Geldim kacinilasi sona.sunu anladim evlilikte dünya gibi dön dön yine basladigin yerdesin.biz hani cocuktu yok iyi niyetti yok düzelirdi derken sadece biz gidisati yavaslatiyoruz öleymis beni düsman gibi gören bir adamla neden hala evliyim bir gün daha bitince oh sükur kavga etmedik diye sevineyim avilerinin karilari kadar degerim yok onlari cani kani savunurken ben neden dûnyanin en ise yaramaz insaniyim.ayni yataga bas koyfugum adam ayni hayati ona adamaya degmiyormus.herkesi karsima alip savunurdum onu. babama el kaldirdi küfretti sustum niye cocugum icin.peki oglum bana anne babam dedeme napiyodu derken o kucucuk kelimeleriyle ondan saklayamadigim gercegi benmi göremiyordum.
Evet karar verdim ama bilmiyorum beni ne bekliyor ayni evde iki yabanciyiz
Nefret ediyorum sevdigim icin kendimden bile salak aptal avanak aciz oldugum icin güclu olamadigim icin evladima bunlari yasattigim icin.bosluk gibi bitsey bu yasanmamis okadar .
Kucukcekmecede cennet mah.taraflarinda avukat ariyorum sona geldim cunku bilen ysrdim etsin lutfen.
Evet karar verdim ama bilmiyorum beni ne bekliyor ayni evde iki yabanciyiz
Nefret ediyorum sevdigim icin kendimden bile salak aptal avanak aciz oldugum icin güclu olamadigim icin evladima bunlari yasattigim icin.bosluk gibi bitsey bu yasanmamis okadar .
Kucukcekmecede cennet mah.taraflarinda avukat ariyorum sona geldim cunku bilen ysrdim etsin lutfen.