İkinci deneme için start verdik, doktor guatr ve başka bir tahlil daha istedi bunların sonucu iyi gelirse ve ultrason muayenesinden sonra herşey normal gözükürse transferini yaparız dedi. Guatr sonucum iyi geldi çok şükür, diğer sonuç yarın gelecek eğer buda güzel çıkarsa 9 temmuz da kontrol var. Birde ilaç verdi onları içiyorum. Kontroldede herşey güzel çıkarsa 2. transfer için bir engel kalmamış olacak fakat benim korkularım ve çekincelerim var. Ya yine olmazsa diye korkuyorum. İlk denemede olduğu gibi sevinçli ve heyecanlı değilim. İlkinde kontrole gitmiştim doktor transfer yapmıştı eşimde bende çok şaşkındık kimse bilmiyordu. Annemi aradım bebeğimle sana geliyoruz bize bakarmısın anneannesi dedim. Çünkü bebeğimin benimle olduğuna çok inanmıştım. Sanki bu yolculuğun sonuydu ve artık bende hamileydim ama kendimi fazla kaptırmışım halbuki hiç bir şey garanti değil Allah istemedikten sonra kaç kere tüp müp denersen dene olmuyor. Bundan sebep bu defa çok heyecanlı değilim. Rabbim ne derse o olacak. Ayrıca geçen defa 13 gün annemlerde yattım bu defa yatmayı düşünmüyorum evimde geçirmeyi düşünüyorum. Sakınan göze çöp batar hesabı geçen defa bir yemek yemeğe, tuvalete ve namaza kalkmıştım o kadar dikkat etmiştim genede tutmadı. Bu defa kendimi bu kadar strese sokmayacam ve 3 günlük istirahatten sonra normal hayatıma dönecem, zaten doktor öyle söylemişti ama biz dinlemedik.