Bende anne olmak istiyorum

offfofff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
4
0
86
38
Adana
anne olmak kim bilir ne kadar güzel bi duygudur. Annelerden yardım bekliyorum ne olur yardım edin akıl verin. 6 aylık evliyim hiç korunmamama rağmen anne olamıyorum doktorum herşey normal dedi eşimdede bi problem yok ama neden anne olamıyorum. LÜTFEN YARDIM EDİNsenağlama

mrb canım bende 10 aylık evliyim yaş 26 bu ay denemelere başladık bakalım tutacak mı? seni çok iyi anlıyorum. zor olduğunu biliyorum ama gönlünü ferah tut. hem bak doktor problem yok demiş daha ne arkadaşım. sadece stres yapma o yüzden de hormonlar etkileniyormuş deniyor ya. en kısa zamanda bebişlerimize kavuşmak dileğiyle . allah hepimizin kucağını doldursun inşallah....

hoşgeldin canım kelin bi ilacı olsa neler yapacak ya neyse aynı durumdayız yani Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

Canım daha 6 aylık evlisin ne bu stres üzüntü..Daha yıllarca bekleyenler var bak ben11 yıldır bekliyorum.Yandım kavruldum..Daha işin çok başındasın.Biliyosun stresde engeldir bebek olmasına sakin biraz...

anne olmak kim bilir ne kadar güzel bi duygudur. Annelerden yardım bekliyorum ne olur yardım edin akıl verin. 6 aylık evliyim hiç korunmamama rağmen anne olamıyorum doktorum herşey normal dedi eşimdede bi problem yok ama neden anne olamıyorum. LÜTFEN YARDIM EDİNsenağlama

umarım birgün isteğine kavuşursun bu güzelliği içinde hiisetmek bile heycan verici ...

Mrb, ben de anne olmak istiyorm.1.5 yıllık evliyim.Daha önce korunduk.Bu ay korunmayı bıraktık.Çok heyecanlıyım.ınşallah isteyen herkesin sağlıklı bebeşi olur.

Bu arada bişey sormak istiyorum.Korunmayı ilk bu ay bıraktım.Acele ediyorum biliyorum ama eşim de ben de bebişimiz hemen gelsin istiyoruz.Bu sebeble de regl bitim tarihinden muhtemel ovulasyon tarihine kadar hergün 1 kez ilişkiye girdik.Oysa ki uzmanlar kolay hamile kalmak için günaşırı birlikteliği tavsiye ediyorlar.Her gün birlikte olarak ilk 3 ay içinde hamile kalan var mıdır?Önerilerinizi bekliyorum.

Ayy, ben evli değilim ama anlayabiliyorum seni.. Allah tez zamanda dileğini veriri kucağına inş..

hoşgeldin arkadaşım daha yeni evlisin en fazla 1 yıl kadar beklemelisin dr gitmek için çünkü nedenini araştırmak için rahim filmi çektiriyorlarmış bu da iyi bişi deği anne değilim ama ben de istiyorum

canım hoşgeldin bizde bebiş istiyoruz dr a gittik herşey normal dedi bekliyoruz bizimde 1 yıl oldu korunmayalı olur canım biliyorumki allahım bizede o güzel duyguyu tattaracak bizede bebiş verecek stres yapma

canım hoşgeldin daha 6 aylık evlisin daha yenisin gez toz kocişinle tekrar hoşgeldina.s.

üzülme bu kadar canım inş. senin de hayırlı bir çocuğun olur opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım . sen hiç canını sıkma. zaten sorun yokmuş bak.herşey düzelir.bu arada moralinin düzelmesi için sana birşey anlatayım. bizim bir komşumuz vardı.karılı kocalı kısırlardı. ama allah 16 yıl sonra onlara bebek verdi. hiç üzülmene gerek yok.baksana hem bi sorun da yokmuş.sen gönlünü ferah tut

imtihandır beklemek zor olsada ödülü büyüktür belki ama emnim çok zor bi imtihan anlıyorum seni 1 senedir uğraşıyoruz sorunumuz yok ama olmuyo hani belirtiler olmasa tamam dicem ama belirti var ama bebişim yok sanki sırf beni üzmek için madem gelmiceksin niye heyacanlandırıyosun niye yoruyosun beni niye üzüyosun bekletme annem geeel artık yorma beni yorma bizi alalh isteyen herkesi ane yapsın

Bu arada bişey sormak istiyorum.Korunmayı ilk bu ay bıraktım.Acele ediyorum biliyorum ama eşim de ben de bebişimiz hemen gelsin istiyoruz.Bu sebeble de regl bitim tarihinden muhtemel ovulasyon tarihine kadar hergün 1 kez ilişkiye girdik.Oysa ki uzmanlar kolay hamile kalmak için günaşırı birlikteliği tavsiye ediyorlar.Her gün birlikte olarak ilk 3 ay içinde hamile kalan var mıdır?Önerilerinizi bekliyorum.

canım bence acele etme sen doğum kontrol hapı kullandıysan zaten en az 2 ay beklemelisin doktorlar öyle öneriyo ve gün aşırı olması gerekiyo hergün olursa spermlerin kalitesi düşüyomuş gebe kalman zor olur gün aşırı olursa daha sağlıklı zaten spermlerde rahimde 72 saate kadar yaşıyomuş yumurtlama gününü kaçırmazsın bol şans:Saruboceq:

Back
X