Bende Anne olabilirmiyim birgun:(

Lion ella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
827
1.432
33
33
Merhaba kizlar bir an ole bunaldimki icimi kimseye dokemedigim icin buraya yazim dedim ben 5 yillik evliyim ve cocugum yok ::KK43:ev di arabaydi giris katta oturutodum rutubet fln simdi rabbimin izniyle evime ciktim sukurler olsun bazen oyle bir an geliyorki cevremde yakinimdaki insanlara siz benim ne yasadigimi ne biliyosunz diye bagirasim geliyor inanirmisiniz hani diyorlar ya hayatimi yazsam roman olur ole bir durum cocugum olmuyon diye cokk uzuluyorum ama yinede isyan etmiyorum vardir rabbimin bir bildigi bende o sevinci yasamak istiyorumm icimi buraya dokebldim kusura bakmayin basinizida agrittim ama kendimi rahat hissediyorum buraya yazinca sizinde akillariniz verdiginz cvplar hosuma gidiyor acaba birgun bende -anne -olurmuyum:KK43:

Merhaba kizlar bir an ole bunaldimki icimi kimseye dokemedigim icin buraya yazim dedim ben 5 yillik evliyim ve cocugum yok ::KK43:ev di arabaydi giris katta oturutodum rutubet fln simdi rabbimin izniyle evime ciktim sukurler olsun bazen oyle bir an geliyorki cevremde yakinimdaki insanlara siz benim ne yasadigimi ne biliyosunz diye bagirasim geliyor inanirmisiniz hani diyorlar ya hayatimi yazsam roman olur ole bir durum cocugum olmuyon diye cokk uzuluyorum ama yinede isyan etmiyorum vardir rabbimin bir bildigi bende o sevinci yasamak istiyorumm icimi buraya dokebldim kusura bakmayin basinizida agrittim ama kendimi rahat hissediyorum buraya yazinca sizinde akillariniz verdiginz cvplar hosuma gidiyor acaba birgun bende -anne -olurmuyum:KK43:

sizinle aynı durumdayım...
yıllardır çalıştık eşimle. . herşeyimiz oldu Arabamız i aldık evimizi aldık paramız var..
herşeyimiz var ama hiç birşeyimiz yok. .
ben hep böyle derim durumuma. .
hep bi yanımız eksik. ..
bizimde bebeğimiz olmuyor rabbim nasip etmedi daha inşallah bir gün evimize neşe mizi. . melegimizi gönderecek rabbim..
insanlar sürekli soruyor hep bi bahane buluyorum istemiyoruz diyorum.. sorulardan da bıktım psikolojim bozuldu artık. . allahım bi an önce size de bizede isteyen herkese nasip etsin inşallah. ..

İnşallah en hayırlı. Bir şekilde bebeğinizin olur ve artık buraya yazdığınız dertlerini bebeğim yemek yemiyoi ne yapmalıyım gibi şeyler olur amin tabi inşallah yemek yesinde

Amin canim insallah ben soranlara yasim kucuk dusunmuyorum diyorum herkezin herseyi bilmesini istemiyorum aaa cocugu olmuyo fln gerci eltimin var o bir sene sonra yapti millet anliyodur olmadini ama esim birtanee destegiyle bana sen yetersin olur insallh uzlme der

Amin canim insallah ben soranlara yasim kucuk dusunmuyorum diyorum herkezin herseyi bilmesini istemiyorum aaa cocugu olmuyo fln gerci eltimin var o bir sene sonra yapti millet anliyodur olmadini ama esim birtanee destegiyle bana sen yetersin olur insallh uzlme der
Tedaviye gitsen bile bence kimseye deme, yoksa bazı zaman gelir seni bu hassas noktandan vururlar. Ben de daha düşünmüyorum diyorum, Allahım ne zaman ol derse öyle olacaktır,gerisi boş. Umudumuzu kaybetmeyelim.

