- 17 Mart 2015
- 168
- 102
- 13
Selam kızlar tatile çıktığımda biraz geç regl oldum. 34.gün regl oldum ki normalde 27-28 günde bir olurum.
Çoçuk düşündüğümden mütevvelit hemen reglin 7.günü soğan kürüne başladım.
Yumurtlama günümü takip ederek ilişkiye girdim.
Aslında bu aydan pek ümitli değildim neden bilmiyorum.
Bugün regl olmam gerekiyordu olmadım,yumurtlama takibime göre kesin olmam gerekiyordu.
Adetim gecikiceğini bile yumurtlama günümün gecikmesinden anlamıştım bi önceki ay.
Bu tecrübeye dayanarak soğan suyuda içtiğime göre kist vs de yok . hala regl olmadım.
Ayın 10undan beri adet oldum sanıp wcye koştum. adet olmuşum gibi bi değişik ağrı gelip gidiyor.
kasığımda inanılmaz doluluk hissediyorum.
midem sabahları bulanıyo.gerçi boynum tutuldu oda yan etki yapabilir mide ve baş dönmesine.
göğüsümün kenarı kaşınıyor 2gündür ayrıca uçları acıyo oda dokununca.
Bilmiyorum acaip karnımda bebeğim var gibi hissediyorum. akıntım yok bu arada.
Çok sık idrara çıkıyorum idrar rengim sarı değil kayet beyaza yakın çok su içtiğimdende olabilir.
Neden bilmiyorum test yapasım yok ama içimde değişik bi inanç var,eşimde çok heycanlı folik asitte kullanıyorum.
test için 5 gün beklicem çünkü daha öncesinde baktırdığımda 10,77 olan test sonucum kimyasal gebelikle sonuçlandı..
kimyasal gebelik olursada bilmeyim adet oldum sanayım en azından çünkü çok üzüldüm.
herkesten dua bekliyorum..yazmak
istedim içim içime sığmıyo...ve çok korkuyorum
Çoçuk düşündüğümden mütevvelit hemen reglin 7.günü soğan kürüne başladım.
Yumurtlama günümü takip ederek ilişkiye girdim.
Aslında bu aydan pek ümitli değildim neden bilmiyorum.
Bugün regl olmam gerekiyordu olmadım,yumurtlama takibime göre kesin olmam gerekiyordu.
Adetim gecikiceğini bile yumurtlama günümün gecikmesinden anlamıştım bi önceki ay.
Bu tecrübeye dayanarak soğan suyuda içtiğime göre kist vs de yok . hala regl olmadım.
Ayın 10undan beri adet oldum sanıp wcye koştum. adet olmuşum gibi bi değişik ağrı gelip gidiyor.
kasığımda inanılmaz doluluk hissediyorum.
midem sabahları bulanıyo.gerçi boynum tutuldu oda yan etki yapabilir mide ve baş dönmesine.
göğüsümün kenarı kaşınıyor 2gündür ayrıca uçları acıyo oda dokununca.
Bilmiyorum acaip karnımda bebeğim var gibi hissediyorum. akıntım yok bu arada.
Çok sık idrara çıkıyorum idrar rengim sarı değil kayet beyaza yakın çok su içtiğimdende olabilir.
Neden bilmiyorum test yapasım yok ama içimde değişik bi inanç var,eşimde çok heycanlı folik asitte kullanıyorum.
test için 5 gün beklicem çünkü daha öncesinde baktırdığımda 10,77 olan test sonucum kimyasal gebelikle sonuçlandı..
kimyasal gebelik olursada bilmeyim adet oldum sanayım en azından çünkü çok üzüldüm.
herkesten dua bekliyorum..yazmak
istedim içim içime sığmıyo...ve çok korkuyorum