ben tanıyamamışım onu !

canım sen olayın içinde olduğun için belki farkedemiyorsun ama yanlış adamla birliktesin. burda ki yorumlardan, yaşananlardan pay çıkar. aramasını bekleme, hatta arasa bile ben görüşme derim. yol yakınken vazgeç ilerde çok daha zor olur sevgiler..
evet insan olayın içindeyken farkedemiyor ne durumda olduğunu burda ki yorumlar ne duruma düştüğümü gösterdi zaten bana teşekkür ederim canım yorumun için

diyecek bisey bulamadim dumur oldum.hele sesimi cikaramiyorum demissin ya

merhaba herkese öyle kötü hissediyorum ki kendimi yoruldum artık kavga etmekten dün bi tanıdığım aradı kısa dönem çalışacak eleman lazım diye bende boştayım diye söyledim işi bıraktım diye sen olursan çok mutlu olurum dedi düşüneyim dedim telefonu kapattım erkek arkadaşımı aradım söyledim bağırmaya başladı sen hiç kimsenin 1 aylık kölesi olamassın bana böyle bişeyi neden soruyosun sen beni tanımıyosun falan gibi büssürü laf söyledi.

neyse kapattık telefonu ben kendimi iyi hissetmiyorum işi yeni bıraktım evde çok sıkılıyorum ağladım saatlerce aramasını bekledim dayanamadım gece aradım hiç bişey yokmuş gibi güle güle konuştu benle eve gidiyorum dedi eve gidince arar diye tahmin ettim aramadı saat 2 ye geliyodu ben aradım yine iyi açtı telefonu benim sesim ağlamaklı tabi sordu bende ben o kadar saat ağladım telefonu açtın güle güle konuşuyosun dedim o kadar bağırılcak ne yaptım ben dedim bu bi bağırmaya başladı küfürler yağdırıyo oturcan o evde sen beni tanımıyon mu nasıl sorabiliyon onu diye o kadar bağırdı ki tamam ben haksızım dedim büyümesin diye telefonu güzel kapatalım istedim bu yarın düzelcek sesimde dedi bu gün aradım yine kötü konuşuyo benimle buz gibi kavga etmek istemiyorum artık işi ben bıraktım buna ikimizinde içi rahat etceği uzun süre çalışabilceğim bi iş bulcam demiştim ama bu geçiciydi evde cnm sıkılcağını 1 aylıkta olsa çalışmak istedim anlamıyor beni ben sürekli haksız olmaktan yoruldum sesimi çıkartamıyorum kavga büyücek diye akıl verin bana nasıl davranayım ona :KK43: :KK43: :KK43:
siz ve sizin gibi kadınlar olduğu sürece kadına şiddet, kadın cinayetleri devam eder maalesef.. siz bilmiyormusunuz ne yapacağınızı. bu nasıl bir ilişki vıcık vıcık. işlerinize daha eşiniz olmadan karışan erkek arkadaşınız. bilemedim yani suç sizde bu zemini hazırlayan sizsiniz. ağır oldu biraz kusura bakmayın ama objektif olan bu...

İş hayatın seni ilgilendirir. Çalışacağın yerin sana açacağı kapıları bilemezsin. Bu ona sorup izin alman gereken bir konu değildir. Eğer çalışma ortamı kötüyse, elbette müdahale etmeliler, ama bu şekilde seni kölesi gibi görmesi kabul edilemez.

Sana karışmasını geçtim, fikrini belirtirken bile dikkatli olmalı, üzerinde bir sorumluluk hissetmeli sevgilin. Ama adam seni engelleyebiliyor, çünkü ona bu rahatlığı sen vermişsin.

