Ben simdi ne yapayim??

conqueror

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
1.291
129
163
Tekirdağ
Merhaba arkadaslar. İcimi dokecek bir yer ariyordum yada teselli verecek. Offf cok sukur allahima saglik sihatim yerinde en onemlisi bu fakat cok canim sikilo arkadaslar;((4 Yillik evlyim 2 yildir bebek istiyorum yok ,doru durust ise almiyolar cocuk yok diye;( tedavilerden zaten ise baslasam dahi okadar izin alamam;(( hayatimi surekli erteliyor gibi hissediyorum. Kpss hazirlanayim dedim bi traftan da aof var.ders calismakta istemiyor canim. Calismayi aksatinca sucluluk duygusu ve mutsuz oluyorum. Gunlerim sacmasapan geciyor ve ben sadece yattigim yerde kendi kendimi yiyorum. Hic arkdasim yok cok bunaldim ben;(((( bebegim olsa soyle yapardim tarzi hayaller kurarken kafayi bozmaktan korkuyorum

"doru durust ise almiyolar cocuk yok diye;( " Ben bu kısmı anlamadım canım.

Bir de neden bu kadar kafana takıyorsun ? Çocuk dediğin 24 saat yapılacak bir şey değil. Ders çalış,işine yoğunlaş. Elbet haftasonlarında tedaviye de vakit ayırabilirsiniz.
Bak benim teyzemde böyle uğraştı çocuğunun olması için. Tedavilerden vazgeçti,çok şükür tedavileri bıraktıktan hemen sonra doğal yollarla hamile kaldı. Ama şu an gel gör ki yeğenim sürekli hasta,sürekli hastahanelerdeler.
Öyle olmakta var. Bu kadar ısrar etme. Olucağı varsa zaten olur, olmuyorsa da demek ki olması senin için hayırlı değildir.

Son düzenleme:
oyalanacak bir şeyler olsun diye bebek yapmak o çocuğa haksızlık...

annenın canı sıkılıyor ders çalışmak zor geliyor diye oyalanacak hobi gibi bebek yapmak...

belki Allah bilipte vermiyordur darılma ama ben henüz seni bebek için hazır görmedim...

ne zaman hazır olursun şıp dıye olur çocuğun bak görürsün.

oyalanacak daha az ciddi şeyler var.

Tesekkur ederim cevaplariniz icin. Konuyu acarken ters cevaplar gelecegini ve kelimelerle kendimi tam olarak ifade edemeyecegimi biliyordum. Sadece cok sikildim ve birilerinle paylasmak istedim . Hakli olabilirsiniz fakat canim sikiliyor diye cocuk istemiyorum olmuyor diye canim sikiliyor. Belki dogru ifade edemedim kusura bakmayin. 4 yillik evlisin cocuk olup birakirsin diye bir cok ise alinmadim onu soylemek istemistim.

allah yardımcın olsun cnm sabırlı ol olması için elinden geeleni yap hayırlısını iste ama olmuyorsa genede bilki ya senin hakkında hayırlı değildir çocuğunun olması yada zamanı değildir bunu unutma cnm ben bedensel engelliyim çok yaşadım bunu hayatımda hiçbirşey hemen ol deyince oluvermiyor malesef herşeyin bir zamanı vardır bunu unutma cnm

Ders calisiyorum canim ama 2 haftadir ara verdim ve bi turlu yogunlasamiyorum. Sanirim depresyondayim ;( kisa surede kendime gelirim umarim. cok tesekkurler zaman ayirdigin icin.

bende anlamadim su cocuk olmadigi icin seni dogru durust ise almamalarini :44: cocukla isin ne ilgisi var?

bu isi dusundukce olmayasi tutuyor ve Rabbim istediginde birsey vesile oluyor ve sen isteklerine kavusuyorsun...sabir..

Verilen bir iki cevap bile beni kendime getirdi aslinda. Sanirim cocuk fikrini cok fazla saplanti yaptim. Hayirlisi belkide bu yada dogru zamani bekliyor.kendimi tekrar derslre verme zamanim geldiseytanin bacagini kirmak icin yattigim yerden neden biyle oluyor diye sizlanmak yerine sunulanlarin keyfini cikarsam iyi olacak.

hayatta herşeyin bir zamanı vardır..
yaşınızı bilmiyorum ama ilk başta kpss yi kazanmaya odaklanmalısınız..
bebek sevgi ve özleminizi tahmin edebiliyorum .
ama bebek olduğunda kpss ve aöf unutun..
bütün ilginiz,zamanınız bebeğin olacak..
ilk olarak okul ve iş hayatınızı düzene koyun ve sonra bebek için tedavi alın derim..

Supersin işte böyle yaaaaaaaaaaaaaaaa aöfdemı okuyorsun hangi bölüm bende 2.üniv kayıt olucam ekimde kısmet olursa halkla ilişkiler ve tanıtım.:)

doru durust ise almiyolar cocuk yok diye;( " Ben bu kısmı anlamadım canım.
açıklayayım; çocuk olunca doğum izni konuları var ya, uyanık işverenler bunu göze almıyor...

İsletme okuyorum 3. Sinifa gectim kismetse az kaldi) bazen bunalima girebiliyor insan hayatinda biseyler istedigi gibi olmayinca. Onemli olan bardagin dolu tarafini gormek ama karakterim geregi olumsuz dusunceli bir insanim. Ortam yok. Cok cabuk sevindigim gubi biri bisey soylese 1 hafta kafama takarim. Hemen uzulurum hatta kahrolurum . Degistirmeye calisiyorum kendimi.. Olucak insallah

açıklayayım; çocuk olunca doğum izni konuları var ya, uyanık işverenler bunu göze almıyor...

Evt canim aynen oylekac senelik evlisin? cocuk varmi? diye soruyorlar yok deyince de sen simdi ise girersin sonra hamile kalirsin diye kac kapidan cevirdiler beni;((( En sonunda olmuyo benim cocugum napim yani calismayayim mi dicemm !!!!!

Evt canim aynen oylekac senelik evlisin? cocuk varmi? diye soruyorlar yok deyince de sen simdi ise girersin sonra hamile kalirsin diye kac kapidan cevirdiler beni;((( En sonunda olmuyo benim cocugum napim yani calismayayim mi dicemm !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…