inş...sabır ediyorum zaten 1 yıl önce hiç bir ümidim yoktuuu azospermdi eşim ve ameliyatta yoktu sperm ALLAH a şükür ki şimid var ve kendiliğinden çıkıyor
ben de anne olmak istiyorum ve Rabbime 6 yıldır yalvarıyorum( çaresine baş vurarak) daha dün 3. tüp bebek denemem ve negatif sonuç aldım ve buna şükrediyorum şükrediyorum şükrediyorum...
6 yılda öğrendiğim tek bir şey var ''su akar, yolunu bulur'' ben dr konusunda ne kadar titiz davrandım sa (prof filan) yinede dr hatasının kurbanı oldum. Aman ben çok okuyorum, çok bilinçliyim infertiliteyi su gibi yuttum dedim yine yanlış tedavide buldum kendimi ve yine başarısız oldum... Bu 3. tedavim merkezi seçtim ve bıraktım ha sonuç negatif ama ben çok huzurlu bir tedavi geçirdim... Buna da şükrediyorum.
dutname umarım 4. dnemede başarırsın. doktorunun histeroskopi istediğini söylemişsin. bu merkezden de vaz mı geçtin? nooldu? merak ettim :1shok:
Hayır vazgeçmedim sadece herşey çok mükemmel iken neden tutmadı dedi dr.um. Acaba rahimin içine birdaha bakılsamı dedi, bana 5 yıl önce laparoskopi yapıldığında histeroskopide yapılmış sonuç temizdi ama isterseniz tekrar edin dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?