• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende anne olmak istiyorum. Allahtan ümit kesilmez.

menocemopero

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
11
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum.üye olmadan önce sürekli yazılarınızı takip ediyorum.26 yaşındayım.5 aylık evliyim.bende hipo hipo teşhisi konulan hastalardan biriyim.bu siteye üye olmamın amacı hem benim gibi sorunu olan kişilerle arkadaşlık kurmak hemde yardımcı olmaktır.normal yolla hamile kalamıyorum.tavsiye üzerine yeditepe üniversitesi hastanesi prof.dr .cem fıçıcıoğluna tedaviye başladım.ilk deneme aşılama olacak.şu an tahlillerimi yaptırıyorum.bugün smear sonucunu ve amh hormonu sonuçlarını aldım.smearım temiz çıktı.amh hormonumda 2.07 çıktı.doktorum yumurta rezervimin iyi olduğunu söyledi.şu hsg çektiricem tüplerimin açık olup olmadığına bakıcak.ama çok korkuyorum bilgi verirmisiniz.

merhaba arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum.üye olmadan önce sürekli yazılarınızı takip ediyorum.26 yaşındayım.5 aylık evliyim.bende hipo hipo teşhisi konulan hastalardan biriyim.bu siteye üye olmamın amacı hem benim gibi sorunu olan kişilerle arkadaşlık kurmak hemde yardımcı olmaktır.normal yolla hamile kalamıyorum.tavsiye üzerine yeditepe üniversitesi hastanesi prof.dr .cem fıçıcıoğluna tedaviye başladım.ilk deneme aşılama olacak.şu an tahlillerimi yaptırıyorum.bugün smear sonucunu ve amh hormonu sonuçlarını aldım.smearım temiz çıktı.amh hormonumda 2.07 çıktı.doktorum yumurta rezervimin iyi olduğunu söyledi.şu hsg çektiricem tüplerimin açık olup olmadığına bakıcak.ama çok korkuyorum bilgi verirmisiniz.

Merhaba canim,maalesef bizimde normal yollarla cocugumuz olmadi.1 kere tup bebek tedavisi denedim ama tutmadi.Pazartesi gunu 2. tedavime baslayacagim.Bizdeki problem esimde morfoloji sorunu var.Tedaviye baslamadan once bende hsg cektirmistim,ozel bir merkezde cektirdigim icin uyutarak cektiler dolayisi ile hicbirsey hissetmedim.Uyandigimdada hic agrim olmadi diyebilirim sadece 1 hafta boyunca az az kanamam oldu.Inan korkulacak bir durum yok :34:

merhaba dünya gerçekten çok üzüldüm.allahın izniyle sizde istediğiniz sonuca ulaşırsınız.allah hepimizin yardımcısı olsun.bugün hastanede radyolaji bölümüyle görüştüm.anestezi olarak çektiricem.haftanın belirli günleri aneztezi için doktor geliyormuş.hafta içi arıcam tekrardan.eşimin sperm sayısına henüz bakılmadı.aşama aşama yapılıyor herşey.gerçekten çok umutluyum.içimde tarif edemeyeceğim bir mutluluk var.amh hormonumun yüksek olması iyimiş doktor öle söyledi.siz hangi hastaneye gidiyosunuz.

merhaba dünya gerçekten çok üzüldüm.allahın izniyle sizde istediğiniz sonuca ulaşırsınız.allah hepimizin yardımcısı olsun.bugün hastanede radyolaji bölümüyle görüştüm.anestezi olarak çektiricem.haftanın belirli günleri aneztezi için doktor geliyormuş.hafta içi arıcam tekrardan.eşimin sperm sayısına henüz bakılmadı.aşama aşama yapılıyor herşey.gerçekten çok umutluyum.içimde tarif edemeyeceğim bir mutluluk var.amh hormonumun yüksek olması iyimiş doktor öle söyledi.siz hangi hastaneye gidiyosunuz.

Oncelikle iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim.Allah hepimizin gonlune gore verir insallah :16: umutlu ve mutlu olman ne kadar guzel,ne kadar olumlu dusunur stres yapmazsak o kadar sansimiz yukseliyor.ben ilk tedaviminde maalesef bunu basaramadim depresyona girdim resmen.ama simdi cok hazirim tedaviye.Biz bahcecsi umut tup bebek merkezinde denedik ilk tedaviyi tutmadi ama dondurulmus embriyolarimiz var orada onlarla tekrar deneyecegiz.Bana sorarsan mutlaka esinde testlerini yaptirsin cunku spermlerde sorun cikinca asilama pozitif sonuc vermiyor direk tup bebek tedavisi uygulaniyor.Benim doktorum bu sekilde yonlendirdi bizi.Biraz arastir istersen cunku merkez cok onemli.

sanırım senin gittiğin merkezde özel.benim gittiğim merkez özel ve çok pahalı. sadece muaynesi 250 tl aşılama ve ilaçlar dahil 1600 tl buluyor.bugün hsg içinde fiyat verdiler 350 tl anestezi yaptırırsam 800 tl buluyormuş.ne yapıcam bilemiyorum.eğer bu ilk denemem tutmazsa devlet hastanesinde yaptırıcam.bilgin varmı acaba devlet hastanesi tüp bebek ve aşılamayı karşılıyormu yoksa bir kısmınımı karşılıyor.sorularımlada seni sıkmıyorumdur umarım:(

mrb kızlar bnde bebek isteyenlerdenim :( aşılama yaptrcaz pazartesi gün verdi dr. iğne vuruldum 1 haftadır herşeye katlanıyoruz ikimizdede sorun yok ama olmadı 2 yıldır :( hsg yi bnde anestezili çektrdim bişe hisetmiosun inş olur en kısa zamandaa

merhaba öz-me hakkında hayırlısı olsun..eğer doktorun senden amh hormonu istemediyse sen söyle önemli bir tahlil.yumurtalar açısından.yapılmadıysa muhakkak bu tahlili yaptırmanı tavsiye ederim. bazı doktorlar anlamıyorum ama bu tahlili istemiyor.bence tedavinin başında en önce yapılması gereken tahlil.

Merhabalar, öncelikle bu uzun ve yorucu yolda Allah yardımcınız olsun. İnşallah tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz..ben Hsg yeni çekindim. Aslında anestezi gerektirecek, çok paralar verilecek bir işlem değil. 180 TL verdim sadece. Tabi bu şehir şehir değişir, fakat fazla abartılan bir konu olduğunu düşünüyorum. Çok ağrı oluyor fakat çok kısa sürdüğü için, dayanılmayacak bir hal değil yani. Siz bilirsiniz tabi, bu iş biraz ticarete dökülmüş durumda. Fikrimi söylemek istedim.
Birde bu yaptırdığınız smear testinin açılımı nedir? nelere bakılıyor, öğrenebilirmiyim?

merhaba öz-me hakkında hayırlısı olsun..eğer doktorun senden amh hormonu istemediyse sen söyle önemli bir tahlil.yumurtalar açısından.yapılmadıysa muhakkak bu tahlili yaptırmanı tavsiye ederim. bazı doktorlar anlamıyorum ama bu tahlili istemiyor.bence tedavinin başında en önce yapılması gereken tahlil.

o tahlil bana hiç yapılmadı ben duydum onu ibrahim saracoğlu sölemişti muhakak yaptrın die ama bugüne kadar 4 dr gitim hiç biri sölemedi bana bnde unutum ama sölicem yapalım pzt aşılamam olcak artık tutmazsa yapim .. teşkür edeirm cnmm allah hepimizin gönlüne göre versin...

Back
X