ben uzuntuden bittim ki ona ne kalmis

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
slm kizlar,

nisanlim tip okuyo, ve 2 defa kaldi, birincisinde calismamis dogru duzgun ama ikinci sebebi anlayamadik cok kafa yormustu. neyse bugun onunla beraber baslayan arkadaslarinin bazilari son sinavlarinin sonuclarini aldilar. benimki kutuphanede sinavlara calisiyo, ama etrafinda bagirip cagirip kutlayan insanlar var sevinclerini, facebooktada herkes iletisini artik Dr bilmemkimim yasasin turu seyler yapmislar.

bu mezunlardan bazilari benim arkadaslarim, tabi cok sevindim onlarin sevinclerine, ve tabi ki kutlicak gecen arkadaslar, hakettiler zor bi seyi ve masallah onlara. ama benim derdim, bakarken fece e falan benim tuylerim diken diken oldu, aglayasim geldi, simdi onunda gecmesi lazimdi diye dusunurken. ve bu sene son sansi, onunda stresi var ustunde. iste ben nasil teselli edicegimi sasirdim, ne deseler mutlu etmezdi ki beni boyle bi durumda

ayri ulkelerdeyiz su an, onu 2 ay sonra gorucem, ve bu isleri dahada zorlastiriyo, fikir verin, icine kapanip biri, ne soyleyipte onun moralini duzeltebilirim

Back