Bende artık bir başlangıç atmak istiyorum zayıflamaya :)

dr_meltm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
61
42
88
artık midem o kadar büyüdüki delik gbi herşeyi cok fazla miktada yiyorum :( ve dur demenin zamanı geldi sanırım,yoksa boyle giderse daha da kilo almaya devam edecegim. geçen sene 55 kiloydum ama suanda 59,5 kilo oldum ve tekrardan geçenseneki kiloma ulasmak ıstıyorum.boyum 1.63 ve hedefim 55 kilo :) veeee bugun diyete basladııımm sonunda...

sabah gec uyandgm ıcın kahvaltı faslını atlamak zorunda kaldım. öglen 1 elma, 1 tane kurabiye yedım, saat 5 giibi 5-6 tane fındık yedım,
aksam 2 tabak corba,salata ve 2bardak meyve suyu içtimm.vee smdı de yesıl cay ıcıyorumm..

aslında yeme duzenımı daha duzenlı bır sekılde oturtabılırımm bugunluk kendımce ve engel olabıldıgımce bu sekılde uyabıldımm. baana destek olmak ve benmle bırlıkte zayıflamak ısteyen arkadaslar gelın bırbırımıze destek olarak zayıflayalımm.. :)
:16:

slm..sanırım sana eşlik edebilirim..tabi kabul edersen :)

bugun sabh uyandm 2bardak su içtm.1saat snra yagsz tost we meyvasuyu ıçtm.oglen yarm portakal yedım.saat 3te çorba içtm.aksam 6da yne çorba içtm we meyve yedim.hersey boyle guzel gdyorduki tam arkadasn ısrarı uzerne 1saat once pızza ydm we butn kalorileri aldm :( çewrmde kimsenin olmamasi gerekyo dyetmı bozck.zaten ırademı guç zaptedyorum:(

kesinlikle haklısın çevrede sürekli bişeyler yiyen yada ikram eden birileri oldu mu bitiyor ve başa dönüyoruz..o yüzden ben p.tesi başlıyorum..sevgili eşim şuan izinde işe başlaması lazım yoksa sabah dikkat etsem akşam bozuluyor..önceki hafta dikkat ederek bir kilo vermiştim.tabi biraz da sporla.şimdi güzel bir liste hazırlamayı düşünüyorum ona göre bir alışveriş listesi ve start :) evde olduğum için uygulamam daha kolay olacak..burdan paylaşırım seninle..işine gelirse uygularsın sende :)

Sanırım meyvesuyunu çok tüketiyorsun. Eğer içtiğin evde kendi hazırladığın değilde kutu meyvesuyuysa bırak derim. Enerji veriyor evet ama şeker oranı fazla. Kolay gelsin :)

aslında haklısn canım meywe suyunu cok icmemem gerek.zaten dyetım bozuldu bugunden ıtıcren tekrar baslaycm.subatın ortalarna kadar 3kilo wermem gerek:2: bugn 8buçkta uyandm kostr kostr okula geldm.suanda derstym we daha hç bsey yemedım.benım en buyuk problemım duzenlı kahwalti yapamamam.ama dun markttn alıswerıs yaptm we erken kalkp kahwaltı yapmya çlscgm.hoca ara werır wermz bşeyler yıyecgm

sbh 7.30da kepek ekmekle yaplms tost ydm10da 1bardak yeşıl çay we dıyet biskvı yedm.bkalm gunun ilerleyen waktlernde ne olck:49:

Back
X