• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben simdi nasil bi yol izlemeliyim yardim !

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Kizlar ben bi bankada calisiyorum ve bu isi asla sevmiyorum hergun stresle gidiyorum :( güya kpssden iy puan alip atancaktim ama beklediğindencçok düşük geldi :KK61:burasi kküçük bi yer zaten yapacak hicbise yok ben simdi iki yil daha beklemek zorundayim çok korkuyorum buradan cikamiycam diye simdi nasil bi yol izlemeliyim napicam bilmiyorm 26 yasindayim hicbse iy gitmiyo hayatimda yerimde sayip duruyorum tayin istesem o kadar az veriyolarki disarda nasil gecincem aileme diyorum gelmiyolar benimle hayatimda kimsede yokki en azindan onunla plan yapayim kalakaldim tek basima sizin yorumlarniz benim için önemli sizce ne yapabilirim

Bence şunu aklınızdan çıkarmayın ki stressiz iş yok. Ben özel sektörde çalışıyorum ancak bir kamu kurumuna iş yaptığımız için o kurumun binasında çalışıyoruz. Geçen gün tuvalette memur kızlardan biri ağlamaktan kendinden geçmişti. Sebep, üstünün çeşitli bahanelerle mobbing yapması ve en sonunda işi kızı şikayet edip disiplin soruşturması geçirmesine sebep olmaya kadar getirmesi. Yani devlete atanmış olsanız da yine stres yaşayabilirsiniz; siyasî ayak oyunları, her yerde dönen particilik muhabbetleri de cabası.

Sabredin, iyi düşünmeye çalışın. Bence siz esas yalnız olmaktan şikayetçisiniz. Umarım en yakın zamanda seveceğiniz biriyle tanışırsınız :)

Bence şunu aklınızdan çıkarmayın ki stressiz iş yok. Ben özel sektörde çalışıyorum ancak bir kamu kurumuna iş yaptığımız için o kurumun binasında çalışıyoruz. Geçen gün tuvalette memur kızlardan biri ağlamaktan kendinden geçmişti. Sebep, üstünün çeşitli bahanelerle mobbing yapması ve en sonunda işi kızı şikayet edip disiplin soruşturması geçirmesine sebep olmaya kadar getirmesi. Yani devlete atanmış olsanız da yine stres yaşayabilirsiniz; siyasî ayak oyunları, her yerde dönen particilik muhabbetleri de cabası.

Sabredin, iyi düşünmeye çalışın. Bence siz esas yalnız olmaktan şikayetçisiniz. Umarım en yakın zamanda seveceğiniz biriyle tanışırsınız :)
belkide beni en çokda rahatsız eden yalnızlığımdır :KK17:hiç bitmek bilmeyen yalnızlık geçmiyo bitmiyo burda kaldıkcada iyce bunalıyorum:KK61:

illaki bu işimi yapmak zorundasın .?
yaşında 26 ve daha dikkatli planlı çalışman lazım ordan oraya gidersen evde kalcan kız :D

ntnk, post: 37380273, member: 619629"]illaki bu işimi yapmak zorundasın .?
yaşında 26 ve daha dikkatli planlı çalışman lazım ordan oraya gidersen evde kalcan kız :D[/QUOTE]
Yokki baska Yapcagim is yok kaldim bile sanirim:110:

ben de öğretmenim iş ortamında bazen bunalıyorum öğrencilerden dolayı bazen istifa bile düşündüm ama mesleğimi seviyorum bırakamadım her mesleğin güzel ve olumsuz yanları var güzel şeyler düşünüp avutuyorum kendimi.ama emekliliği düşününce onca yıl bu mesleği yapasım da gelmiyor

mesleğimden sıkıldığım zaman daha kötüsü de olabilirdi diye düşünüyorum
her meslekte insanı bunaltan şeyler olur
ama hayat değişimler de getiriyor
hep orada kalmazsın biraz sabır

Back
X