bence bir dert ya sizce bayanlar:)

mesela ben çok fazla spor giyinmem. daha cicili bicili süslü seyler tercih ederim. makyaj hiç yapamadıysamda bi pudramı allığımı rımelimi sürerim...saçlarıma da özen gösteririm

Amaan Ne Takıyorsun..
Bana da 17 - 18 Ancak Varsın Diyorlar..

Geçen Doktora Gittim..
Sen Kaç Yaşındasın da Hamilesin Dedi.. :1:

canımmm tatlı güzel hamile anneeeee Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh uzun ömürler versin hayırlısı olsunnn:) kız ben zaten seviyorum bu halimi ama işteeee pis insanlar görüşmede bana öyle diyolarrr:( insanın morali bozuluyor ama okudum iş arıyorum ama sanırım tipim yüzümden kaybediyorum belkide başka kriterleride vardır ama işte dış görünüşe bakınca kıyafet tamam da yüz işte napayım ama yaa bunada şükür olsun canımm

mesela ben çok fazla spor giyinmem. daha cicili bicili süslü seyler tercih ederim. makyaj hiç yapamadıysamda bi pudramı allığımı rımelimi sürerim...saçlarıma da özen gösteririm

ben sporda giyinirim canım klasikte süslüde ama işte neden böyle çözemedim vallahi saçıma başımadan makyajımada özen gösteririm ancak gel görkiii durum bu

50 yaşındayım dediğinizde aaa hiç göstermiyorsun en fazla 35 diyecekler ve inanılmaz bir mutluluk duyacaksınız bundan keyif almaya bakın :6:

50 yaşındayım dediğinizde aaa hiç göstermiyorsun en fazla 35 diyecekler ve inanılmaz bir mutluluk duyacaksınız bundan keyif almaya bakın :6:

ben çok mutluyum bu durumumdan patsizcan :) ancak işte iş arıyorum ve görüşmelere gittiğimde bana öyle denmesi zoruma gidiyor

topuklu ayakkabı giyebilirsin.. saçlarını dağıt makyajını yap ama belirgin olsun. bunlar herkesi olgun gösterir diye düşünüyorum. giyiminede özen gösterirsen.

Back
X