• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben şimdi ne yapmalıyım yardım:(

selincannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
139
61
38
Nişanlımla 7 yıllık bir ilişkinin sonunda mayıs ayında nişanşandık herşey çok iyi giderken nişanlandıktan sonra sevgilim çok değişti hiç bir heyecan kalmadı uzak şehirlerdeyiz aslında yanyanayken sorun yok ama uzaktayken ilgilenmiyor doğru düzgün arayıp sormuyor kalbimi kırdığında bile aramıyor kendimi artık çok değersiz hissediyorum günde bir kere arıyor yada bi kaç msjla yetiniryor. Çok bencil davranıyor beni düşünmüyor kaba kaba konusuyor tersleyince kapatıp bir daha aramıyor özel hissettiirecek hiç birsey yok. Artık bu adamımı sevdim diyorum :KK43: konusmaya çalışıyorum asla hatasını kabul etmiyor konusmaya bile takatim kalmadı. Hep ben alttan alıyorum. Yoruldum kendi kendimi yiyorum. Ne yapcam kime anlatcam hiç birsey bilmiyorum mutsuzum sadece :KK43: hiç birseye hevesim kalmadı ne çeyize ne evliliğe. Bu erkekler neden böyle!! şimdiki aklım olsa keşke 7 yıl önce :KK43: evlendikten sonra düzelir umuduyla yaşıyodum ama oda yalan biliyorum

Son düzenleme:
geçen zaman insanı üzüyor evet
sebebini sordunuz mu bende sözlümden uzakta kalınca sürekli aramam sormam ama yan yana gelince bi an olsun ayrılmam yanından birazda yan yana geldiğinizdeki davranışlarını gözleyin eğer o zaman ılımlıysa mesafelerdir sorun.

Alın iste "evlendikten sonra düzelir" tamamıyla bir safsata buyrun bir de buradan yakın.
Muhtemelen sen onu çok sevip çok değer veriyosun, ilginden dolayı pohpohlanmis iste.
İlgiyi geri çek biraz bence kardeş.

Konustunuz mu bu konu uzerine? Her iliski bi zaman sonra heycanini kaybediyor. Yerine sevgi kaliyor. Ama sizin iliskinizde adamin yaptiklari sevginizi öldürecekse, onunla konusmanizi tavsiye ederim

Belli ki değer vermiyor hem evlendikten sonra değişir düşüncesini artık herkes atsın aklından bi insan yedisinde ne ise yetmişinde de o'dur.

'Evlendikten sonra düzelmez aksine daha beter olur' Bu söz herkesçe kabul görmüşken sen nasıl düzelir diye kendini kandırıyorsun.. Ciddi ciddi al karsına konuş bu tavırları devam ederse ilerisinin olmadığını söyle bence.

Kimisi, özellkle erkekler telefonla iletişim kurmayı sevmez. Eşim de öyle, sevgili iken de evlendikten sonra da telefonda iletişim kurmadık hiç, 1 ay annemlerin yanına gittim annemler başka ülkedeler, pek arayıp sormadı ya da sosyal medyadan falan yazmadı :) Ama yanyana iken çok şükür ki çok iyiyiz. Telefon sıkıntısını bu kadar takma, büyütmemeye çalış kafanda.

Öte yandan da, 7 yıllık bi ilişkiniz varmış, maşallah pek uzun bi ilişki. Sevgili döneminde de, evliliklerde de belli bir zamandan sonra aşk,heyecan yerini sevgiye-saygıya bırakıyor. Cicim ayları,heyecan hepsi geride kalıyor :/ bir yanyana gelin, o zaman değerlendirirsin bir şeyleri. Uzaktayken böyle şeyleri kafana takıp da hem kendini, hem nişanlını hem de kendini yıpratma, boşver...

kardeşim sakın ola ki evlendikten sonra düzelir diye düşünüyorsan derhal aklından çıkar.
kendini geri çek, sakın ara sorma, sana ulaşamasın bakalım ne kadar sürede bu geri çekilmenin farkına varıyor.
ama face falan kullanıyorsan paylaşma girme ima etme
birden ortdana kaybol bi izle bakalım neler oluyor...

gunde bir kere ariyor ve birkac mesaj
anlamadim surekli mi konusmak istyorsunuz
rahat birakin bence
bizde nisnaliyken farkli ulkelerdeydik hic sikbogaz etmedim
ne zman musiatse aradi veya aradim
mesaj beklemedim
bunlari sorun etmedim yani
esim telde konusmayi hic sevmez zaten
birde ayrica zirt pirt ne konusulur ki

Back
X