Bencillik bu ama elimde degil

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
Mrb kizlar esimin ailesi türkiyede yasiyor biz yurtdisindayiz. En son 2015in aralik ayinda gitmistik yanlarina (1,5 sene oldu). 2016 maddi sikintilardan dolayi gidememistik.
Niyetimiz bu yil agustosta gitmek ama esim 3 hafta izin alabilmisken ben 1 hafta alabiliyorum sadece. Oda daha kesin bile degil. Buda demek oluyorki esim 2 hafta fazla kalcak ailesinde ben 1 hafta sonra tek dönecem eve. 2. evlilik yildönümümüzü de ayri gecirmek zorunda kalcaz buarada.

Esime kizamiyorum cünkü ailesidir özler. Ama acik söylemek gerekirse ben ailesinden uzak durmayi tercih ediyorum, cünkü son gittigimizde daha 2. gün kaynanam bana demedigini birakmadi aileme bile dil uzatti. Simdi konusuyoruz ama yalandan (en azindan benim acimdan bu böyle). Ayrica bizim iyiligimizi düsünen insanlarda degil biz tatile gidince bozuluyorlar yada mesala esim onlara para yollamiyor diye bir süre aramadilar bizi. Esim bana ev isinde yardim edince cekemiyorlar hatta insanin yüzüne yüzüne söylüyorlar bunu. Bunun gibi birsürü sey var esimde bunlari biliyor hatta kendi söylüyor.

Ve biliyorumki esim 3 haftaligina gittigi icin pisman olcak cünkü ailesi basinin etini yiyecek orda. Ama insan bunu gidip kocasina diyemiyor iste. Ailesidir sonucta ne olursa olsun özler diyorsun ve susuyorsun.... keske oda 2 haftaya düsürse iznini madem benim sadece 1 hafta iznim var diye düsünüyorum. Cokmu bencilim kizlar ya. Daha yeni evli sayiliriz ben esimden ayri kalmak istemiyorum :(

Mrb kizlar esimin ailesi türkiyede yasiyor biz yurtdisindayiz. En son 2015in aralik ayinda gitmistik yanlarina (1,5 sene oldu). 2016 maddi sikintilardan dolayi gidememistik.
Niyetimiz bu yil agustosta gitmek ama esim 3 hafta izin alabilmisken ben 1 hafta alabiliyorum sadece. Oda daha kesin bile degil. Buda demek oluyorki esim 2 hafta fazla kalcak ailesinde ben 1 hafta sonra tek dönecem eve. 2. evlilik yildönümümüzü de ayri gecirmek zorunda kalcaz buarada.

Esime kizamiyorum cünkü ailesidir özler. Ama acik söylemek gerekirse ben ailesinden uzak durmayi tercih ediyorum, cünkü son gittigimizde daha 2. gün kaynanam bana demedigini birakmadi aileme bile dil uzatti. Simdi konusuyoruz ama yalandan (en azindan benim acimdan bu böyle). Ayrica bizim iyiligimizi düsünen insanlarda degil biz tatile gidince bozuluyorlar yada mesala esim onlara para yollamiyor diye bir süre aramadilar bizi. Esim bana ev isinde yardim edince cekemiyorlar hatta insanin yüzüne yüzüne söylüyorlar bunu. Bunun gibi birsürü sey var esimde bunlari biliyor hatta kendi söylüyor.

Ve biliyorumki esim 3 haftaligina gittigi icin pisman olcak cünkü ailesi basinin etini yiyecek orda. Ama insan bunu gidip kocasina diyemiyor iste. Ailesidir sonucta ne olursa olsun özler diyorsun ve susuyorsun.... keske oda 2 haftaya düsürse iznini madem benim sadece 1 hafta iznim var diye düsünüyorum. Cokmu bencilim kizlar ya. Daha yeni evli sayiliriz ben esimden ayri kalmak istemiyorum :KK43:
bence çok haklısın. beraber gidip beraber dönün. eşinle hiç değilse haftasonları kendi çevrenizde gezmelere gidersiniz. çok özlerim seni, ayrı kalmayalım falan de :)

Evet kusura bakmayin ama cok bencilsiniz. O adam uzun suredir ailesini gormemis. Yazik degil mi? Ailesi daraltacakmis vs daraltirsa daraltsin esinizi, evlatlari sonucta, o esinizi ilgilendirir.
O erken gitsin, son haftasinda sizde gidin ve beraber donun.