Hiç alınma, siz birbirinizin hayat arkadaşı olamazsınız. O sadece senin sahibin olur, aynı şimdiki gibi. Tabi bu kafayla gidersen..
doğru şu anda da öyle zaten burda ki yorumlar bana kendimi dışardan görmemi sağladı ona göre davrancam bundan sonra teşekkürler cevabınız için

doğru şu anda da öyle zaten burda ki yorumlar bana kendimi dışardan görmemi sağladı ona göre davrancam bundan sonra teşekkürler cevabınız için
Bizde zaten seni düşündüğümüzden diyoruz, sana bu kadar çok karışmasına izin verme, kendi iyiliğin için. Ağlama, ağlıyorsan da ağladım deme. Zırp pırt arama, kavga ettiğinizde o arayana kadar arama. O dönsün peşinde fır fır. Erkekler ilgi görünce ego patlaması yaşıyorlar nedense. Hiç taviz verme kendinden. Fedakarlık karşılıklıdır.

Bizde zaten seni düşündüğümüzden diyoruz, sana bu kadar çok karışmasına izin verme, kendi iyiliğin için. Ağlama, ağlıyorsan da ağladım deme. Zırp pırt arama, kavga ettiğinizde o arayana kadar arama. O dönsün peşinde fır fır. Erkekler ilgi görünce ego patlaması yaşıyorlar nedense. Hiç taviz verme kendinden. Fedakarlık karşılıklıdır.
çok haklısınız 2 gün çok aradım diye ego patlaması yaşadı heralde buda o egoyu nasıl kırıcam görcek ama teşekkür ederim cevabınız için

kusura bakma ama erkek arkadaşının ciddi psikolojik problemleri var. sen sana bağırdı diye saatlerce ağlıyorsun onun bu durum hiç umrunda olmuyor gülerek konuşuyor. sonra tekrar konuyu açınca gereksiz bir agresiflikle sana tekrar bağırıyor vs. dikkatli ol.

kimseyi de hayatına bu kadar karıştırma arkadaşım.

haklısın canım ne kadar üzülürsen üzül hiç bişeyi değiştirmiyor bende bu durama düşmek istemezdim yaptıkça istediklerini daha çok bekledi hep benden bu duruma kadar geldik :KK43:

Taviz , tavizi doğurur. 21 yaşında ruhunuzda yaralar açmasına izin veriyorsunuz. Sonra da Stockholm sendromuna kapılmış bir şekilde bunun adının aşk ve sevgi olduğunu düşünüyorsunuz.

Bugün ; erkek arkadaşınıza beslediğiniz olumlu hisler varken anlamayacaksınız yazılanları. Ne zaman ki uyanacaksınız bu düşten ; o zaman bunun sevgi , aşk olmadığını fark edeceksiniz. Dilerim uzun sürmez gerçekleri görmeniz. Kendinize onsuz , güzel bir hayat kurmanızı ve mutlu olmanızı dilerim.

Sizinle benzerlik gösteren bir konuda Mune Mune nin çok beğendiğim yorumunu da okumanızı tavsiye ederim. Buyrun linki :

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rışması-normal-mi.752729/page-4#post-36844188

kusura bakma ama erkek arkadaşının ciddi psikolojik problemleri var. sen sana bağırdı diye saatlerce ağlıyorsun onun bu durum hiç umrunda olmuyor gülerek konuşuyor. sonra tekrar konuyu açınca gereksiz bir agresiflikle sana tekrar bağırıyor vs. dikkatli ol.

kimseyi de hayatına bu kadar karıştırma arkadaşım.
evet dediğiniz gibi konu tekrar açılınca çıldırdı sandım o kadar bağırıyor ki ama bi süre konuşmucam anlasın teşekkür ederim cevabınız için

Yazık.Çok yazık.Gencecik kızlar egosu tavan yapmış cahil ergen erkeklerin kölesi oluyorlar.YAHU KENDİNE GEL.SENİN HAKKINDA HAYATIN HAKKINDA KARARLARI SEVGİLİN NASIL VERİR.O KİM Kİ SANA KÜFÜR EDİYOR.
Ya bu kadar aciz olmayın.Bir erkek için mıymıy davranan kızlara çok sinirleniyorum.Aramaz ararsınız.Emirler yağdırır küfreder hakaret eder ses etmezsiniz.Kocam bana bu hareketleri yapmaz.

