- 27 Kasım 2019
- 4
- 1
- 86
- 30
- Konu Sahibi Rumeysaaa95
-
Sizin düşünceniz bencilce değil kimseye bakmak zorunda değilsiniz. Ancak sevgilinizin düşüncesi de çok normal. Annesi ve babasına bir şey olduğunda kendisi bakmakla yükümlü olacak. Büyük ihtimal sizinle yaşayacak ve o altını açamayacağı için sizden bekleyecek. Bu olasılık size uygun değilse ayrılmanızda fayda var. Çünkü perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. İleride ah vah etmeyin.evlenmeyi düşündüğüm bir sevgilim var ve onun engelli özel bakım gereksinimi olan bir ablası var bana ebeveynlerinin ölümü halinde ablasına bakıp bakmayacağımı sordu iki kardeşler ondan başka ablasına bakabilecek biri yok. hemcinsim olduğu için bir kadın olarak bütün gereksinimlerini benim karşılamam gerekiyor buna tuvalet ihtiyacında yardım ve banyo da dahil aklınıza ne gelirse şu an birinin desteğiyle yüreyebiliyor ve oturabiliyor ama ilerleyen zamanlarda kötüyede gidebilir ben bunu yapamayacağımı kaldıramacağımı söyledim bana beni yalnız mı bırakacaksın ve senin ailenden biri de olabilirdi dedi bencilce mi düşünüyorum?
7 senelik beraberlik az değil. Kimin önce öleceğini Allah bilir ancak anne ve babasından sonra sorumluluğun bu adamda olduğunu muhtemelen kestiriyordunuz. Ara ara bahsediyormuş. Bunu bilerek neden devam ettiniz?
Hayır bencillik değil bu asıl evde engelli bir birey varken çocuk yapan anası babası bencil bir çocuğa hiç sormadan doğar doğmaz bir yük yüklemek gibi engelli evlatları olan anneleri yük yazarak incittiysem kusura bakmayın ama durumun en gerçekçi hali bu öteki yandan evet bakarım çocuk doğruyu söylüyor yarın bir gün benim aileme ya da bana da bir şey olabilir evlilik hep iyi günde değil ama bir başkasını benden büyük kilo olarak yüksek birinin temizliğini bakımını tek yapamam mutlaka yatılı ya da geceli yardımcı lazımevlenmeyi düşündüğüm bir sevgilim var ve onun engelli özel bakım gereksinimi olan bir ablası var bana ebeveynlerinin ölümü halinde ablasına bakıp bakmayacağımı sordu iki kardeşler ondan başka ablasına bakabilecek biri yok. hemcinsim olduğu için bir kadın olarak bütün gereksinimlerini benim karşılamam gerekiyor buna tuvalet ihtiyacında yardım ve banyo da dahil aklınıza ne gelirse şu an birinin desteğiyle yüreyebiliyor ve oturabiliyor ama ilerleyen zamanlarda kötüyede gidebilir ben bunu yapamayacağımı kaldıramacağımı söyledim bana beni yalnız mı bırakacaksın ve senin ailenden biri de olabilirdi dedi bencilce mi düşünüyorum?
En doğal hakkınız yapamam demek. Çünkü gerçekten buyuk bir sorumluluk .herkes almak zorunda degilki.evlenmeyi düşündüğüm bir sevgilim var ve onun engelli özel bakım gereksinimi olan bir ablası var bana ebeveynlerinin ölümü halinde ablasına bakıp bakmayacağımı sordu iki kardeşler ondan başka ablasına bakabilecek biri yok. hemcinsim olduğu için bir kadın olarak bütün gereksinimlerini benim karşılamam gerekiyor buna tuvalet ihtiyacında yardım ve banyo da dahil aklınıza ne gelirse şu an birinin desteğiyle yüreyebiliyor ve oturabiliyor ama ilerleyen zamanlarda kötüyede gidebilir ben bunu yapamayacağımı kaldıramacağımı söyledim bana beni yalnız mı bırakacaksın ve senin ailenden biri de olabilirdi dedi bencilce mi düşünüyorum?
Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin ama ben de yapamazdım herhaldeevlenmeyi düşündüğüm bir sevgilim var ve onun engelli özel bakım gereksinimi olan bir ablası var bana ebeveynlerinin ölümü halinde ablasına bakıp bakmayacağımı sordu iki kardeşler ondan başka ablasına bakabilecek biri yok. hemcinsim olduğu için bir kadın olarak bütün gereksinimlerini benim karşılamam gerekiyor buna tuvalet ihtiyacında yardım ve banyo da dahil aklınıza ne gelirse şu an birinin desteğiyle yüreyebiliyor ve oturabiliyor ama ilerleyen zamanlarda kötüyede gidebilir ben bunu yapamayacağımı kaldıramacağımı söyledim bana beni yalnız mı bırakacaksın ve senin ailenden biri de olabilirdi dedi bencilce mi düşünüyorum?
Ablasının durumunu ara ara konusuyorduk ama annesi olduğu için netleştirecek bir durum olmadı şu an da varsayımlar üzerinden konusuyoruzBu seni bencil yapmaz bakmak zorunda değilsin, ama bu konuyu 7 senede netleştirmediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?