Sizin aileniz yakinlarinizda galiba yoksa bu denli ayrim olmaz diye dusunuyorum:KK14:

sizin aileniz nerede.sanırım aynı şehirdediniz ,1,5 yıl görmemiş ailesini görsün.ayrıca evlilik yıldönümünü illa aynı gün kutlamak gibi bir zorunlulukmu var,10 gün sonra kutlayın.

Bence takılmayın sonuçta aynı ülkede bile değilsiniz. 1.5 senede bir görüyorsunuz. Burada birlikte yaşayanlar falan var bence şanslı azınlıktasınız.

Ve biliyorumki esim 3 haftaligina gittigi icin pisman olcak cünkü ailesi basinin etini yiyecek orda. Ama insan bunu gidip kocasina diyemiyor iste. Ailesidir sonucta ne olursa olsun özler diyorsun ve susuyorsun.... keske oda 2 haftaya düsürse iznini madem benim sadece 1 hafta iznim var diye düsünüyorum. Cokmu bencilim kizlar ya. Daha yeni evli sayiliriz ben esimden ayri kalmak istemiyorum :KK43:

Ailesinin söylediği laflar yüzünden gitmek istemediğinizi belirtin bence,bundan çekinmeyin,
sonuçta aileme kadar dil uzatan insanları hayatımdan çıkarırım çıkardım da, eşinizin de bu durumda destek olması sizi anlaması lazım ,
bence sizin 1 haftalık izninizde tatile gidin, eşiniz de çok ısrar ederse tatilden dönerken kayınvalideye uğrayın, orada kalın ama sadece 1 gün, eşiniz çok istiyorsa 1 haftasını ailesiyle geçirsin siz dönersiniz, 1 hafta sonra da eşiniz yanınıza dönsün, 2 hafta çok,
bende eşimden ayrı kalmak istemem ama rahatsız olacağım bir ortamda bulunacağıma birkaç gün yalnız kalmayı tercih ederim. Gerçi eşiniz tek bırakır mı sizi o var, benim eşim yalnız bırakmaz ya beraber gideriz ya hiç...

sizin aileniz nerede.sanırım aynı şehirdediniz ,1,5 yıl görmemiş ailesini görsün.ayrıca evlilik yıldönümünü illa aynı gün kutlamak gibi bir zorunlulukmu var,10 gün sonra kutlayın.
bir dakika ya anlamadım. mesajı yazıp ayrı kalmak istemiyorum diyen kişi bana "beraber gidin beraber dönün" dedim diye bencil mi diyor?

Eşiniz 3 haftanın hepsini birden kullanmak zorunda mı, bir kısmını şimdi kullansa daha sonra sizin başka bir izninizde kalanını kullansa olmuyor mu?

Evet kusura bakmayin ama cok bencilsiniz. O adam uzun suredir ailesini gormemis. Yazik degil mi? Ailesi daraltacakmis vs daraltirsa daraltsin esinizi, evlatlari sonucta, o esinizi ilgilendirir.
O erken gitsin, son haftasinda sizde gidin ve beraber donun.

Sizin aileniz yakinlarinizda galiba yoksa bu denli ayrim olmaz diye dusunuyorum:KK14:

Benim ailem cok yakinda sayilmaz ortalama ayda 1 görüyorum. Anliyorum konu aile olunca böyle demeniz normal o insanlari tanimadan bilinmez zaten

Ailem 150 kilometre uzakta ayda 1 falan görüyorum

Benim ailem cok yakinda sayilmaz ortalama ayda 1 görüyorum. Anliyorum konu aile olunca böyle demeniz normal o insanlari tanimadan bilinmez zaten

ailesi ne kadar kotu olursa da olsun esiniz icin ailesidir.
orada ne kadar kalmasi gerektigine siz degil, esiniz karar vermeli bence.
neticede ailesine kmlerce uzak olan o, siz degilsiniz.

