• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende anne olmak istiyorummm

larem1982

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
544
78
123
42
İstanbul
Allah ım bende anne olmak istiyorum etrafımdaki anneleri görünce çok istediğimin farkındayımm.Pazar günü evegelen 6 yaşındaki misafir kızın bile sen artık evlendin neden çocuk doğurmuyorsun sözüü beni o kadar etkiliyor ki Rabbim yardımcımız olsun ben daha 1.5 yıldır uğraşıyorum inş. en yakın zaman da hayırlısı ile olurr da her şeyden alınmaktan kurtulurmmm.Dün akşam eşimle yüürüyüşten gelirken arabanın içinde uyutulnuş bir bebk gördük cam kapalı bu sıcakta DÜŞÜNMEMEK elde değil neden Rabbim böyle sorumsuz insanlara veriyorsun kıymet bilmezlere veriyorsn diyeee.Tabi sonra estf.dedim ama akıldan geçtiii işte çok zor bir süreç geçiriyoruz..Ben artık her şeyden sıkılır hale geldim galibaaaCADIARZU

canım senın dusundugun seylerın aynısını cogu zaman bende dusunuyorum ben 4 senedır ugrasıyorum ve benden sonra evlenen arkadaslarım 2.si ıcın hazılıga basladılar umudunu kaybetme sakın bende cok caresızlıge kapılıyorum ınan bana burdakı herkes en az senın ve benım kadar anne olmak ıstıyor rabbım ınsalllah sanada tattırır bu duyguyu ve cümlemize ikiz ikiz nasip eder

başınıza ne gelirse gelsin karamsarlığa kapılmayın,bütün kapılar kapansa bile sonunda o size kimsenin bilmediği gizli bir patika açar..Siz şu anda onu göremesenizde dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri vardır.Şükret!ıstediğini elde edince şükretmek kolaydır.ama gerçekten inananlar, dileği gereçkleşmediğinde bile şükredebilendir

mrh cnm bende 8 yıldır anne olmak için mücadele vern biriyim ama nasip herşey vakti saati gelince herşey oluyor üzülme pozitif bak morelin düzgün olsun gün doğmadan neler doğuyor kişilere sakın üzülme sabret çünkü eminim bizde birgün anne olucaz ve meleklerimize iyi anne olucaz çünkü bizim en kıymetlimiz olucaklar sevgilerimle...

haklısın sabret mek kolay değil ama geç olsun güç olmasın mantığı herzaman yerindedir bu sabır bizi güçlü hale getiriyor inanıyorumki bizim meleklerimiz çok şanslı olucak çünkü üzerine yaprak gibi titreyen anneleri olucak sevgilerimle ...

inş...sabır ediyorum zaten 1 yıl önce hiç bir ümidim yoktuuu azospermdi eşim ve ameliyatta yoktu sperm ALLAH a şükür ki şimid var ve kendiliğinden çıkıyor

inş...sabır ediyorum zaten 1 yıl önce hiç bir ümidim yoktuuu azospermdi eşim ve ameliyatta yoktu sperm ALLAH a şükür ki şimid var ve kendiliğinden çıkıyor

Canım hıc uzulme kendılıgınden duzelıyor dedın.Iste rabbım sızı yavas yavas odullendırıyor.Merak etme, ıyı dusun ıyı gelsın basına canım uzulme sakın her derde derman veren rabbım bızımde derdımıze derman verecektır.Bende aynı durumdayım elımden bırsey gelmıyor.Allah sanada olmayanlarada hayırlı evlat versın bunu demekten baska elımden bıesy gelmıyo canım uzulmeopuyorumnanaktan:1hug:

ben de anne olmak istiyorum ve Rabbime 6 yıldır yalvarıyorum( çaresine baş vurarak) daha dün 3. tüp bebek denemem ve negatif sonuç aldım ve buna şükrediyorum şükrediyorum şükrediyorum...
6 yılda öğrendiğim tek bir şey var ''su akar, yolunu bulur'' ben dr konusunda ne kadar titiz davrandım sa (prof filan) yinede dr hatasının kurbanı oldum. Aman ben çok okuyorum, çok bilinçliyim infertiliteyi su gibi yuttum dedim yine yanlış tedavide buldum kendimi ve yine başarısız oldum... Bu 3. tedavim merkezi seçtim ve bıraktım ha sonuç negatif ama ben çok huzurlu bir tedavi geçirdim... Buna da şükrediyorum.

ben de anne olmak istiyorum ve Rabbime 6 yıldır yalvarıyorum( çaresine baş vurarak) daha dün 3. tüp bebek denemem ve negatif sonuç aldım ve buna şükrediyorum şükrediyorum şükrediyorum...
6 yılda öğrendiğim tek bir şey var ''su akar, yolunu bulur'' ben dr konusunda ne kadar titiz davrandım sa (prof filan) yinede dr hatasının kurbanı oldum. Aman ben çok okuyorum, çok bilinçliyim infertiliteyi su gibi yuttum dedim yine yanlış tedavide buldum kendimi ve yine başarısız oldum... Bu 3. tedavim merkezi seçtim ve bıraktım ha sonuç negatif ama ben çok huzurlu bir tedavi geçirdim... Buna da şükrediyorum.

dutname umarım 4. dnemede başarırsın. doktorunun histeroskopi istediğini söylemişsin. bu merkezden de vaz mı geçtin? nooldu? merak ettim :1shok:

dutname üzülme cnm hepimiz vakti gelince teker teker anne olucaz meleklerimizi kollarımıza alıcaz ben her negatif tedaviden sonra dahada güçlendim şimdi inatla sabırla 3.cü tedavime odaklandım kısmet bakalım start vermedim daha ama çok yakında vericem hepimiz için hayırlısı sevgilermle..

dutname umarım 4. dnemede başarırsın. doktorunun histeroskopi istediğini söylemişsin. bu merkezden de vaz mı geçtin? nooldu? merak ettim :1shok:

Hayır vazgeçmedim sadece herşey çok mükemmel iken neden tutmadı dedi dr.um. Acaba rahimin içine birdaha bakılsamı dedi, bana 5 yıl önce laparoskopi yapıldığında histeroskopide yapılmış sonuç temizdi ama isterseniz tekrar edin dedi...

Hayır vazgeçmedim sadece herşey çok mükemmel iken neden tutmadı dedi dr.um. Acaba rahimin içine birdaha bakılsamı dedi, bana 5 yıl önce laparoskopi yapıldığında histeroskopide yapılmış sonuç temizdi ama isterseniz tekrar edin dedi...

yani tabii tutması gerekirdi ama en en iyi durumda bile olasılık % 60-70. gerisi her zaman allaha kalıyor. sen istersen histeroskopi yaptır. sağlık sigortan varsa medicana karşılıyor. ist cerrahi de karşılayabilir blki. memorial ve alman karşılamaz demişti

kızlar üzgünüm çok hemde daha önce normal sperm çıkışı varken gene azosperm ile karşılaştıkkkk RABBıM sen güç ver

Back
X