ben şimdi hamilemiyim değil miyim? lütfen bakın..

İnşallah hamilesindir canım... Drlar bu konuda ikiye ayrılıyor malesef

Insallah canim ama bilmiyorum allahim vakti zamani ise verir zaten bir arkadasim romatizma hastasi ve sabah aksam dogum kontrol hapi kullaniyordu doktorlar sen kesinlikle anne olamazsin demisler arkadas sabah aksam aglardi bebek gorunce falan ama allah im ona da nasip etto simdi 8 aylik bebegi var allah im bizlere de nasip eder insallah

Merhaba ben de 4 senedir tedavi görüyorum esimde ve bende hicbir sorun yok sürekli doktor degistirmekten yoruldum artik 2 kere asilama yaptım tutmadı. Geçtiğimiz günlerde kuzenim kuafor ona kibrisda ebelik yapan bir musteri gelmis ve kuzenim durumumu anlatms bende rahim tersliği var bunu belirtmiş gittigim doktorlar gebe kalmaya engel degil demisti fakat bu bayan kıbrısta doktorlarin boyle hastaların rahimlerini cevirdigini belirtmis ve bunun üzerine arastirmalara basladim eski ebelerin rahmi cevirdiklerini öğrendim kayinvalidem de de ayni sorun varmış ebe onun rahmini duzeltince hamile kalmış. Ve sonuc olarak eski bir ebe buldum cumartesi rahmimi çevirdi aranizda mantiksiz bulanlar olavak çünkü ben de korktm ilk duyduğumda ama çocuk istiyorum diyerek gözü iyice kararttim eger bu sekilde hamile kalirsam tekrar yazacağım cok zor bir süreç maddi manevi çökmüş bir bayanın anne olma cabasindaki izlediği yol

Back