Bende artik bebek istiyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysun81
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

aysun81

Ziyaretçi
Merhaba arkadaslar,
Bende artik bebek istiyorum, bu ay korunmayi biraktim, hamile kalmam ne kadar sürer acaba cok merak ediyorum? Umarim en kisa zamanda araniza katilirim.Allah isteyen herkese saglikli, sihatli en önemlisi hayirli evlatlar versin...

amin canım inşallah en kısa sürede hayırlısı ile dileğine kavuşursun sen ve isteyen herkes için duam

canım allahım tez zamanda ilk aydan şıp diye hamile kalmanı nasip etsin inş.ben 6 ayıma girdim hapı bırakalı heray büyük bi umutla bekliyorum ama bebeiş inad etti gelmiyo,senin yapıcan tek şey hamilelik ve bebek üzerine hiç düşünmemen eger cok düşünüp kafaya takarsan bizim gibi aylarca bekleyebilirsin,başka işlerle uğraş gün içinde hiç aklına getirme lütfen bu hamilelik denilen şey biraz rahat bi bünye istiyo , bizede dua et canım , allah rast getirsin...

Dlerim en kisa zamanda Allah size de versin Ben hap kullanmadim bu bir + olabilr mi?

canım inşallah tez zamanda bebiş sahibi olursun sende.allah tüm isteyenlere nasipetsin inşallah

nuray mrb cnm dok.gittinmi?
adet gecikmen nedenmiş?

aynur81 degil canim aysun81. Allah sana da en kisa zamanda nasip etsin

inşallah cnmmmm seninde bir bebişin olurrrrrrr hatta ikiz olurrrrrr

kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. yazılarınızı okudum. Bende 6aylık evliyim ve 5aydır bebek istiyoruz, ama maalesef tutmuyor, doktora gittim hiçbir problem yok çok şükür. Ama her ay onu beklemek nedir iyi bilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…