doğrusunu yapıyorsun

biletleri alın geri dönün birlikte

orda bahane et mideni üşüt kus falan senle birlikte dönsün mutlaka

arkandan dedikodunu yapıp doldururlar adamı

benim yaptığım salaklığı yapma

doğrusunu yapıyorsun

biletleri alın geri dönün birlikte

orda bahane et mideni üşüt kus falan senle birlikte dönsün mutlaka

arkandan dedikodunu yapıp doldururlar adamı

benim yaptığım salaklığı yapma

Valla yazmadim ama buda aklimdan gecmiyor degil. Ya doldururlarsa ya esim döndügünde degisirse diye... Bugun anlattim sadece 1 hafta izin alabiliyorum diye bi agzini aradim ama o hala 3 haftaligina gitmekten bahsediyor :(

Valla yazmadim ama buda aklimdan gecmiyor degil. Ya doldururlarsa ya esim döndügünde degisirse diye... Bugun anlattim sadece 1 hafta izin alabiliyorum diye bi agzini aradim ama o hala 3 haftaligina gitmekten bahsediyor :KK43:

değişir valla.

ben sevgilimle ailesinin arası kötüydü düzelttim. adamı bana karşı doldurdu annesi sanırım ayrıldı benden.

yani bunlara iyilik yaramıyor ki sana emarelerini göstermişler gittiğinde burnundan getirmişler. çocuk vs var mı bilmem ama bişeyleri bahane et

mesela gitmeden miden bulanmaya başlasın

ailenle görüşmek için midem bulanırken bile gidiyorum bak de. orda da annesi üstüne gelirse bi fenalaş falan

sonra da dönerken de yanında olması için ısrar et yolda bayılırım tek başıma dönersem falan de. yap bişiler yani.

ailesi ne kadar kotu olursa da olsun esiniz icin ailesidir.
orada ne kadar kalmasi gerektigine siz degil, esiniz karar vermeli bence.
neticede ailesine kmlerce uzak olan o, siz degilsiniz.

Her anne anne olamadigi gibi her ailede aile olamiyor. Biz yeni evlenmisiz aylarca yerde yatmisiz ve ailesi böyle bi zamanda bile onlarin borclarini kapatmamizi, bizim borca girmemizi beklediler. Evimizi merak bile etmiyorlar bir fotograf dahi görmek istemediler. Evet esimin ailesi olabilir ama bir "aile" degiller

Ben şöyle düşündüm bilmiyorum eşiniz sıkıntı yapabilir ama madem öyle eşiniz 2 hafta gitsin kalsın siz de izninizi onun dönüşüne ayarlayın 1 hafta beraber vakit geçirin.

değişir valla.

ben sevgilimle ailesinin arası kötüydü düzelttim. adamı bana karşı doldurdu annesi sanırım ayrıldı benden.

yani bunlara iyilik yaramıyor ki sana emarelerini göstermişler gittiğinde burnundan getirmişler. çocuk vs var mı bilmem ama bişeyleri bahane et

mesela gitmeden miden bulanmaya başlasın

ailenle görüşmek için midem bulanırken bile gidiyorum bak de. orda da annesi üstüne gelirse bi fenalaş falan

sonra da dönerken de yanında olması için ısrar et yolda bayılırım tek başıma dönersem falan de. yap bişiler yani.

Cocugumuz daha yok. Ben yalan söyleyebilen biride degilimki anlar. Ve kendimi kötü hissederim acikcasi. Kendi düsünüp bi cözüm bulmasini beklerim. Onlar esimi görmeyi beklemiyorlarki. Esim gidecek onlar ona findik toplatacak, odun kirdiracak, esime alisveris yapiracaklar, oraya buraya götürtecekler kendilerini.... esim daha bekarken yanlarinda 3 günde isyan ediyordu (bekarkende ayri yasiyorlardi). Son gittigimizdede keske gelmeseydik dedi. Ama bunlari unutuyor yada hatirliyor ama "aile" degince hersey degisiyor birden.. zaafi var

Ben şöyle düşündüm bilmiyorum eşiniz sıkıntı yapabilir ama madem öyle eşiniz 2 hafta gitsin kalsın siz de izninizi onun dönüşüne ayarlayın 1 hafta beraber vakit geçirin.

Bende böyle düsünüyorum agizini aradim hic orali gibi degil. 3 hafta diyor

Back
X