• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ve Gereksiz Öfkem :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de aynı şeyleri eşime yapıyorum zaman zaman.
gene içine şeytan kaçmış senin der.

bağırıp çağırıp arkasından sakinleşince düşünüyorum.
ortada sebep yok ama ben benim için çok değerli olan insanı yoktan kırıyorum.
onunki de can sonuçta.
empati yaptım biraz.

o bana durduk yere bağırsa, huzursuzluk çıkarsa, azarlasa ne düşünürüm ne hissederim diye.
kendi yaptıklarımdan korktum sonra..

sen de düşün biraz.
sen olsan ne yapardın?
çok üzülür, çok kırılırdın.
işte bunun için hiç yoktan, seni seven birini kırıp üzmemeye çalış..

işte bende hep öle dusunuyorum ama sakınleşinceeebenneyaptımki
dıkkat etcemm inş

okuyorsun canım galiba
derslerle ilğili bir sorunmu var acaba sınav zamanı falansa
bunlarında etkisi olabilir.

bazen bendede oluyor
herşeye sinirlendiyorum
sebepsiz
inş. sendeki bu dönem çabuk geçer.

aaaaaaaaaaaaa kuzum napıosun sen yaaa.çocuk bi hata yapsa ne tepki vereceksinn:D
ya sinirlendiğinde konuşma sakinleşene kadar.ben öyle yapıyorum

okuyorsun canım galiba
derslerle ilğili bir sorunmu var acaba sınav zamanı falansa
bunlarında etkisi olabilir.

bazen bendede oluyor
herşeye sinirlendiyorum
sebepsiz
inş. sendeki bu dönem çabuk geçer.

evet okuyorum ..
ıns gecıcı bır dönemdır:Saruboceq:

aaaaaaaaaaaaa kuzum napıosun sen yaaa.çocuk bi hata yapsa ne tepki vereceksinn:D
ya sinirlendiğinde konuşma sakinleşene kadar.ben öyle yapıyorum

cnm benımmm bı engelleyebılsem kendımı yokk gözum gormuyo valaa:1shok:

ya dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bu durumları üzülme :teselli:

sadece bu dönemlerde karşıdan anlayış görmek çok önemli. üzülme canım geçicek mutlaka, daha dikkatli olmaya çalış.
kızmadan sinirlenmeden önce düşün biraz eminim kendini bu şekilde kontrol edebilirsin

öpüyorum mutluluklar Şeniz

bencede..ve gergın ortamlardan kaç bılınç altın etkılemesın seni sevgıler....:kahve:

derdımı paylastımm konular açtım burda ama daha once karsılasmayan arkadaslar ıcın bır bılgı vereyımm 2 sene olacak beraber olmaya baslayalı ve uzun zamandır cok ıyı arkadastık zaten ... okulumdan sonra evlenmeye dusunuyoruzz

bu aralar noluyo anlamıyorum benn nazar mı degdı noolduuu....senağlama

ne olsa batıyor ne dese alınıyorum hemen küsüyorum ve öle tepkıler verıyorum kı sankı benı aldatmıss gıbı sankı kufretmıss gıbı ama yokkk ortada elle tutulur hıcbısey yok ınanınn ama ben öfkemı kontrol edemıyorummm kızıyoum bagırıyorum pısman oluyorumm

en son dun yıne yasandı vee erkek arkadasım daha senın ıcın napabılırım benn noluyor sana askımm nerde yanlıs yapıyorum nolur yeter gıbı seyler soledı sanırım sabrını zorladımm :uhm:

gorusmesek bı süre dedımm ama öle de yapamıyoruzz ve ben her gecen gun bıraz daha yıpranmaktan korkuyorumm bız cok ıyı anlasan ımrenılerek bakılan bır cıfttık hala da öleyızz ınsanlar ıcınde ama bana noluyo bılmıyorumm cok ofkelıyım sınırlıyım benn:1closedeyes:

