- Konu Sahibi melissammm
-
teşekkür ederim , size de çok geçmiş olsun . Peki polikitik over olsa idi , ultrasyonda çıkmaz mıydı bu ?
merhaba geçmiş olsun öncelikle polikistik over ultrasonda görünür fakat ben ilk gittiğim doktorda görememişti temiz demişti sonra öğrendimki doktorun cihaz eski modelmiş profa gittim sonra aynı hafta inci taneleri gibi dizilmiş yumurtaları gördüm başka doktorada gidebilirsin yani bence bi dene ama inş yoktur uğraşması çok zor rabbim yardıncın olsun.
Size de çok geçmiş olsun . Ben hormon tahlillerim yanıltmıştır diye düşündüm , siz böyle diyince kafama takıldı şimdi .bu hastalık hakkında pek bilgim yok , ne gibi zorlukları var ?
herkeste farklı belirtileri var mesela benim hormonlarım gayet normal çıkıyor ben kilo ve tüylenme şikayetiyle gitmiştim doktora sonuç bu çıktı 9 senelik evliyim ve tüm tedavileri bitirdim bu ay sonunda tüp bebek şansımızı deneyeceğiz. bana en zor gelen şeker direnci bi kısır döngü gibi kilo vermek çok zor ama ben başardım amaçok zor oldu sırf tüp bebekte şansımı arttırmak için.şöyle söyliyim şahsi fikrim 45 yaşıma geldiğimde nasip olursa yumurtalıklırımı aldırmayı kafama koydum.kökten halledecem yani zaten o vakitten sonra anne olamıcam için uğraşmanın anlamı yok.
anlıyorum Allah yardımcınız olsun . cok zormus gercekten . ben de herhangı bır sorun yok , yanı ne adet duzensızlıgı ne kılo nede kıl tuy sorunum yok . polıskıtık over olsaydı muhakkak ultrasyonda cıkar dıye bılıyorum ben . hormon tahlılı yanıltırmıs ama ultrasyon yanıltmazmıs . ınsallah dogrudur yaa kafama takıldı cıdden
yüksek ihtimalle yok pcoslu olupta tüylenme kilo yada adet düzensizliği sorunu olmayan görmedim ben biri yoksa biri mutlaka var senin tarihyanılması oldu bence birde adetin 3. günü yaptır normalde hep yaparlar.tekrar çok geçmiş olsun.hayırlı geceler.
içimi rahatlattınız sağol . ama yine de hormon tahlili yaptrcam adetin ucuncu gun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?