- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane

Hamile kediyi pitbulla parçalatan çocuklardan dehşete düşüren sözler: Ben seni vursam bile üzülmem
Adana'da hamile kediyi pitbull cinsi köpeğin ağzına atarak telef olmasına neden oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 çocuğun adliyeye sevk edilirken basın mensuplarına söylediği cümleler, duyanları dehşete düşürdü: "Ben seni vursam bile üzülmem, kediye mi üzüleceğim", "Yaşımızın yetmediği...

Bu cümleyi söyleyen 13 yaşındaki bir çocuk. EVET DAHA BİR ÇOCUK. Bir anne babanın çocuğu, bir insan yavrusu....
Bunun bir üstü istediği olmayınca anne babasının,kardeşinin, karısının, öz evladının canına kast edecek.
Sevgili anne babalar. Evlatlarımıza sahip çıkalım. Bir evlât kolay yetiştirilmiyor kolay büyümüyor. Tüm kötülüklerden uzak tutalım. Kötü örnek olabilecek bütün internet, dizi, film ne varsa uzak tutalım.
"Eee evlendik, zaman geçmeden bir çocuk yapalım,
Elalem arkamızdan beceriksiz demesin diye çocuk yapalım,
Kaynanam sıkıştırıyor çocuk diye hemen bir tane yapalım,
Yaşlanınca bize kim bakar, üç beş tane olsun bari, hangisi bakarsa,
Benim yaşayamadıklarımı yaşatacağım bir çocuk yapalım,
Gerekli birikim var hemen çocuk yapalım,
Bir tane var, yalnız kalmasın yanına bir tane daha yapalım
Oğlum var bu sefer kız olur hadi bir tane daha yapalım veya tam tersi,
Kocamla aram kötü belki bebek düzeltir, bir tane yapalım,
Eltim doğurdu ben eksik kalmamalıyım, hemen bir tane yapalım,
Ben yapayım nasılsa annem veya kayinvalidem bakacak"
Allah rızası için, vatana millete hayırlı, sevgi dolu, merhametli bir evlat yetiştirmek istiyorsanız 10 tane de evladınız olsun. Ama yukarıdaki saydığım veya sayamadığım sebeplerden dolayı evlat sahibi olmayın. Dünyaya getirip bir köşeye atmayın. Maddi bütün isteklerini karşılayıp onları sevgisiz ve ilgisiz bırakmayın. Bizim bıraktığımız sevgi boşluğunu dolduracak o kadar çok şey var ki etrafta...