Taviz , tavizi doğurur. 21 yaşında ruhunuzda yaralar açmasına izin veriyorsunuz. Sonra da Stockholm sendromuna kapılmış bir şekilde bunun adının aşk ve sevgi olduğunu düşünüyorsunuz.

Bugün ; erkek arkadaşınıza beslediğiniz olumlu hisler varken anlamayacaksınız yazılanları. Ne zaman ki uyanacaksınız bu düşten ; o zaman bunun sevgi , aşk olmadığını fark edeceksiniz. Dilerim uzun sürmez gerçekleri görmeniz. Kendinize onsuz , güzel bir hayat kurmanızı ve mutlu olmanızı dilerim.

Sizinle benzerlik gösteren bir konuda Mune Mune nin çok beğendiğim yorumunu da okumanızı tavsiye ederim. Buyrun linki :

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/her-seyime-bu-kadar-karışması-normal-mi.752729/page-4#post-36844188
yazılanlar beni kendime gertirdi dışardan bakabildim kendime teşekkür ederim yorum ve link için

Yazık.Çok yazık.Gencecik kızlar egosu tavan yapmış cahil ergen erkeklerin kölesi oluyorlar.YAHU KENDİNE GEL.SENİN HAKKINDA HAYATIN HAKKINDA KARARLARI SEVGİLİN NASIL VERİR.O KİM Kİ SANA KÜFÜR EDİYOR.
Ya bu kadar aciz olmayın.Bir erkek için mıymıy davranan kızlara çok sinirleniyorum.Aramaz ararsınız.Emirler yağdırır küfreder hakaret eder ses etmezsiniz.Kocam bana bu hareketleri yapmaz.
bende aslında tüm hata ne derse azımız bozulmasın diye yapmaya çalıştm taviz tavizi doğurdu bu duruma geldik :( teşekkür ederim cevabınız için

yazılanlar beni kendime gertirdi dışardan bakabildim kendime teşekkür ederim yorum ve link için

Rica ederim :) Hislerini ölçüp tartarken kullanabileceğin küçük bir alıntı daha :

Kimseyi değiştiremezsin hayatta!
Ve kimse için de değişmemelisin!
Kimliğini kaybettiğin an, yaşamını çöpe attın demektir.
İstemediğin sürece, hiçbir şey için ödün vermeyeceksin.
Çünkü gün gelir, verecek hiçbir şeyin kalmaz.
Her şeyi sen istediğin için yapacaksın, başkası senden istediği için değil.
Ve sen, sen olarak kaldığın sürece senin yanında olanlar da mutlu olacaktır.
Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle.
Yolun bitimine kadar gelmeleri şart değil.
Herkesin gidebileceği bir yol vardır.
Sen yeter ki, yanında yer almayı bil.
Ne sen kimse için mecburi istikametsin, ne de bir başkası senin için…
Seninle gelmek isteyenleri yanına al.
Belki beraber daha çok şey katabilirsiniz bu hayata.
Yanındaki seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında, zorlama kendini.
Hayat rahat ve anlayışlı insanlarla
Ve hayat hak ettiği gibi yaşandığında güzel…
Ve unutma ;
Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir…

Charles Bukowski

Çok yazık.. size küfürler yagdıran bir insanı hala hayatınızda tutuyorsunuz
şu an inanamadım size.
Saygı olmadan nasıl seviyorsunuz birbirinizi bu nasıl sevgidir?
Hem o kendini ne sanıyor. Sen böylesine kötü bir durmda iken sana destek olacagı yerde köstek olmuş böyle biri ile hayatını mffediyorsun

Ay inanamıyorum sanki evlisinde evliliği n bitmesin diye sabrediyorsun ayrık gitsin sana değer verse o şekilde konuşmaz sen onu simartiyorsun

şu erkeklerin alacağınız kararlara karışmasına lütfen izin vermeyin. genelde kendi hayatında başarısız erkekler böyle sevgilisine ya da eşine karışıyor ya çok sinir oluyorum:KK62:

Back
X