bana biraz olayı abartmışsınız gibi geldi. sonuçta adam gidip sadece kendi keyfi için çarçur etmemiş, eviniz için birşey almış üstelik sizesorarak hatta taksitli mi peşin mi die bile sormuş ve siz de onaylamışsınız. şimdi babasına vermiş onu almasaymış bilmem ne dierek yan çiziosunuz.
önceki mesajlarınızda babasına vermiş, ona bişer demiorum madem mobilyayı nie almış almasaymış, ben al demedim kızgınlığım ona fln yazmışsınız
sonraki mesajlarda da nie 300 kp verdiye dönmüş olay, hangisine kızdığınızı siz bile anlamamışsınız sanırım. borç ödüor olmak zordur o yüzden sinirleriniz yıpranmış bence. bu kadar kızmasaymışsınız da olurmuş.
lakin arabanın vergisini paylaşma konusunda haklısınız, madem illa bi para vermek gerekicekse siz de kullanıosunuz die kullandığınız kadar benzin yüklerdiniz olup biterdi. kp geçim derdi varsa o ayrı tabi de yoksa bana da bu sebeple para verilmesi mantıksız geldi.
eşinize de bu kadar kızıp yüklenmektense daha uygun bi dille anlatabilirdiniz neden kızdığınızı, tabi onun bu kadar bi olayla da yatak ayırması doğru olmamış.
yani sonuç olarak ikiniz de fevri davranmışsınız bence bu olayı daha fazla uzatmadan konuşarak çözmenizi tavsiye ederim kolaylıklar gelsin