- Konu Sahibi menocemopero
-
merhaba arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum.üye olmadan önce sürekli yazılarınızı takip ediyorum.26 yaşındayım.5 aylık evliyim.bende hipo hipo teşhisi konulan hastalardan biriyim.bu siteye üye olmamın amacı hem benim gibi sorunu olan kişilerle arkadaşlık kurmak hemde yardımcı olmaktır.normal yolla hamile kalamıyorum.tavsiye üzerine yeditepe üniversitesi hastanesi prof.dr .cem fıçıcıoğluna tedaviye başladım.ilk deneme aşılama olacak.şu an tahlillerimi yaptırıyorum.bugün smear sonucunu ve amh hormonu sonuçlarını aldım.smearım temiz çıktı.amh hormonumda 2.07 çıktı.doktorum yumurta rezervimin iyi olduğunu söyledi.şu hsg çektiricem tüplerimin açık olup olmadığına bakıcak.ama çok korkuyorum bilgi verirmisiniz.
merhaba dünya gerçekten çok üzüldüm.allahın izniyle sizde istediğiniz sonuca ulaşırsınız.allah hepimizin yardımcısı olsun.bugün hastanede radyolaji bölümüyle görüştüm.anestezi olarak çektiricem.haftanın belirli günleri aneztezi için doktor geliyormuş.hafta içi arıcam tekrardan.eşimin sperm sayısına henüz bakılmadı.aşama aşama yapılıyor herşey.gerçekten çok umutluyum.içimde tarif edemeyeceğim bir mutluluk var.amh hormonumun yüksek olması iyimiş doktor öle söyledi.siz hangi hastaneye gidiyosunuz.
merhaba öz-me hakkında hayırlısı olsun..eğer doktorun senden amh hormonu istemediyse sen söyle önemli bir tahlil.yumurtalar açısından.yapılmadıysa muhakkak bu tahlili yaptırmanı tavsiye ederim. bazı doktorlar anlamıyorum ama bu tahlili istemiyor.bence tedavinin başında en önce yapılması gereken tahlil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?