ben tanıyamamışım onu !

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese öyle kötü hissediyorum ki kendimi yoruldum artık kavga etmekten dün bi tanıdığım aradı kısa dönem çalışacak eleman lazım diye bende boştayım diye söyledim işi bıraktım diye sen olursan çok mutlu olurum dedi düşüneyim dedim telefonu kapattım erkek arkadaşımı aradım söyledim bağırmaya başladı sen hiç kimsenin 1 aylık kölesi olamassın bana böyle bişeyi neden soruyosun sen beni tanımıyosun falan gibi büssürü laf söyledi.

neyse kapattık telefonu ben kendimi iyi hissetmiyorum işi yeni bıraktım evde çok sıkılıyorum ağladım saatlerce aramasını bekledim dayanamadım gece aradım hiç bişey yokmuş gibi güle güle konuştu benle eve gidiyorum dedi eve gidince arar diye tahmin ettim aramadı saat 2 ye geliyodu ben aradım yine iyi açtı telefonu benim sesim ağlamaklı tabi sordu bende ben o kadar saat ağladım telefonu açtın güle güle konuşuyosun dedim o kadar bağırılcak ne yaptım ben dedim bu bi bağırmaya başladı küfürler yağdırıyo oturcan o evde sen beni tanımıyon mu nasıl sorabiliyon onu diye o kadar bağırdı ki tamam ben haksızım dedim büyümesin diye telefonu güzel kapatalım istedim bu yarın düzelcek sesimde dedi bu gün aradım yine kötü konuşuyo benimle buz gibi kavga etmek istemiyorum artık işi ben bıraktım buna ikimizinde içi rahat etceği uzun süre çalışabilceğim bi iş bulcam demiştim ama bu geçiciydi evde cnm sıkılcağını 1 aylıkta olsa çalışmak istedim anlamıyor beni ben sürekli haksız olmaktan yoruldum sesimi çıkartamıyorum kavga büyücek diye akıl verin bana nasıl davranayım ona :( :( :(

Ayrıl.Sen kendi kararlarını alacak yaştasın.Kocan değil neden soruyorsun.Bir yere giderken o sana soruyor mu ?

Ya arkadaşım şu flört dönemini ne kadar ciddiye alıyorsunuz.Anlamadım gitti.Flört döneminde doluyorsunuz doluyorsunuz ve evlilikte de en küçük anlaşmazlıkta soluğu mahkemede alıyorsunuz.

Gidin çalışın okuyun kursa filan gidin ama ne o herşeyi ona sormak.Suç erkek arkadaşınızda değil sizde.Siz kendi kararlarınızı alamıyormusunuz? Anneniz babanız yok mu ? neden onlara soracağınıza sevgilinize-ki sevgili bile denmez-soruyorsunuz.

Yahu sen oyun hamuru musun da adama göre şekil alıyorsun?
inanın tartışmaktan kavga etmekten yoruldum kim nereye çekerse oraya gidiyormuşum gibi hissediyorum kendimi büyümesin diye sensin diyorum ama çok yoruldum artık :(

Hayatin hakkında bu kadar söz sahibi olmasina izin vermemelisin bence. Uzuleceksen bu sekilde yaşamaktan ozaman sende tavrini koycaksin

Daha evlenmeden bir erkeğin komutasina giriyorsunuzya hayret erkek arkadaşınız olmasi hayatınızı yönetme hakkını vermez
Şimdiden size küfür edebiliyor ve siz daha sevgilisiniz rahatlığa bak ilerde bakkala giderken bile izin alırsınız siz

Ayrıl.Sen kendi kararlarını alacak yaştasın.Kocan değil neden soruyorsun.Bir yere giderken o sana soruyor mu ?

Ya arkadaşım şu flört dönemini ne kadar ciddiye alıyorsunuz.Anlamadım gitti.Flört döneminde doluyorsunuz doluyorsunuz ve evlilikte de en küçük anlaşmazlıkta soluğu mahkemede alıyorsunuz.

Gidin çalışın okuyun kursa filan gidin ama ne o herşeyi ona sormak.Suç erkek arkadaşınızda değil sizde.Siz kendi kararlarınızı alamıyormusunuz? Anneniz babanız yok mu ? neden onlara soracağınıza sevgilinize-ki sevgili bile denmez-soruyorsunuz.
haklısınız ben hayatıma fazlasıyla kattım onu çok ödün veriyorum kendimden :(

inanın tartışmaktan kavga etmekten yoruldum kim nereye çekerse oraya gidiyormuşum gibi hissediyorum kendimi büyümesin diye sensin diyorum ama çok yoruldum artık :KK43:
Toparlan ve dik dur. "Ben yanlış bir şey yapmıyorum egolarını benim üzerimden tatmin etmeye çalışma!" de.

