Bencillik bu ama elimde degil

İyide olsa kötüde olsa onun ailesi, üstelik 1,5 yıldır görmemiş onları. Bence ikiniz bir tatil yapın 1 hafta biryerlerde oda sonra ailesiyle geçirsin kalan zamanını. Ben sizi pek haklı bulmadım düşüncelerinizde.

doldurabilirler..ayrica cok para harcatirlar..tecrubeyle sabittir canim :D
bana kalirsa esler birlikte gitmeli..ama sende iki hafta izin al ne yapip et..iki hafta birlikte gidip gelin.1 hafta gercekten cok az esin acisindan..en azindan basinda olursun esinin..madem bu kadar dusmansa kv..

Eşini ikna etmeye çalış en azından iznin 1 Haftasını seninle geçirsin

değişir valla.

ben sevgilimle ailesinin arası kötüydü düzelttim. adamı bana karşı doldurdu annesi sanırım ayrıldı benden.

yani bunlara iyilik yaramıyor ki sana emarelerini göstermişler gittiğinde burnundan getirmişler. çocuk vs var mı bilmem ama bişeyleri bahane et

mesela gitmeden miden bulanmaya başlasın

ailenle görüşmek için midem bulanırken bile gidiyorum bak de. orda da annesi üstüne gelirse bi fenalaş falan

sonra da dönerken de yanında olması için ısrar et yolda bayılırım tek başıma dönersem falan de. yap bişiler yani.
ay çok fenasınız:D

Ailesiyle 1.5 yıl görüşmediğini hesaba katarsak aslında gidip kalmak adamın hakkı. Hadi siz gidemediniz, ailesi de mi hiç gelmedi? Yani 1.5 yil hic mi gorusmediler?
Ama diger yandan, eger gerçekten yılda sadece 1 hafta izniniz varsa, eşinizi 2 hafta turkiyeye gonderin, son 1 haftasinda beraber tatil yapın. Yıllık tek iznimi kv geçirmem ben asla.. Oğludur, hakkidir, gitsin 2 hafta görsün, seni görmek zorunda değiller. Senin izninin olduğu hafta esinle beraber tatile çıkın. Yani ben olsam böyle yapardım

Mrb kizlar esimin ailesi türkiyede yasiyor biz yurtdisindayiz. En son 2015in aralik ayinda gitmistik yanlarina (1,5 sene oldu). 2016 maddi sikintilardan dolayi gidememistik.
Niyetimiz bu yil agustosta gitmek ama esim 3 hafta izin alabilmisken ben 1 hafta alabiliyorum sadece. Oda daha kesin bile degil. Buda demek oluyorki esim 2 hafta fazla kalcak ailesinde ben 1 hafta sonra tek dönecem eve. 2. evlilik yildönümümüzü de ayri gecirmek zorunda kalcaz buarada.

Esime kizamiyorum cünkü ailesidir özler. Ama acik söylemek gerekirse ben ailesinden uzak durmayi tercih ediyorum, cünkü son gittigimizde daha 2. gün kaynanam bana demedigini birakmadi aileme bile dil uzatti. Simdi konusuyoruz ama yalandan (en azindan benim acimdan bu böyle). Ayrica bizim iyiligimizi düsünen insanlarda degil biz tatile gidince bozuluyorlar yada mesala esim onlara para yollamiyor diye bir süre aramadilar bizi. Esim bana ev isinde yardim edince cekemiyorlar hatta insanin yüzüne yüzüne söylüyorlar bunu. Bunun gibi birsürü sey var esimde bunlari biliyor hatta kendi söylüyor.

Ve biliyorumki esim 3 haftaligina gittigi icin pisman olcak cünkü ailesi basinin etini yiyecek orda. Ama insan bunu gidip kocasina diyemiyor iste. Ailesidir sonucta ne olursa olsun özler diyorsun ve susuyorsun.... keske oda 2 haftaya düsürse iznini madem benim sadece 1 hafta iznim var diye düsünüyorum. Cokmu bencilim kizlar ya. Daha yeni evli sayiliriz ben esimden ayri kalmak istemiyorum :KK43:
Haklı mısın bilmem ama ailesi konusunda birşey söylememekle en iyisini yapıyorsun çünkü uzaktalar ya ne yaparlarsa ne sorun çıkarırsa çıkarsınlar aile tatlı gelir herzaman aiken sana şöyle yapar böyle sıkar felan dememek en iyisi

Siz bir hafta izninizde beraber tatile gidin o da geri kalan 2 haftada ailesi ile geçirsin
böylece tatliniz daha iyi geçer
öyle olmuyor mu

Cocugumuz daha yok. Ben yalan söyleyebilen biride degilimki anlar. Ve kendimi kötü hissederim acikcasi. Kendi düsünüp bi cözüm bulmasini beklerim. Onlar esimi görmeyi beklemiyorlarki. Esim gidecek onlar ona findik toplatacak, odun kirdiracak, esime alisveris yapiracaklar, oraya buraya götürtecekler kendilerini.... esim daha bekarken yanlarinda 3 günde isyan ediyordu (bekarkende ayri yasiyorlardi). Son gittigimizdede keske gelmeseydik dedi. Ama bunlari unutuyor yada hatirliyor ama "aile" degince hersey degisiyor birden.. zaafi var

anladım da doldururlar bilirim o zaman o gitsin 2 hafta sizin izniniz iptal oluversin birden

sonradan izni alabildim dersiniz o 1 haftayı da tatil yaparsınız birlikte hem de o da sıkılmış olur ailesinden. ama yine de doldururlar bence. çok sağlam iletişimde kalmanız lazım.

Back
X