ben ruh hastası mıyım?

zuzu3477

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
359
106
123
Ankara
Kızlar önceki konularımı bilen vardır mutlka.Ben eşimle çok problem yaşadım boşanmanın eşiğinde bir çifttik.Şu sıra melek 90 derece bi dönüş var.Bana öyle iyi davranıyor ki anlatamam.Ancak sorun ortadan kalkmadı aklıma geldikçe yaptıkları boğasım geliyor.şimdilik kaynanam dışında sıkıntı yok gibi duruyor.Ben o kadının evime gelmesini istemiyorum ama eşim benden habersiz çağırıyor açıkçası emrivaki yapıyor.Kaynanam cins biraz .sabahtan akşama oturur evde.Çocuk kreşe ben işe elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz.Bunun dışında eşimle problemlerimiz varken oğluna boşan allah boşan deyip durdu sanki oğlu melek.Eşimin yanında sürekli dayak cenneten çıkma vb.söylemleri vardı.neyse istemediğimi beyan ettiğim halde eşim onu çağırıyor bende surat bi karış ama kadın gene geliyor gene geliyor.Sinir hastası olmaktan korkuyorum.Şimdi soruyorum bunca yaptığına rağmen eşime hala tahammül gösteren ben acaba bu kadar çok dayanmamın altında bozuk bir psikoloji mi var diye düşünüyorum.Üstelik o kadını gördüğüm an yüreğim yanmaya midem bulanmaya vebaş dönmelerim başlıyor.Nörologa gittim bi şey yok diyor.ben ne yapacağımı bilmiyorum ama o kadını bi daha görürsem boğazını sıkar kurtulurum o denli öfkeliym.Kocam olacak zaat neden ben bu haldeyken anasını burnumun dibine sokuyor diye düşünüyorum ve beni üzmeye çalıştığını yada gene baskılayıp o kadını bana kabullendirip aynı evde yaşatmayı mı planlıyor anlamıyorum.sürekli bunları düşünüyorum sanırım kafayı bozacam ya.Kocama öfkem dinmemişken bide o kadına olan öfkem körükleniyor. inanın canım burnumda son demlerdeyim bi hatayı daha affedecek gücüm yok.Nasıl anlatayım bu durumu eşime ,yoksa sonu yok böyle giderse...

Son düzenleme:
Önceki konularını bilmiyorum yorumumu okurken bunu göz önünde bulundurursan sevinirim.. Benim düşüncem o ev senin olduğu kadar oğlunun da evi.. Yani büyük olduğu için de ev işelerine yardım etmiyor olabilir normal.. Neticede o evde yaşamıyor misafir sayılır.

Ama sana önerim eğer laf sokarsa anında cevabı yapıştır.. Sonra içinde kalınca hazımsızlık yapıyor ve daha çok yıpratıyor insanı.

Dayağı övüyorsa ; kayınbabam sizi baya hırpalamış, bunu size kabullendirmiş anlaşılan ki şiddet kadar insanlık dışı bir şeye sempatiyle bakabiliyorsun anne de..

Bu ve bunun gibi cevaplar ver ama sakın susma içinde kalmasın..

doğruda öyle 1 hafta falan değil 3 ay kalıyor 15 gün sonra hoopppp gene bizde.rahatsız oluyorum ya tamam madem geliyor neden benden saklıyor eşim emrivaki yapılıyor.Bunlar basit şeyler daha anlatmadığım bi srü şey. oğluna benim evimde boşan boşan diye baskı yapacak kadar arsız.ben o evde neyim bensiz oğluyla plan yapmalar.Benle değil anneyle gezmeler.bu kadar düşkünse annesine onla yaşasın.Benim annemler rahatsız ediyoruz diye 2 hafta durup neden gidiyolar o kadının oğlunun eviyse benim annemlerinde kızının evi öyle değil mi?ama yok ben buraya dinlenmeye geldim der durur ben hizmetçi değilim hem dışarda hem evde eşşek gibi çalışmamı bekliyor eşim ve kendisi.o yapacak ben yicem diyor o dediği benim.benim evim tatil köyü değil.zaten sorunlarımız var oğlunu alttan doldurmalar.kendi evi ve maaşı var vallaha benden sağlam elden ayaktan düşünce bakaız diyom ama burnumun dibine gircek illa.adam gibi büyüklük etse neyse ne ama kadın oğluna kocası gibi muamele ediyor.

kv nızın esı yokmu gelp bukdar uzun kalıyo
bıde sen ve esın ışe cocuğunz krese gıdıyomus pekı o aksama kadar napıyor evde sorması ayıp

kv nızın esı yokmu gelp bukdar uzun kalıyo
bıde sen ve esın ışe cocuğunz krese gıdıyomus pekı o aksama kadar napıyor evde sorması ayıp

maalesef ölmüş yıllar önce.akşama dek oturup tv izler.İşin ilginç yanı eşim ona toz kondurmuyor.O ne yaparsa yapsın hep haklı toz konmaz.oğlu bana küfür ediyor olsun o erkek yapar diyor.oğlum böyle denir mi o senin karın demez sevincinden kabına sığamıyor.nefret ediyorum ondan.bitmesi gerekiyorsa bitsin ben bu kadına dayanamam.kendi sağlığımdan olucam.

