Kızlar önceki konularımı bilen vardır mutlka.Ben eşimle çok problem yaşadım boşanmanın eşiğinde bir çifttik.Şu sıra melek 90 derece bi dönüş var.Bana öyle iyi davranıyor ki anlatamam.Ancak sorun ortadan kalkmadı aklıma geldikçe yaptıkları boğasım geliyor.şimdilik kaynanam dışında sıkıntı yok gibi duruyor.Ben o kadının evime gelmesini istemiyorum ama eşim benden habersiz çağırıyor açıkçası emrivaki yapıyor.Kaynanam cins biraz .sabahtan akşama oturur evde.Çocuk kreşe ben işe elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz.Bunun dışında eşimle problemlerimiz varken oğluna boşan allah boşan deyip durdu sanki oğlu melek.Eşimin yanında sürekli dayak cenneten çıkma vb.söylemleri vardı.neyse istemediğimi beyan ettiğim halde eşim onu çağırıyor bende surat bi karış ama kadın gene geliyor gene geliyor.Sinir hastası olmaktan korkuyorum.Şimdi soruyorum bunca yaptığına rağmen eşime hala tahammül gösteren ben acaba bu kadar çok dayanmamın altında bozuk bir psikoloji mi var diye düşünüyorum.Üstelik o kadını gördüğüm an yüreğim yanmaya midem bulanmaya vebaş dönmelerim başlıyor.Nörologa gittim bi şey yok diyor.ben ne yapacağımı bilmiyorum ama o kadını bi daha görürsem boğazını sıkar kurtulurum o denli öfkeliym.Kocam olacak zaat neden ben bu haldeyken anasını burnumun dibine sokuyor diye düşünüyorum ve beni üzmeye çalıştığını yada gene baskılayıp o kadını bana kabullendirip aynı evde yaşatmayı mı planlıyor anlamıyorum.sürekli bunları düşünüyorum sanırım kafayı bozacam ya.Kocama öfkem dinmemişken bide o kadına olan öfkem körükleniyor. inanın canım burnumda son demlerdeyim bi hatayı daha affedecek gücüm yok.Nasıl anlatayım bu durumu eşime ,yoksa sonu yok böyle giderse...
Son düzenleme: