ben salağım herhalde!!

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
kızlar duurm şu,arkadaşımla bir dizi izliyoruz ve bend eonun izlemediği bölümler vardı bende flaşh belleğime yükleyip arkadaşıma verdim neys ealdı ertesi gün görüştük dedim flaşıhımı getirdin mi unuttum dedi ama unuttum ertesi gün msj attı flaşhın bend ekalabilir mi diye staj yapıyo ve onun flaşhı başka yerd ekaldı hem zaten onunki çok küçüktü neyse ben normalde her konuda emirvaki yapılmasından nefret ederim ama bu durumda ne deyim benimde flşahla bi işim olmadığını biliyor bu arkadaşım ve güvendiğim içind everdim 1hafta sonra stajı bitti baktım onun veceği yok gibi ben dedim şu yeni bölümleri bana getirsene diye ertesi gün getirdi eve geldim açtım çıkardım flaşh bi garip olmuş benimki biraz asortik bi şeydi açılıp kapanması falan havalıydı ama tüm havası sönmüş bile giren kısmı yamulmuş başıma ağrılar girdi yani ben malıma düşkünümdür açıkcası vermek istemem almakta istemem kimsenin bi şeyini ama alınca çok ii kullanırım verinced eöyle çok ii kullanılmasını isterim neyse işte bana msj attı falan ben soğuk konuşuyorum sorsam mı sormasam mı bilemedim de ama içim içimi yiyo salak sanıyo beni diye daha da sinirleniyorum flaşhı hiç düşürmüş olabilir miisn acaba diye sordum hayır noldu dedi bend eönemli değil dedim sorduğuna göre va rbişey söyle rmiisn noldu sorun ne dedi bende anlattım ben düşürdüm herahld efalan yazdım iğneliyorumda o da benim suçum ben yapmışımdır getir yaptırıyım falan dedi bende kestirip attım çok sinir bozucu yaa napmalıyım sizce

ne kadar saçma bir konu olduğunun farkında mısın altı üstü bir flaş, kaybolsa bile nolurki, yasın küçük galiba, böyle giderse bu haytta sen çoook üzülürsün

konuyu idrak edememişsiniz sanırım ayrıca o flaşh benim için önemli de benim için !!alt üstü bir flaşh durumu yok yani..benim sinirlendiğim nokta arkadaşımın onu bozup hiç bir şey yokmuş gibi davranması beni salak yerine koyması anlamıcağımı düşünmesi sanırım yeterli olmuştur

Çok abartmışsın.
Ne yapıcam diye soruyorsun da ne yapabilirsin madem her şeyin çok kıymetli verme bir daha bir şeyini olsun bitsin bu çözüm aklına gelmedi sanırım...

kac para kı bu flas h aynısını alsan degemz ıkı kurusluk mal ıcın arkadasını uzmeye ıstemıs vermemısın oda ole ısını gormus alla allaa

konuyu idrak edememişsiniz sanırım ayrıca o flaşh benim için önemli de benim için !!alt üstü bir flaşh durumu yok yani..benim sinirlendiğim nokta arkadaşımın onu bozup hiç bir şey yokmuş gibi davranması beni salak yerine koyması anlamıcağımı düşünmesi sanırım yeterli olmuştur

şimdi idrak ettim üzgünüm ama hala saçma

senin tek derdin bu mu yani ne derdi olanlar var ya çok saçma bi konu evet bence çok salaksın böyle bi durumu dert ediyosun

Havalı flash nasıl oluyor çözemedim,havalı açılıp kapanması nasıl yani..?

Ben de 3 tane var boş boş duruyor çekmece de üçünü de gönderebilirim..

İkisi deli gibi havalı,kapağını çıkarttığında "selam sahip " falan diyor :3:

:1: sempatiksalakcinni süperdi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla ben senin yerinde olsam "mahvetmişsin, hiçbir işime yaramaz al sende kalsın artık" derdim.. bu kadar üzülme olan olmuş.. artık en süperleri bile çok pahalı değil..

bence git hemen kızın saçını başını yol ama bunu diğer arkadaşlarının yanında yap ibreti alem olsun bir daha hiç birşeyine zarar vermesinler senin delikafaduldendelikafadulden

olur mu böyle şey ya sen git o kadar para ver havalı flash al elin kızı gelsin yamultsun seni çekemiyor bence ondan yapmıştırÇok üzgünüm çoook

bu sana bir ders olmuş işte kim olursa olsun güvenmemen gerektiğini öğrenmişsindir. benim en yakın arkadaşım künyemi çaldı ben düşürdüm sandım heryeri aradım ağladım ama kolunda görünce şok oldum insan malını bilmezmi benim künyeme benziyor dediğimde olabilir kardeşimindi felan dedi. çok sinir olmuştum ama ne denilirki.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

+++++

Boşver
arkadaşlar arasında olur böyle...
ama en ufak şeyi laf ederseniz ne anlam verilebilir ki böyle arkadaşlığa...
gereksiz bi sinir olmuş senin ki...
büyüttüğüne değmez...
flashbellek dediğin nedir ki,içindeki bilgilere bişey olmadıktan sonra(tabii çok önemliyse)hiç sorun etmemen gerekirdi bence
...

Erkek arkadaşımın ablası 2 terabaytlık harici hard diskimi yanlışlıkla yere düşürmüş, disk tabi sizlere ömür, verileri kurtaramadık. Alet umurumda bile olmadı da, hayvanlar gibi arşivim gitti, çoğunun yedeği de yoktu. Yılların birikimiydi, ilk fark ettiğimizde çok içim yandı ama ne yapayım.. Koca kadın nasıl mahçup oldu, ama üstünde bile durmadım telafisi olan bir durum için kimseyi kırmam kendi canımı da sıkmam, yaşasın sınırsız internet, yaşasın torrent teknolojisi.

Üç kuruşluk flash bellek ya....

Back
X