Ben şok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İrrite olmak gibi bir anlamda kullanmış olabilir mi yanlış biliyordur belki kelime anlamını
Bile bile böyle bir şey söylenebilir gelmedi bana

Aptal olması lazım.
Sanmıyorum çünkü mesaj dediğim şekilde "babam kediden tahrik olmuş" tam kizginlık döneminde olduğu için o anlamda olamaz. Kendini güzel ifade ediyor türkcesi iyi

Kışkırtmak anlamında kullanmis olabilir mi? Kızdırmak gibi yani.
Ya da kelime haznesi pekte geniş olmadığı için kelimeleri yanlış kullanan biri ? Fahiş bir ücret istiyorlar diyecegine ifşa bir ücret istiyorlar şeklinde kelimeleri yanlış kullanan insanlar görüyorum.
Yok olamaz. Her cümlesini güzel kuruyor çünkü

Yuksek ihtimal yanlış anlaşılma vardır.
Hadi diyelim öyle olsa bile böyle bir şey açık açık söylenir mı?

Türkçesi çok iyi diyorsunuz. Ruh sağlığı da kötü değildir herhalde babasını sapık gibi göstermez değil mi ?

Biri tarafından abartılmış bir şey var ama o siz mısınız, arkadaşınız mı, sahiplenen kız mı bilemedim.

Yuksek ihtimal yanlış anlaşılma vardır.
Hadi diyelim öyle olsa bile böyle bir şey açık açık söylenir mı?

Türkçesi çok iyi diyorsunuz. Ruh sağlığı da kötü değildir herhalde babasını sapık gibi göstermez değil mi ?

Biri tarafından abartılmış bir şey var ama o siz mısınız, arkadaşınız mı, sahiplenen kız mı bilemedim.
Üff gerçekten yazdığıma pişman oldum. Niye abartayım mesaj da böyle yazıyor diyorum. Kız niye böyle bir şey söylesin neden olmayan bir şeyi varmış gibi öne sürsün bu konuda

Neden şaşırıyorsunuz ki kaç defa duymadık mi görmedik mi hayvanlara tecavüz eden asagiliklari?Çok da sasirmadim artık bu insan müsfettelerinden olabilecek herşeyi bekleme durumuna geldik maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X