doğruda öyle 1 hafta falan değil 3 ay kalıyor 15 gün sonra hoopppp gene bizde.rahatsız oluyorum ya tamam madem geliyor neden benden saklıyor eşim emrivaki yapılıyor.Bunlar basit şeyler daha anlatmadığım bi srü şey. oğluna benim evimde boşan boşan diye baskı yapacak kadar arsız.ben o evde neyim bensiz oğluyla plan yapmalar.Benle değil anneyle gezmeler.bu kadar düşkünse annesine onla yaşasın.Benim annemler rahatsız ediyoruz diye 2 hafta durup neden gidiyolar o kadının oğlunun eviyse benim annemlerinde kızının evi öyle değil mi?ama yok ben buraya dinlenmeye geldim der durur ben hizmetçi değilim hem dışarda hem evde eşşek gibi çalışmamı bekliyor eşim ve kendisi.o yapacak ben yicem diyor o dediği benim.benim evim tatil köyü değil.zaten sorunlarımız var oğlunu alttan doldurmalar.kendi evi ve maaşı var vallaha benden sağlam elden ayaktan düşünce bakaız diyom ama burnumun dibine gircek illa.adam gibi büyüklük etse neyse ne ama kadın oğluna kocası gibi muamele ediyor.

Anladığım kadarıyla sen çalışıyorsun.. Ozaman elini bişeye sürmemesini hoş göremem.. En azından yemek yapabilir.. O gelince annenleri de çağırsan olmaz mı?

Kayınvaliden ne uzunlukta kalırsa annen veya varsa kardeşin de okadar kalsın. Emin ol rahatsız olucaktır eşin de anacığı da.. Ozaman sende lafı yapıştırırsın o benim annem git mi diyeceğim diye..

Ne bileyim başka bi çözüm gelmedi aklıma başka..

maalesef ölmüş yıllar önce.akşama dek oturup tv izler.İşin ilginç yanı eşim ona toz kondurmuyor.O ne yaparsa yapsın hep haklı toz konmaz.oğlu bana küfür ediyor olsun o erkek yapar diyor.oğlum böyle denir mi o senin karın demez sevincinden kabına sığamıyor.nefret ediyorum ondan.bitmesi gerekiyorsa bitsin ben bu kadına dayanamam.kendi sağlığımdan olucam.

Allahım ne cıns bu ınsanlar hep bızımı bulur boylelerı???
aaaa canım bılmıyomusun erkek annelerı cok değerlıdır nasıl bısey desın annesıne ,bızım annelerımız değersız ama
senı cok ıyı anlıyorum canm ınsanın ıcı tukenıyo resmen:50::50::50:

Allah yardımcın olsun canım, işin zor.
Eşinin yanında olması lazım mutlaka, önce onunla iyice bir konuş durumu.
Kadın da ters bir şey söylerse altında kalma.
Herkes yerini bilse sorun olmaz zaten, ne işi var senin evinde aylarca..

Ne diyorum yoruluyormuş dinlenmeye geliyormuş.5 yıldızlı otel burası.Hiç demiyor ki bu kadın da yorulur mu eder mi.eşime de deflarca dedim istemiyorum kendine bakabildiği sürece yanaştırma aramız bozulur diye.işte son gelişinde bana haber vermeden iş yerinden tel açıp yarın annem geliyor dedi.inanın stresten bu ay özel günüm olmadı.doktora gidecem.valla çok takan biriyim ben günlerce aylarca düşünürüm.kadın akşama değin oturup sigara içiyor evde. ben gelince kapısını da kapatır.Yemnle yüzüne bakmıyorum konuşmuyorum.ama gene de geliyor ya.neymiş dinlenmeye geliyormuş.eşime anlatamıyorum ben mutsuzum diyorum.huzursuzum diyorum ama anlamıyorum nasıl etsem anlatsam inanın çok badire atlattık.bi sonuncuyu kaldıramam o kadar direncim kalmadı.nnerdeyse anası yüzünden martta boşanacaktık .adam anası gidince birden değişti.o gelince eşime de bi şeyler oluyor aman üzülmesin.aman incinmesin.aman sıkılmasın valla bunldım beni hiç düşündüğü yok.nasıl yön değiştirir bu adam yada o değişene dek ben nasıl dayanırım bu kafayla...

Son düzenleme:
valla cnm karamsar oılmk ıstemem ama
duzeleceğını pek sanmıyrum bu erkeklerın analarına duskunluğunude anlams değilim
kadın okadr benmsemskı evısen yuzune bakmıyosun hala duruyor orda kendı evımı sanıyor ne
esının baska kardesı yokmu

valla cnm karamsar oılmk ıstemem ama
duzeleceğını pek sanmıyrum bu erkeklerın analarına duskunluğunude anlams değilim
kadın okadr benmsemskı evısen yuzune bakmıyosun hala duruyor orda kendı evımı sanıyor ne
esının baska kardesı yokmu

var bi bacısı varda enişte bunu eve koymaz kızınıda damdından ayırmaya çalışıyor.işine gelen biri olmadım mı hemen masum ayaklarına yatıp alttan alttan işliyor.kendi kızına bırak gel ben seni gene satarım birine dediğini kendi kulaklarımla duydum.resmen dengesiz biri.kocama söyle bunu annem kincidir benim der geçer.

Back
X