• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben şizofrenmiym kadınlk görevini yapmayn sensin seninbi psikoloğa ihtiyacn var dedi

kuzummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
81
12
48
İstanbul
eşinize kadınlık yapmadığınız, evi ve bakımı ile ilgilenmediğinizi de gayet açıkça belirtmişsiniz...
acaba eşiniz bu konularda özellikle ayrı yatmanız nedeniyle çıkan tartışmalarda sinirlenip, size o hakaretleri yapmış olabilir mi...demişsiniz
daha önce açtığım konuya genel olarak yaptığınız yorumlardan bunu çıkardım öncelikle YORUMLARINIZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKÜR EDERİM..ama bunlarla alakası yok çünkü biz ilk evlendiğimiz gün başlamıştı problemler ve bende zaten bu problemlere tepki olarak öle davranmaya başladım ilkgece bile gelinlikle sabaha kadar ağlamıştım sorun yine eşimle tartışmıştık düğüne gelmeyen akrabalara işini iyi yapamayan orkestraya herşeye sinirlenmişti yine zaten daha sonraki günlerdede eleştirmeye devam etti kıyafetimi tavırlarımı filan eleştirdi kıyasladı sinirlenince o an eline ne geçerse kırıp fırlatıyodu ben bu davranışlara tepki olarak öle yaptım belki hatasını anlar kaba davranmaz ban ona soğuk davranırsam diye düşündüm yoksa ben hep yıllarca hayel etmiştim mutlu bi ailem olsun bizim ailemizden farklı babamdan farklı sevecen iyi niyetli bi erkek yemek yapayım evimi şöle düzeltiyim böle düzeltiyim ama okadar zor ki heralde bunu anlamak için birebir yaşamak lazım şuan istanbulda hava çok sıcak ama ben hep uzun kollu giyiyorum çünkü eşim tırnağını geçirdiği için kolum mosmor onu görmek istemiyorum gördüğümde gözlerim doluyo aynalarıda kaldırdım evden baktığım zaman aciz değersiz bi insanı görmek istemiyorum dün terapist psikolog önerdim eşime ama tepkisi çok kötü oldu ben şizofrenimiyim kadınlık görevini yapmayan sensin senin bi psikoloğa ihtiyacın var dedi

valla daha önceki konunu bilmiyorum ama sana daha ilk gece bunları yaşatan, fiziksel ve psikolojik şiddet uygulayan bi adamdan neden boşanmıyorsun, belli ki doktora gitmesi gereken o, yoğun bi öfke kontrol sorunu var herhalde, eşya kırıp döküp, küfürler ederek herhangi bir sorunun çözüldüğü görülmemiş daha

siz tepkı olarak ne yaptınız anlıyamadım

bu eşlerimiz yüzünden bazen hiç hak etmediğimiz şeyler yaşıyoruz ya o kadar üzülüyorum ki anlatamam hepimiz adına

hatırladım sizi
cok üzüldüm sıgınacak bir aileniz olmamasınada
yasadıklarınıza cocuklugunuza ama neye yarar bı sekılde cıkın o gırdabın ıcınden hayata tutunun cok gencsınız

Merhaba Sürekli yeni bir başlık açmana gerek yok.
her seferinde aynı konunun en altından cevap yazabilirsiniz.
konularını okudum. sen de kendince haklısın ama eşinde haklı.
düşünsene insan ne için evlenir dimi. ki inan senin yaşadıklarının fazlasını yaşadım.
sadece dayak yemedim babamdan dövmezdi ama keşke dövseydi dediğim çok olmuştur.
ha naptım evliliğime yansıtmadım asla da eşim neler yaşadığımı anlatmadım bilmez gerek yok çünkü geçmişe çare olacak değil ya.
şuan önemli yani bugünüm yarınım çalış işe gir. geçmişi unut sil.

Arkadaşım okuduklarıma üzüldüm !dün bir makale okudum dayak ve şiddete maruz kalan kadınlarla alakalı bu yazıyı sende okumalısın burada yayınlayım sende oku az sonra

tepki olarak bir ay birlikte olmasaniz esinizle anlarim
ama siz bir bucuk yildir birlikte olmuyorsunuz esinizle
bu durumda en iyisi önce kendi piskolojinizi düzeltmeniz gerekiyor
sonrada bi bakarsiniz iyiyse iyidir devam edersiniz evliliginize
olmasi gerektigi evlilik sartlari altinda olmuyorsada ayrilmaktan baska cagre yok
ama su anda bende piskolojik tedaviye ihtiyaciniz oldugunu düsünüyorum
babanizla yasamis olduklariniz sizi bir hayli cökertmis bir an evvel piskolojik tedavi görmelisiniz allah yardimciniz olsun

Back
X