ben uyudugumda bebegimde uyuyomudur?

insirah3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
354
2
46
İstanbul
slm arkadaşlar 31 haftalık hamileyim ve bebegim ben uyudugumdada uyuyormu acaba merak ediyorum geceleri bazen çok nadir hareketlerini hisssediyorum.sol yana yatsam kaburgalarım batıo,saga yatsam rahme giden bi damar ordan geçiomuş üzerine yattıgın zaman şişkinlik yapıomuş die duydum sırt üstü yatma bebek oksijensiz kalır diolar şaşırdım ama nasıl bir mucizedirki rabbim annelik uykuda bile bebegimi rahatsız ediyomudurum deyip sürekli pozisyon degiştiriyorum.bilgisi olan arkadaşlar yardım...:26:

benim sol tarafım mahvolmuştu artık hep sola yata yata canım sen uyuduğunda bebek fazla uyumuyor tahminim çünkü gündüz sürekli hareket halındeyizya o hareketlerimiz ona beşik gibi gelirmiş ve uyurmuş gece biz hareketsiz kalıncada o uyanıyo başlıyo tepinmeye sıpalarrr.benim bebeğim öyle yapardı tam yatardım yatağa başlardı zıplamaya içimde benide uyutmazdı sonradan uyuyakalırdım sabah yine uyandırırdı hareketleri ile korkma fazla sende birşey olmaz rabbimin izniyle hamileliğin tadını çıkarmaya bak benimki doğdu 15günlük şuan ama uykusuz hergeceeeeee dogrusu

benim kızım şuan 2 aylık ve doğduğundan beri karnımdaki uyku saatleriyle aynı şekilde uyuyor nerdeyse.sbh uyandığımda biraz hareketli olur gündüz uyurdu.akşm 6 gibi uyanır gece yatana kadar 11 e kadar hiç durmazdı kıpır kıpır.geceleride bazen hareketli olur genelde uyurdu.şimdide aynı.akşm 6 oldumu kızımın en hareketli saatleri yatana kadar.sürekli kucakta dolaşmak istiyor.Rabbim evlatlarımıza sağlık versin en önemlisi bu.

Benim de karnımdayken geceleri hep uyurdu.Herkes geceleri uyandırıyo tekmeleriyle falan derdi acaba derdim ben mi çok derin uyuyorum da hissetmiyorum.Gece tuvalete kalktığımda falan da hareket etmezdi.Şimdi 2 aylık bebeğim geceleri süt içmek dışında uyanmıyo.Sütünü içip uyumaya devam ediyo.İnşallah seninki de öyle olur.Bir de sırt üstü yatma konusuna çok takılma.Son 2 ayını yatarak geçirmek zorunda kalan biri olarak tabi ki sürekli soluma yatamadım sırt üstü de yattığım oldu.Bütün gece yatma tabi ama arada kendini dinlendirmek için yatmanda bi sakınca yok.

bende daha 20 haftada olmama ragmen saga yatamıyorum ama sag tarafa yatmaya alışdıgım için solda mahvoluyorum,saga yatınca sabahları sag tarafımda sankı aylarca idrar tutmuş gibi bir sey agrı hissediyorum galiba benim oglum hiç uyumuyo ya

benim bebeğim ben yatağa girdiğim an uyanıyor. uykumu kaçırıyor çoğu zaman. bazen şanslıysam uyuakalıyorum. ahh ahhhh eğer doğuncvada biyle olursa yandık biz gece kuşu olcaz heralde

inş saglıklarıyla ve zamanında kucagımıza alırız bebişlerimizi ve uslu uslu olurlar inş cuma bugün dua kapısı açıktıır inş.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…