arkadaşım bende bir ara kv lerimle aram iyi değildi, sürekli bir soğuk savaş.. derken olay patladı.. en son şiddetli bir kavga.. ve şimdi ben görüşmüyorum...
ben suskun biri değilim öyle kendimi çokta güzel savunurum , ezdirmedim hiç ama bende onlara karşılık verdiğim halde içim içimi yiyordu,en son kavgadan sonra sürekli eşimle bir kavga hali.adamla sırf ailesinni bana yaptıkları yüzünden sürekli kavga ediyordum, anan böyle baban böyle vss. ya afedersiniz wc.de , banyoda bile aklıma geliyordu o insanlar.sürekli aramızdaki tartışma halleri, onların söyledikleri, benim söylediklerim, eşime söyledikleri vsss.sinirlerim iyi bir gerilmişti.eşimde hak veriyordu ama bu bana yetmiyordu.iyibir manyaklaşmıştım.en son ben ne yapıyorum yahuuu dedim..
ben en başta kendime zarar veriyorum bu nedir ya dedim,, eşim evliliğim tehlikeye girecek dedim böyle giderse...
şimdi zaten ilişkilerim bitmiş, çok kötü onarılmaz laflar söylediler. olay bitti yani, ama artık tek kelime etmiyorum onlarla ilgili, onlar yokmuş gibi düşünüyorum, ve kendimede söz verdim bir daha kesinlikle üzmeyecem, sözümde duruyorum, o insanları aklıma getirmemeye çalışıyorum, kendi kendime terapi ediyorum, artık beni göremeyecekler, çekiştirecekleri bir alev yok artıkk..
ya ne diye kendimizi paralıyoruz ya, neden ruh hastaları için kendi psikolojimizi zora sokuyoruz, bize bişey olsa valla kına yakarlar bir yerlerine.artık bir süre sonra öyle güzel arsızlaşıyorsunki demekki yaşanılan tecrübeler bu şekilde bize etki ediyor.şimdi hiiiiççç ama hiççç umrumda değiller, ne halleri varsa görsünler diyorumm.
sen geçmişi kurcalama boş ver yaa, ne diye ruhunu daratıyosun. bu adam şimdi seni aldatmamış, geçmişte bekarken öptüğü kızların ne diye faturasını adamdan şimdi çıkarıyorsun.bak artık kvlerin yokk.sende bu süreçte kendi psikolojini toparlamaya çalış, çalışki eşine ve cocugunada sağlıklı bakabilesin..
çnemli olan senin, eşinin, cocugunu ruh hali... sende şimdi sakinleşmeye çalış, bak yoksa sen düzelirken eşinin psikolojisi bozulursa daha kötü olurr..
eşin sana ağlarken destek vermiyorsa vermesin, biraz ağla , içini rahatlat, geç kenara
bak valla sen bu dediklerimi dinle, ne ilaca gerek, ne başka şeye,...
bide rahatlatıcı bitki çayları falan iç, kafanı dağıt, çok fazla eşine odaklanma (onun bekarki ilişkisi hk. ), adamı biraz rahat bırak..unutma karı kocada olsak kimse kimsenin tapulu malı değil.bu adam senin dediklerini yapıyorsa, size bakıyorsa,evine ve size bağlıysa, başınızda duruyorsa tamam işte, biraz bazı şeyleri akışına bırak,
neyse ilk defa bu kadar uzun yazdı :) allaha emanet olun,