Neresinden tutacağımı bilemedim. Kendine neden bunu yapıyorsun? Bana kocam bile böyle diyemez... şimdi bunlar sana hoş gelebilir. Sana tek kelime bu kişi doğru kişi değil.

(bu aşağıdakini sana hitaben yazmıyorum yanlış anlama. genel)
şimdi ki bazı kızlara bakıyorum. duyuyorum kafede otururken vs.. böyle erkekler tarafından kısıtlanmak, yasak konulması kızların hoşuna gidiyor sanki. kıskanıyor diye seviniyorlar. Adam hödük ya başka açıklaması yok..

Tatlım onun bunun beklentisini at bi kenara...
İç sesini dinleeeee.......

bence hiç kimse kendini bir erkeğe kendini bu kadar ezdirmemeli (yani ben zamanında çok ezdirdim her dediğini yaptım da ordan biliyorum)çalışmana karışmasına izin verme hatta daha garantili bir iş bulursan tamamiyle işede gir kendi ayakların üzerinde durduğunda seni bu derece ezemeyecek..ağlayıpta kendini yıpratma sen çok ağlasanda onun yapısı değişmiyor canım üzgünüm..

Yuh artık. Bu yuh size kusura bakmayın. O babanız mı kocanız mı? Sizin hayatınızı yönlendiriyor?
Hoş sevgilinizde suç yok, tamamen kabahat sizin.
evet kabahat bende ben hep istediklerini yaptıkça daha çok istedi benden ve durum buraya kadar geldi. güçsüz hissediyorum kendimi ben böyle bi insan değildim ne yapmak istesem direten ve yapan bi insandım ama artık tamam demek geliyor sadece içimden aciz gibi hissediyorum kendimi ağlamaktan gözlerim şişti kendime acıyorum sadece

inanın tartışmaktan kavga etmekten yoruldum kim nereye çekerse oraya gidiyormuşum gibi hissediyorum kendimi büyümesin diye sensin diyorum ama çok yoruldum artık :KK43:

Allah allah sanki evli 2 çocuklu biri söylüyor bunu.. canım sen niye idare edip duruyosun onu.. ne mecburiyetin var. Genceciksin sıkma canını sana bağırıp küfür etmeye ne hakkı var. Bırak ayrıl.. mantığınla hareket et.. biraz üzülür sonra unutursun...

Arayıp sorman hata... O senin hayatın ister 1 aylık kölelik yaparsın , ister evde oturursun.

merhaba herkese öyle kötü hissediyorum ki kendimi yoruldum artık kavga etmekten dün bi tanıdığım aradı kısa dönem çalışacak eleman lazım diye bende boştayım diye söyledim işi bıraktım diye sen olursan çok mutlu olurum dedi düşüneyim dedim telefonu kapattım erkek arkadaşımı aradım söyledim bağırmaya başladı sen hiç kimsenin 1 aylık kölesi olamassın bana böyle bişeyi neden soruyosun sen beni tanımıyosun falan gibi büssürü laf söyledi.

neyse kapattık telefonu ben kendimi iyi hissetmiyorum işi yeni bıraktım evde çok sıkılıyorum ağladım saatlerce aramasını bekledim dayanamadım gece aradım hiç bişey yokmuş gibi güle güle konuştu benle eve gidiyorum dedi eve gidince arar diye tahmin ettim aramadı saat 2 ye geliyodu ben aradım yine iyi açtı telefonu benim sesim ağlamaklı tabi sordu bende ben o kadar saat ağladım telefonu açtın güle güle konuşuyosun dedim o kadar bağırılcak ne yaptım ben dedim bu bi bağırmaya başladı küfürler yağdırıyo oturcan o evde sen beni tanımıyon mu nasıl sorabiliyon onu diye o kadar bağırdı ki tamam ben haksızım dedim büyümesin diye telefonu güzel kapatalım istedim bu yarın düzelcek sesimde dedi bu gün aradım yine kötü konuşuyo benimle buz gibi kavga etmek istemiyorum artık işi ben bıraktım buna ikimizinde içi rahat etceği uzun süre çalışabilceğim bi iş bulcam demiştim ama bu geçiciydi evde cnm sıkılcağını 1 aylıkta olsa çalışmak istedim anlamıyor beni ben sürekli haksız olmaktan yoruldum sesimi çıkartamıyorum kavga büyücek diye akıl verin bana nasıl davranayım ona :KK43: :KK43: :KK43:
ya neden taviz veriyosun seni bukadar aglatan adam için..kendini geri çek arama sorma gonlunu alana kadar..

Back
X