Kizlar mrb.herkes yalan soyler ufak buyuk.prmbe. ama ben cok cok zorda kalmadikca soylemem.soylediklerimde yine.basit kacamak yalanlardir.soyledigimde ikinci cumlede aciga vururum beceremem herkes.bu huyumu bilir :) derdim niye insanlar bana innmiyo.isyeri disinda bi kurumda gorev alacaktik mudur duymus.izin vermedi arkadas aradi cenazem var dedi ( yalan soyledi) bende direk mudurumuz izin vrrmedi dedim.kiza inanmis benim icinde.mudurdenacip izin istemis
Mudur yanima gelsin.demis.hep sıkıntı yasiyorum dogrulari konustugum icin.yine bir yemek organizasyonu olmustu bir kac kisiye birseyler alin denmisti hepimizin cani sıkıldı herkes biseyler bahame.ederek.yapmadi ben.direk 50 tane insan katilacak niye biz cebimizden harcayalim gelmiyorum demistim yine yalan soyleyenler degil ben.sıkıntı yasamistim.en son evlilik teklifi aldigim cocukla birbirimizi taniyalim diye gorustuk saat gec olmustu abim arardi kesin bende onun yaninda teli kapatayim abim ararsa bahane bulamam eve gittigimda arkadaslarla.idik derim diye teli kapattim cocuk guvenimi sarstin teli kapatmakla baska bir var diyerekten gorusmeyi kesti :))) zorla sahtekar olma yolunda ilerleyecegim.niye insanlar yalan soyleyenlere inaniyor kizlar anlamiyorum.ki ben.yalanci insandan tiksiniyorum.