Bende artık anne olmak istiyorum, çok yoruldum.

3 yıllkm evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz fakat yaptırmadığım test kalmadı bir sürü doktora gittim infertilite tanısı kondu açıklanamayan kısırlık ve bu beni artık çok yoruyor.. Ne olur kızlar bu mübarek günlerde dua edin bende mucizeme kavuşayım artık isyan etmiyorum asla ama yoruldum...
Merhabalar 2018 Ekim ayında evlendim iki buçuk senedir istiyorduk bir gün bunları yazacağımı hiç hayal etmemiştim çok şükür ki nasip oldu evliliğimin ilk bir senesi dolunca doktora gittim birdahaki ay adet olunca gel dedi gittim yumurtalıklarim zayıfmis klomen verdi kullandım yumurtam 20 mm olmuş ama iğne vurulmadim çünkü eşimle iş saatlerimiz uymuyordu tabiki olmadı yine sonraki iki ay doktor yoktu ve araya pandemi girdi bir sene de öyle kaldı oldu iki ben isten çıktım ve eşimle karar aldık bu sefer her ne olursa olsun aksatmadan gideceğiz ve sonuna kadar çabalayayacagiz olsada olmasada gittiğim doktora sıra yoktu başka birisine gittim durumumu anlattım bana strestendir dedi gonderdi ne bı ultrasona baktı nede bı test yaptı ağlayarak çıktım ordan ertesi gün baska doktora gittim bana klomen verdi günde bir tane dedi iyice zaten benim yumurtalıklarım tembel bir tane nasıl fayda edicek hem bu doktorda hormon testi falan yapmadı yine ağlayarak çıktım sonra başka bir hastaneye başka bir doktora gittim hemen ertesi güne anlattım olan herşeyi beni dikkatle dinledi ve söylediği benim için en önemli şey şuydu sen stres yapma seninle sonuna kadar gideceğiz olucak allahin izni ile klomen yazdı ama günde iki tane kullandım yumurtam oldu çatlatma iğnesi kullandım ama iğneden 36 saat sonra ilişki olmadı çünkü aşırı stres oldum ve asla iliskiye giremedim oturdum ağladım bütün herşey boşa gitti diye bir sonraki ay yine öyle oldu yine ağlamalar sonra doktorum birde rahim filmi çekelim dedi tamam dedim 2020 aralık ayının son günü rahim filmi çekildim oda temiz çıktı doktorum akışına bırak bir ay tedavi yok dedi tamam dedik o ayda olmadı sonra yine Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım tabiki yine ilişkiye giremedim ve yine olmadı doktorum bir ay sen dinlen sonra aşılamaya geçelim dedi tamam dedim ve bir ay dinlenip adet olduktan sonra 3. Gün gittim ilk defa ağladım hocam olmayacak galiba dedim oda bana olmaması için sebep yok ben inanıyorum sende inan ama bugün ama yarın zamanını ben bilemem ama olucak sadece stres yapma dedi bir bakmışsın lanet olsun bırakıyorum tedaviyi dediğin an hamile kalacaksın bu gözyaşlarının karşılığını alacaksın ben agaldikca onunda gözleri doldu ilacımı yazdı klomene başladım ama bakıyorum burda herkes gonal f diye bir iğne kullanıyor biraz umudum kırılmıştı ama olsun yeni tedavi yeni umut iki tane 20 mm yumurtam oldu ve iğne vuruldum iğneyi ben hastaneye gidip vurdurdum ve iğne den fıss diye hava sesi geldi korktum dedim çatlamayacak çok şükür catlamistı iğneden 36 saat sonra 3 Nisan'da aşılamam oldu 20 dk yatırdılar beni eve geldikten sonra da 3 gün hep yattım sadece lavabo ihtiyacım için kalktım ve 3 gün duş almadım her gün yarım avakado yedim aşılamadan 6 gün sonra 3 dk süren beni yerlere yatıran bir kasık batması oldu o kasık batmasından sonra hep hamileyim dedim ama kendime konduramadım gerçekten hamile olan kişi hissediyor bı şekilde ama bir gün sonra karın ağrım oldu ve esimle ikinci aşılama konuşmaları yapmaya başladık sonraki günlerde baktım benim karın ağrım yok aksine göğüslerimde ağrı var ignenin 12. Günü idrar testi yaptım anında pozitifi gördüm ama inanmadım ertesi sabah yine yaptım yine hemen çıktı ve kan vermeye gittim15 Nisan'da 65.37 doktorum ben sana demedim mi bak oldu dedi 4 gün sonra 19 Nisan'da 309.1 artmıştı çok şükür Rabbime pazartesi kese için çağırdı doktorum insAllah gözükür çok uzun oldu hakkınızı helal edin 🥰rabbim gerçekten uğraşan çabalayan gerçekten isteyen herkese nasip etsin bir an önce kucakları dolsun insAllah

Bunu başka bir sayfaya yazmıştım bak buda benim hikayem burda kayinvalidemin söylediği laflar yok eşimin teyzelerinin söylediği laflar yok komşumun bile lafı oldu bu konuda şimdi el bebek gül bebek bakıyorlar bana ama benim gözümde sıfır sende asla ama asla pes etme emin ol hic beklemedigin anda gelecek mucizen

3 yıllkm evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz fakat yaptırmadığım test kalmadı bir sürü doktora gittim infertilite tanısı kondu açıklanamayan kısırlık ve bu beni artık çok yoruyor.. Ne olur kızlar bu mübarek günlerde dua edin bende mucizeme kavuşayım artık isyan etmiyorum asla ama yoruldum...
Canim burda yillar once senin gibi yorulduğunu, ne yapsa çocuğu olmadiğini yazan kadinlarin yillar sonraki sohbetlerinde çocuklarjnin mamasi, kreşinden bahsettiğini gordum. Aslinda burda gormeye gerek yok kimisi hemen hamile kalir kimisi yillar sonra. Bunlari hep gorduk duyduk. Çocukla imtihan olunmayan başka şeyle imtihan olunuyor. Hayat bu değil mj? Bizler sabirsiz insanlariz. Hemen olsun isteriz. Her yil bize asir gibi gelir ama Allah bizim bilmediklerimizi biliyor. Senin 3 sene sonra olacak çocuğunun taleyi kaderi tabiki evlendiğin an olacak çocuğunun kaderiyle ayni olamaz. Dua ediyorsak hayirlisini istiyorsak ve Allah bizi bekletiyorsa emin ol bebeklerimiz için hayirli bir zamanin gelmesini bekliyordur. Bizler beş saniye otesini goremezken Allah bizim ahiretimize kadar bilir o yuzden rahat ol ve Allaha yaslan. Sabrin sonu selametdir. Ramazan bayraminda guzel bir namaz kil, gece namazina kalk. Allahla konuş. Ben Allahla konuşmakdan, sıkintilarimi Ona arz etmekden daha jyi bir tedavi yontemi bilmiyorum

Back
X