Tedaviye gitsen bile bence kimseye deme, yoksa bazı zaman gelir seni bu hassas noktandan vururlar. Ben de daha düşünmüyorum diyorum, Allahım ne zaman ol derse öyle olacaktır,gerisi boş. Umudumuzu kaybetmeyelim.

evet arkadaş doğru söylüyor sakın kimseye söyleme olmuyor falan diye. .
ben doğum kontrol hapı nı bıraktım iki arkadaşa söyledim. .
bikaç ay sonra ignelemeler başladı. .
ay kız sende aylardır beceremedin diyenler. yok bu doğuran a kadar ben 3 CÜ yu dogururum diyenler. .
sonra tekrardan hapa başladığımı söyledim yalan söylemek zorunda kaldım hapı bile gösterdim bi arkadaşa o geldiğinde masada duruyordu o kadar zor durumda kaldim. ..
çok kırıcı konuşuyor insanlar asla demeyin tedavi görüyorum veya olmuyor diye. . istemiyoruz diyinnn. . insanlar çok acımasız sizi en can alıcı noktadan vurur lar. .. :(

Neden olmuyor bebeğiniz ?
Benim de olmuyor aynı seyleri bazen ben de düşünüyorum

banada kimi zaman uzak gelen bir düşünce birgün anne olmak. bazen çok yakında gibi bazen hiç olmıycak gibi. benimde olmuyor napalım hayırlısı Allah ol derse olur hayırlısını versin bize tüm isteyenlere inşallah.

Esimde sol tarafta varikosel var spremleeri cok fazla ama hareketliliigi yuzde on bnde birsey yok ama adetimin ikinci gunu rahim agzi flmi cktrcm doktor gel dedii hayirlusi olsunn insallah

Vardır güzel Rabbimin belirlediği bir vakit. İnsaallah olacak. Güzel düşünün. Streste yapmayın olur mu. Hayırlısıyla sizinde, benim kizkardesiminde ve bekleyenlerinde olur insaallah. Kizkardesimde çok muzdarip soranlardan. Zevzeklik parayla mi? Enişte beyin ananesi bile adetin duzene girdı mi diye soruyomuş her aramasinda

Rabbim ol der ve oluverir..
Simdilik sizin icin ol demedi demekki belkide sizi siniyor belli olnaz hic beklemeigin anda ol deyiverir duayi eksik etme

Esimde sol tarafta varikosel var spremleeri cok fazla ama hareketliliigi yuzde on bnde birsey yok ama adetimin ikinci gunu rahim agzi flmi cktrcm doktor gel dedii hayirlusi olsunn insallah
benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu. üstelik şimdi hareketlilik sıfır. ve ben 4 kere gebe kaldım ama yaşamadı çünkü aynı zamanda sperm yapısında genetik bozukluk var. şimdiyse hamile kalamıyorum. hareketlilik olmadığından. ama doktorlar önemsemiyor dönemsel değişebilir falan diyorlar dene diyorlar. eger gene olmazsa gel tüp deneyelim dedi ama. kendimi hiç mi hiç hazır hissetmiyorum bu işleme.

Benim eşimin de sperm sayısı cok fazla
Canlılık oranı da iyi ama bizde de hareket yuzde 10 sadece
Keciboynuzu kürü içti 3-4 aydır
Hala birsey yok
Evicap kullanıyıruz bir de
Ben de dr a gttim kan tahlılleri ve ultrasonla bakıldı bende birsey cıkmadı ama sanırım rahim filmi benim de cektirmem gerek
Bakalım bende bir sorun cıkmazsa film sonucunda eşime proxeed alıcaz
Varikoselden bizde de şüphelendiler ama cıkması
Ameliyat mı olması gerek eşinzi n

Yasınız kaç

benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu. üstelik şimdi hareketlilik sıfır. ve ben 4 kere gebe kaldım ama yaşamadı çünkü aynı zamanda sperm yapısında genetik bozukluk var. şimdiyse hamile kalamıyorum. hareketlilik olmadığından. ama doktorlar önemsemiyor dönemsel değişebilir falan diyorlar dene diyorlar. eger gene olmazsa gel tüp deneyelim dedi ama. kendimi hiç mi hiç hazır hissetmiyorum bu işleme.
Sperm yapısı dediğiniz morfoloji di mi
Bizde de var o sorun
Gecmıs olsun size de allah umarım nasip eder
Hiç ilac falan kullandıniz mi hareketlilik ve mırfoloji için

hayır tam olarak değil morfoloji sıfırdı ameliyattan sonra 5 oldu. ama hareketlilik yok şimdi de. sperm genetik yapısında anormallik var. ama bir kısmıda iyi durumdaymış ilaçla bir tedavisi yok bunun ama hareketlilik için dönemsel olabilir falan dediler. şansımıza iyinin gelmesini bekliycez deneyerek.

Back
X