bende 2010 ekim hamişim:)

gonulirem

2. meleğim sağlıkla gel..
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
880
3
118
Bursa
merhaba arkadaşlar :emir_bebek:küçük bir sürpriz yaşadım,1. yavrumun 3. doğum gününü kutlamama 1 ay kala 2. bebişimin yola çıktığını öğrendim:16:çok mutluyum,daha bebişimi görmeye gitmedim dra ama bayramdan sonra gideceğim inşallah,benim gibi hamişler gelin birbirimize duygularımızı şikayetlerimiz yazalım bu formdan çok mutluyum çokk ...ama birazda korkuyorum doğumdan..:49:

Eklentiler

• $SDC14918iroşşş.webp
    $SDC14918iroşşş.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 82
2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım ,konuşalım ,paylaşalım:))

bu topikden devam ediyoruz istersen ordan devam edebilrisin

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.
Allah bağışlasın kızınızıda.

merhaba arkadaşlar :emir_bebek:küçük bir sürpriz yaşadım,1. yavrumun 3. doğum gününü kutlamama 1 ay kala 2. bebişimin yola çıktığını öğrendim:16:çok mutluyum,daha bebişimi görmeye gitmedim dra ama bayramdan sonra gideceğim inşallah,benim gibi hamişler gelin birbirimize duygularımızı şikayetlerimiz yazalım bu formdan çok mutluyum çokk ...ama birazda korkuyorum doğumdan..:49:

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.
Allah bağışlasın

evet diğer topik daha aktif doğru ,ben 6+2 günlük hamişim fakat:( henüz ilk dr muayenemi gerçekleştiremdim aralık 2 de randevum ,:(ne güzel aynı ayda doğuracağız inşallah .. tabi ben erken doğurmassam:S il bebeğimi erken doğum da ,bilemiyorum belki aynı risk varsa.. umarım yoktur..:49:

Back
X