• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben yandım kız kardeşlerim yanmasın.

Anlamadım, şu an çalışıyorlar mı yani? Henüz çalışmıyorlarsa böyle dertlenmek için çok erken değil mi?

Anlattığınız gibi "iş kadını, kendi işlerinin patronu olacaklarsa", para yönetimini de bilirler, en azından yemenin içmenin, yatırım yapmanın tadını alır, varlarını yoklarını aileye kaptırmazlar sanki.

Sizin daha öncelikli sorunlarınız yok mu? Evlatlarınıza güvenli, huzurlu bir yaşam alanı oluşturmak için enerjinizi kanalize edin.
Şu an çalışıyorlar. Çalıştıklarını aileye veriyorlar. Bu şekilde 10-15 yıl da devam etse ellerinde birşey olmayacak. Tabii zihniyetleri her zaman aynı kalacak diye bir şey yok. Onlar da benim gibi değişecektir ama halihazırdaki sistem bu. Benim sorunlarımın ana kaynağı da aynı olduğu için kendim için değiştiremediğim şeyleri onlar için değiştirebilme fikri iyi geliyor. Şu an kendim için yapabileceklerim bitti sayılır. Tek başıma taşındım, herkese karşı dik duruyorum. Davam açıldı. Yaptığım işe geri döndüm, evde çalışıyorum. Şu an duruşmayı beklemekten başka yapabileceğim birşey yok.

Şu an çalışıyorlar. Çalıştıklarını aileye veriyorlar. Bu şekilde 10-15 yıl da devam etse ellerinde birşey olmayacak. Tabii zihniyetleri her zaman aynı kalacak diye bir şey yok. Onlar da benim gibi değişecektir ama halihazırdaki sistem bu. Benim sorunlarımın ana kaynağı da aynı olduğu için kendim için değiştiremediğim şeyleri onlar için değiştirebilme fikri iyi geliyor. Şu an kendim için yapabileceklerim bitti sayılır. Tek başıma taşındım, herkese karşı dik duruyorum. Davam açıldı. Yaptığım işe geri döndüm, evde çalışıyorum. Şu an duruşmayı beklemekten başka yapabileceğim birşey yok.
Anladım. Güzel gelişmeler var, inşallah evlatlarınızla çok mutlu olun. Kardeşleriniz de sizi ziyarete geldiklerinde konuşursunuz. Direkt şöyle yap, böyle asla falan demeyin. Kendinizden örnek verin. Nasıl zor günler atlatığınızı, ailenin hiç destek olmadığını, şimdiki aklınız olsa gençken birikim yapardığınızı vs söylersiniz. Anlarlar bence.

Back
X