ben napıcamm nasıl kontrol edıcem kendımı neden böle sizcee

belkide ilişkide istediğin ama söyleyemediğin bişeyler yada eksiklikler var bazen kadınlar yapar böle eişne sevgilisine kendisine davranılmasını istediği gibi davranmayınca sanki karşı taraf bunu bilerek yaparmış gibi kızar ama bazende bunu umursamıyormuş gibi yapıp bilinçaltına iter ama bu sanıldığı gibi unutulmaz sadece gereksiz zamanlarda hortlaması için arka plana atılır belkide monotonlaşmıştır bazı şeyler heyecan lazımdır size belli bir süre fazla görüşmemeyi dene sakin kafa ile düşün madem evleneceksiniz bunu karar verdiğiniz için değil birbirinizin eksik tarafı olduğunuz ve sevginizin bir bütün olduğuna inandığınız için evlenmeniz gerektiğine karar verdiğinizde evlenmeniz gerek bence

bence nazara geliyosunuz canım.lütfen sakinleş.yoksa yanındaki insanı kaybedebilirsin

gülşahcım bende aynı dertten muzdaripim tatlım
bazen öyle kötü zamanlarım oluyor ki durduk yere arıza çıkartırım, alınırırm, kızdıysam öfkemi kontrol edemem
ama inan zamanla sakinleşmeyi öğreniyorsun. yaşaya yaşaya bir daha bunu yapmamalıyım diye kendini telkin etmeli kendini eğitmeyi bilmelisin
bilmiyorum ben ne kadar kontrol edebiliyorum kendimi ama deniyorum en azından

bende sevgılımle tum gun zorla kavga ettım dun de bugun de bulusucaktık ıkı gun de ektım tum gun zorla kavga ettım bagardım alttan aldı msjlar attım aradım da aradm durmadan,
bılmıyorum sıteden belkı etkılenıyoruz ben de bulamadım sebebını ama kendımı eksık gedık hıssedıyorum

belkide ilişkide istediğin ama söyleyemediğin bişeyler yada eksiklikler var bazen kadınlar yapar böle eişne sevgilisine kendisine davranılmasını istediği gibi davranmayınca sanki karşı taraf bunu bilerek yaparmış gibi kızar ama bazende bunu umursamıyormuş gibi yapıp bilinçaltına iter ama bu sanıldığı gibi unutulmaz sadece gereksiz zamanlarda hortlaması için arka plana atılır belkide monotonlaşmıştır bazı şeyler heyecan lazımdır size belli bir süre fazla görüşmemeyi dene sakin kafa ile düşün madem evleneceksiniz bunu karar verdiğiniz için değil birbirinizin eksik tarafı olduğunuz ve sevginizin bir bütün olduğuna inandığınız için evlenmeniz gerektiğine karar verdiğinizde evlenmeniz gerek bence

cok guzel soylemıssın canım ınan bazen heycanda bekledıgım oluyo buraya yazıyorumm ama ıcıme atmıyorum sevgılımle bunları konusuyoruz

gülşahcım bende aynı dertten muzdaripim tatlım
bazen öyle kötü zamanlarım oluyor ki durduk yere arıza çıkartırım, alınırırm, kızdıysam öfkemi kontrol edemem
ama inan zamanla sakinleşmeyi öğreniyorsun. yaşaya yaşaya bir daha bunu yapmamalıyım diye kendini telkin etmeli kendini eğitmeyi bilmelisin
bilmiyorum ben ne kadar kontrol edebiliyorum kendimi ama deniyorum en azından

bende denıyorumm canım denıyorum vala mesela bgn bu saate kdr tartısmadıkkkaydirigubbakcemile2

bende sevgılımle tum gun zorla kavga ettım dun de bugun de bulusucaktık ıkı gun de ektım tum gun zorla kavga ettım bagardım alttan aldı msjlar attım aradım da aradm durmadan,
bılmıyorum sıteden belkı etkılenıyoruz ben de bulamadım sebebını ama kendımı eksık gedık hıssedıyorum

zatenn haftasonları gorusuyoruzzz onuda zehır edıyorum:teselli:

cnm ya onu bende yapıorum ama sonra öle bi üzülüorum ki ne yapıorum ben die
neden oluo anlamıorum kırıyorum boşuna bazen sabrı taşıo ama bende anlamıorum en ufak şeyden tafra sinir ama dikkat etçem die die azalttım ama zamanla hiç yapmıcam inşallah
korkuyorum sıkmaktan ama dahada dikkat etçm bundan sonra sende oan sonraki üzüntünü düşün birazcık faydası oluo

Back
X