Kızlar yine bunla ilgili bi topik açmıştım belki hatırlarsnız neyse ben anlataym. 6 ay once internetten yunan bir çocukla tanıstım.Hergün kamera skype msn telefon derken sevgili gibi olduk tabi o türkçe bilmiyor bende yunanca o nedenle ingilizce konuşuyoruz:)) ben ona türkçe kelimeler ogretiorum o da bana yunanca ogretıor tabi olucağı varmı hiiç bilmem bi ara ben gideyim yunanistan a dedim ama vazgeçtim o da ben gelirim dedi bakalım bekliyoruz gelicekmi ..yani sizce oluru varmı biliyosunuz yunanlar ortodoks ben müslümanım sonra örf ve adetler falan farklıdır hani çok uçuk bişey yani buna benzer bişey yaşayanınız varmı merak ettim cevaplarınızı bkliorum
Neden olmasın? Sevgi dolu, sorumluluk sahibi, yanındakine değer veren, saygılı, efendi, eli ekmek tutan erkekler sadece Türklerden çıkmıyor. Olur tabi.
Neden olmasın? Sevgi dolu, sorumluluk sahibi, yanındakine değer veren, saygılı, efendi, eli ekmek tutan erkekler sadece Türklerden çıkmıyor. Olur tabi.
hehe ayy canım benim ne güzel düşünmüşsün.türk erkeği tabiki gönüllerimizin sultanı yerlerı apayrı ama gönül bu işte benimki gitti yunanın tekine kondu:))
Tadını çıkar. İyi tanımadan hayati kararlar alma yeter ki. Zaman içinde bakarsın ilişkinin nereye gittiğine. Önce bir gelsin de hele, bakalım ne kadar ne var. :)))