıyorlar KK diye biryer var, girip iki arz-ı endam edeyim diyen buraya geliyor :KK14:
Son 4 gündür bir coşma var, galiba yurdum topraklarında bazı bölgelere kar yağıyor:KK59:
Tam bol kremalı kahvemi aldım tam da tanımdaki gibi arkama yaslandım. Bir yudum aldım ki ilk müdürün mesajını okudum. Üstüme alınmalı mıyım ki bunu diye inanılmaz bir çelişkiye düştüm.:rolleyes:

Hani şimdi de 4 duvar arası Çin işkencesi tadında olur diye.:confused:

Ben yine de ne olur ne olmaz önlemimi alayım da.:cool:

Tam bol kremalı kahvemi aldım tam da tanımdaki gibi arkama yaslandım. Bir yudum aldım ki ilk müdürün mesajını okudum. Üstüme alınmalı mıyım ki bunu diye inanılmaz bir çelişkiye düştüm.:rolleyes:

Hani şimdi de 4 duvar arası Çin işkencesi tadında olur diye.:confused:

Ben yine de ne olur ne olmaz önlemimi alayım da.:cool:
:KK70::KK70: Yok yok sizler üstünüze alınmayın, bir arkadaşa bakacaktım havasıyla gelip ne yapsamda dikkat çeksem diye düşünen anlık üyelikler için söyledim, örnek bu topik:KK70::KK70:

Back
X