bencil miyim

sevmiyorummm

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
29
4
6
35
İstanbul
kızlar merhaba tayinizmiz çıkacak mayısta kesin gibi. eşim asker .doğua gidecek ve ben onunla gitmek istemiyorum. 1 yıllık evliyiz en ufak şeylerden bile bazen çok şiddetli sözlü tartişmlar yaşıyoruz ve ben hemen pes edip her şeyi bırakmak istiyorum boşanmayı düşünüyorum elimde değil. sanırım kendi çocukluğumda ailmede bazı sorunlar yaşadığım için artık tehammülüm yok. değmez diye düşünüyorum. eşimse benle gelmezsen yanımda olmazsan beni gerçekten sevmiyorsundur diyor. ama ben oralada yapamam hiç bilmediğim yerler soğuk . bilmiyorum napmalıyım ama yapamam kendimi biliyorum onu da sıkarım oralarda. ama bana glemzesen bunun pazarlığını yapıyorsan bile deyip ayrıl o zaman diyor. lütfen yorum yapın arkadaşlar kimseye bu kadar anlatamıyorum lütfen

Arkadaşım yanlış düşünüyorsun eşinde aynı şartlarda mecburiyetten gidiyor iyi günde yanındaysan kötü gündede yanında olman lazım evlilik güllük gülistanljk değil her zaman eşini seviyorsan koşullar ne olursa olsun yanında olmalısın.ya sen aynı durumda olsaydım o gelmeyip yanlız bıraksaydı ne yapardın???

Arkadaşım yanlış düşünüyorsun eşinde aynı şartlarda mecburiyetten gidiyor iyi günde yanındaysan kötü gündede yanında olman lazım evlilik güllük gülistanljk değil her zaman eşini seviyorsan koşullar ne olursa olsun yanında olmalısın.ya sen aynı durumda olsaydım o gelmeyip yanlız bıraksaydı ne yapardın???

doğru insan seviyorsa her yere gitmeli ben ken dimde öğretmenin yani evli olmasam doğu görevi yapacaktım ama onlardaki doğu ile bizimki biraz daha farklı. ve biz dediğim gibi şiddetli tartışmalar yaşıyoruz orda bide bu streslerle durum ya daha kötü olursa diye korkuyorum herşeyin hayırlısı. sanırım evlilik bana göre değilmiş gibi geliyor artık noluyo böyle anlamıyorum . :25:acaba bi ben mi böyleyimdir.

Arkadaşım bence git doğuya eşinle bazen zor şartlar eşlerin daha çok birbirine bağlanmasını sağlıyor sadece çocuk yapma sakın.bi git dene olmaZsa ayrılmayı düşün en azından denedim olmadı dersin.

Arkadaşım bence git doğuya eşinle bazen zor şartlar eşlerin daha çok birbirine bağlanmasını sağlıyor sadece çocuk yapma sakın.bi git dene olmaZsa ayrılmayı düşün en azından denedim olmadı dersin.

ya sanki adam ne dese bana batıyor özgür olmayı isiyorum sen evli misin bilmiyorum hani böyle duygular yaşadın mı diye soruyorum. yalnız yatmayı istiyorum sanki ben erkek gibi davranıyorum o seviyorum canım gibi güzel sözler derkenn ben içimden gelmiyor eski ben bekar beni özlüyorum . off noluyoki böyle

Hemen pes edip sık sık boşanmayı düşünüyorsanız ,bekarliginiza bu kadar özlem duyuyorsanız; evliliginizi sorgulamalısınız
Iliskinin sağlıklı devamı için emek vermelisiniz.bunun için elinizden geleni yapın
Esinizle de gitmemeniz, evliliginize daha ağır darbe vurur bu durumda:31:

Son düzenleme:
kızlar cevaplarınız için sağolun sanırım ben kendimi düşüncelerimi toparlamalıyım . en azından zamanımda var gitmeye kadar ve evliliğe hala daha alışıyorum sanırım. kendim içn oturtamadım. inş. benim herkesin yuvası mutlu olur :34:

Back
X