• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben yoruldum hayat;GELME ÜSTÜME

Telefon da öf demişim bu sebeb mi ya bukadar basit bir şey ama benim eş kadınlardan daha nazlı sanırım

Iceri hapis psikolojisi de kötüdur eminim. Ama alttan almamaniz da onemli sonucta siz de zor sartlardan geçiyorsunuz. Ayrilik zor eşler arasinda. Allah ayrdimciniz olsun

Iceri hapis psikolojisi de kötüdur eminim. Ama alttan almamaniz da onemli sonucta siz de zor sartlardan geçiyorsunuz. Ayrilik zor eşler arasinda. Allah ayrdimciniz olsun
Kötüdür Emin’i m ama bende ne zor şartlarda büyüttüm çocukları bi of lafı küslük sebebimidir

Benim esim bile off öfff deme diyip kavga çıkarabiliyor.
Bazen olur oyle şeyler
Yanyana olup demek ayrı cnm ama uzak ta olan biri yapınca çok kötü sadece sesini duyabilme imkanım vardı ama 2 gündür oda yok Erkekler neden bu kadar gaddar anlamıyorum

Biraz kendiniz için yaşayın derim. Çok fedakarlık yapmışsınız. Karşılığı bu olmamalı.
Allah sabır versin

Cezaevine giriş sebebi vs bunlar sizi ilgilendirir. Kaldı ki yüz kızartıcı ya da boşanmamı düşünecek bir suç değil diyorsunuz. İnsanlar cezaevine girenlere öcü gözüyle bakıyor ama hayatın getirileri öyle olmayabiliyor.Yaşım büyük değil ama kaç insan tanıdım haklılığını ispat edemeyip haksız yere ceza alan, bu konuda hak verebiliyorum o yüzden size. Başka sorunlarınızın olmadığını düşünerek tek diyeceğim şudur, cezaevi psikolojisi eşinizi yıpratmış olabilir. O yüzden en küçük şeye alınganlık gösteriyordur. Ama başka problemleriniz varsa şayet evliliğinizi gözden geçirin, bu sizin takdirinize kalmış.

Yok yok öyle birşey olsa ben durmam zaten nikahı altında açıkçası kavga sonucundan dolayı içerde ama ben bu süreç te migren hasta sı oldum hatırladıkça migren im tutuyo
Siz onun nikahi altinda degilsiniz. Yani nicin erkek ustun dusuncenizi kiramiyorsunuz. Tek basiniza cocuklarinizla mucadele veriyorsunuz. Lutfen kendinize biraz kiymet verin.

Slm kk hatunları okadar çaresiz ve bunalımdayım ki anlatamam. Benim eşim cezaevinde öyle böyle çektim sesimi çıkarmadan. Koskoca 6 senem 2 çocuk Nasıl geçti bizden bu yıllar anlamıyorum hala. Eşim açıkta olduğu için hergün arıyo.ve 2 gün önce aradığında öfleyerek konuştum, vay ben Nasıl derim bu kelimeyi ona karşı. Şimdi Arıyor çocuklar la konuşuyor benle konuşmuyor. Konuşması umrumda değil ama zoruma gidiyor bunaldım artık 30 yaşındayım artık kaldıramıyorum. Haksız yere bu hale geldiğime inanamıyor ya.
Aynı durumdayız canım benim de eşim açık cezaevinde.problemler bitmek bilmiyor aşırı alıngan hassas ve sınırlı olmaya başlıyorlar.herseyden kıl kapıyorlar.acikcasi zor ama olmuyorsa zorlama hiç.olacak gibiyse devam et.

Back
X