kv nızın esı yokmu gelp bukdar uzun kalıyo
bıde sen ve esın ışe cocuğunz krese gıdıyomus pekı o aksama kadar napıyor evde sorması ayıp
doğruda öyle 1 hafta falan değil 3 ay kalıyor 15 gün sonra hoopppp gene bizde.rahatsız oluyorum ya tamam madem geliyor neden benden saklıyor eşim emrivaki yapılıyor.Bunlar basit şeyler daha anlatmadığım bi srü şey. oğluna benim evimde boşan boşan diye baskı yapacak kadar arsız.ben o evde neyim bensiz oğluyla plan yapmalar.Benle değil anneyle gezmeler.bu kadar düşkünse annesine onla yaşasın.Benim annemler rahatsız ediyoruz diye 2 hafta durup neden gidiyolar o kadının oğlunun eviyse benim annemlerinde kızının evi öyle değil mi?ama yok ben buraya dinlenmeye geldim der durur ben hizmetçi değilim hem dışarda hem evde eşşek gibi çalışmamı bekliyor eşim ve kendisi.o yapacak ben yicem diyor o dediği benim.benim evim tatil köyü değil.zaten sorunlarımız var oğlunu alttan doldurmalar.kendi evi ve maaşı var vallaha benden sağlam elden ayaktan düşünce bakaız diyom ama burnumun dibine gircek illa.adam gibi büyüklük etse neyse ne ama kadın oğluna kocası gibi muamele ediyor.
maalesef ölmüş yıllar önce.akşama dek oturup tv izler.İşin ilginç yanı eşim ona toz kondurmuyor.O ne yaparsa yapsın hep haklı toz konmaz.oğlu bana küfür ediyor olsun o erkek yapar diyor.oğlum böyle denir mi o senin karın demez sevincinden kabına sığamıyor.nefret ediyorum ondan.bitmesi gerekiyorsa bitsin ben bu kadına dayanamam.kendi sağlığımdan olucam.
valla cnm karamsar oılmk ıstemem ama
duzeleceğını pek sanmıyrum bu erkeklerın analarına duskunluğunude anlams değilim
kadın okadr benmsemskı evısen yuzune bakmıyosun hala duruyor orda kendı evımı sanıyor ne
esının baska kardesı yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?