• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bence Doğru olanı yaptım

shiftcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
2.025
556
123
merhabalar güzeller,
direk konuya dalış yapmak isterim, 2 senedir yakın bir arkadaşım vardı çok iyi anlaştığımızı düşünürdüm.
yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi sanırım ki fazla muhabbet tez ayrılık getirdi.

4 yıllık erkek arkadaşımın arabası vardı beraber gidip gelirdik okula. sonra arkadaşım benide alırmısınız dedi ayda 100 lira versem dedi. erkek arkadaşım para istemem olmaz öyle şey dedi. kız da zorla vericem olmaz dedi. neyse zaman geçti arkadaşım para veriyorum diye bize servis muamelesi yapmaya başladı hergün kapısında 15 dakika onu bekledik. derken bu iki gün gelmedim ben onun parasını düşün demeye başladı. sanki sevgilim zorla para alıyo gibi.

derken sevgilimle sürekli kavga etmeye başladılar ortam sürekli gergindi ben hiç karışmadım bi tarafta sevgilim bi tarafta kardeşim dediğim insan. hatta ara sıra sevgilimi de kırdım bu yüzden.

bunlar küstü bir süre sonra olmaz böyle şey diye. yine araya hiç girmedim.

zamanla kız arkadşaım ayrıl bu çocuktan bu işe yaramaz demeye başladı. hatta işi ilerletip bana hakaret bile etti bi kaç sefer. hayat benim neden karışıyosun dedim. sustu. sevgilimle çok kötü bi ayrılık yaşadık başkasıyla görüştüm o dönem. ağlaya sızlaya. o sırada sevgilim beni sormuş mutlu mu diye evet mutlu diyip bana bile söylemeden benim hayatımla ilgili kararlar vermiş.

sevgilimle oturup herşeyi konuştuk. zarar veriyo o insan sana dedi. zaten onunla konuşmadan önce de farketmiştim. canı sıkkınken arar ve başka zaman hiç aramaz. yolda kalınca arar beni gel al diye sonra aramaz. yalnız kalınca arar. kısaca işi düştüğünde arıyo sadece. bi derdimi anlattığımda offf diyip dinlemez.

ben görüşmeme kararı aldım. ve bence iyi ettim. ama karşıma alıp oturup buna şu şu sebepten böyle olduk demek istemiyorum çünkü çirkefleşecek biliyorum. hiç muhatap olmamayı tercih ediyorum. zaten erkek arkadaşım da çamura taş atma üstüne sıçramasın diyo.

bugüne kadar hep tarafsız kalmıştım, ama artık erkek arkadaşımın önüne kimseyi koymak istemiyorum. hele ki çıkar için arayıp soran bi arkadaşı sevgilimin önüne hiç koymak istemiyorum.

ve bu kararı aldığımdan beri içimde çok güzel bi ferahlama var.

sadece anlatıp içimi dökmek istedim
zemuszemuszemuszemus

en ıyısi ...

bırak madem bu kadar ıyı bır arkadassın o senın pesıne dusecektır bu devırde senın gibi arkadas az ne yazık
ki

bende cok sevindirik oldum he. konuyu heyecanla okudum.kaşlarımı cattım ne yazsam diye sonuna doğru bi relaxlık çöktü.
bu sayfalar alısık değil bu tür konulara :sm_cool:

kızımızın sevgilisi mezun oldu sene memlektine dönüyo, seneye yalnız kaldığında ne yapcak bakalım...

bi kere de evine çağırmıştı yatıya izin almam problem oluyo evdekilerle sorun yaratacağıma gitmem daha iyi diye düşünenlerdenim gelmedim diye ay allahım senin bana işin düşer görürsün falan filan tehdit etmişti telefıonda:umursamaz:

resmen kocamı boşamış gibi hissediyorum yahuzemuszemuszemuszemus

Boyle arkadastan fayda gelmez tatlım..benımde unıvde bır arkadasım vardı..suankı esım tabı ozamanlar sevgılım ondan ayrılmam ıcın neler yaptı..bana bırılerı teklıf edıyordu bana dıyordu kabul et arabası var cocugun bızı gezdırır falan dıyordu..bır ara hatta aramızı bozdu ayırdı bızı..ama gercekler gun yuzune cıkınca bu sefer ben ona bır tekme attıım oh ıyıde yapmısım..hala o kız aklıma geldıkce tuylerım urperıyor.. 5 yıl gectı evlıyım cokta mutluyum ıyıkı o kıskanc komplekslı kız ıcın sevgılımı yanı kocısıımı terk etmemısım..

doğru kararı sen vermişsin gibi geldi bana
tebrik ediyorum seni şekerim

ben de artık hayatımdan bu tarz insanları çıkarma kararı aldım ve çok mutlu hissediyorum kendimi.

tebrik ederim arkadaşım .

Allah seni sevdiğine bağışlamış arkadaş değil çıngıraklı yılanmış işte. Allah bu gibilerden korusun inşallah.

teşekkür ederim arkadaşlar. kendimde hiç güç göremiyodum resmen inceden hayatımızı eline almış kendi yapamadığı şeyleri bizim beyinleri yıkayarak yaptırmaya çalışıyodu. sadece ben değil bi arkadamız daha var ona da aynı şekilde. kızı kaç kere yemek sofrasında ağlattı. ben yine ondan daha güçlüyüm ama bende artık patladım.

Anlattığın kadarı ile pek aklı selim biri de değilmiş çevresindeki insanları herşeyde kendi direktifleri ile yönlendirmeye çalışan bir insandan yarar değil zarar gelir.

Hadi gözün aydın kurtulmuşsun.kaydirigubbakcemile5

Bravo..Akıllı kızmışsın vesselam...opuyorumnanaktan
Seneye yanlız kalınca peşinizden koşar çaktırmadan..
Isınma turları yapmaya başlar...
Yüz verme zilliye...:umursamaz:
:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Back
X