bende artik sona geldim

hasbel79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
255
19
118
Geldim kacinilasi sona.sunu anladim evlilikte dünya gibi dön dön yine basladigin yerdesin.biz hani cocuktu yok iyi niyetti yok düzelirdi derken sadece biz gidisati yavaslatiyoruz öleymis beni düsman gibi gören bir adamla neden hala evliyim bir gün daha bitince oh sükur kavga etmedik diye sevineyim avilerinin karilari kadar degerim yok onlari cani kani savunurken ben neden dûnyanin en ise yaramaz insaniyim.ayni yataga bas koyfugum adam ayni hayati ona adamaya degmiyormus.herkesi karsima alip savunurdum onu. babama el kaldirdi küfretti sustum niye cocugum icin.peki oglum bana anne babam dedeme napiyodu derken o kucucuk kelimeleriyle ondan saklayamadigim gercegi benmi göremiyordum.

Evet karar verdim ama bilmiyorum beni ne bekliyor ayni evde iki yabanciyiz
Nefret ediyorum sevdigim icin kendimden bile salak aptal avanak aciz oldugum icin güclu olamadigim icin evladima bunlari yasattigim icin.bosluk gibi bitsey bu yasanmamis okadar .

Kucukcekmecede cennet mah.taraflarinda avukat ariyorum sona geldim cunku bilen ysrdim etsin lutfen.

Bu isin calismak ayaklarinin ustune basmakla da.ilgisi yok benle para kavgasi yapmasindansa calismamayi yeglerfim cenesinden biktim cunku ne müsrifligim kaldi dogru olsa disimi kiracam kac kisi calistigi halde kadin falan bulmaz hem cocuk yemek isler herseyi üstleniyorken ben niye degersizim.gözunde artik sorgulamiyorum ailemde biliyor zaten hep arkamdalar yaza.kadar artik bu hal devam eder gibi yazin sona gelinir sanirim tatilde simdi böyle ayri odalarda gün gecicek

İte kaka yürütülmeye çalışılan evliliklerin en bilindik repliğidir "çocuğum için"... Anne babanın birbirine saygısı kalmayan bir ev asla yuva olamazdı çocuklara. Allah yolunuzu açık etsin, bundan sonra mutlu olursunuz umarım.

ama çocuklar...

ben de aynı karar arefesindeyim ama kızıma kıyamıyorum :(

bir çok makale okudum giden eş çocugu yeterince görürse arayıp sorarsa çocuklar az etkileniyormuş..babası inadına aramaz öyle bişey olsa..

ben henuz o kararı vermedim ama evden gitti ve iki gundur yok !

Kusura bakma ama saygisini kaybeden bir insanin, kendi cocuguna ne kadar faydali olur orasi muamma.
"babama el kaldirdi küfretti sustum niye cocugum icin"
Yani bu cümleyi okuduktan sonra, senin hala orda ne isin var diyesim geliyor ama hos ben kim oluyorum.

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Sanırım hala içinizde acaba mı var kafanızda kesin olarak bitirmemişsiniz ki yaza kadar böyle gider diyorsunuz. Benimde iki çocuğum var tabii ki onların mutsuz olmasını istemem ama sürekli kavga, gürültü olan bir evde sadece anne-babalarıyla büyümüş olmaları içinde evliliğimi sürdürmem. Babama vurdu ve küfretti çocuğum için katlandım diyorsunuz. Bana göre katlanılmaması gereken bir durum sebep her ne olursa olsun. Bazen inceldiği yerden kopmasına izin vermemiz gerekir daha fazla canımızın yanmaması için.

Eşin seni dövüyor anladığım kadarıyla.. Ben 3-4 şeyi boşanma nedeni olarak görürüm.. Dayak, Alkol, Kumar, Karı-kız..
Gerisi çözülebilir.

Eşin seni dövüyor anladığım kadarıyla.. Ben 3-4 şeyi boşanma nedeni olarak görürüm.. Dayak, Alkol, Kumar, Karı-kız..
Gerisi çözülebilir.

Sevgisizlik çözülmez. Böyle bakıldığı için erkekler bunları yapmayınca sanki çok muhterem varlıklarmış gibi davranıyorlar zaten.

Bence siz çocuğunuz için falan susmuyorsunuz.
Anlamsız bir bağımlılığınız var bu adama.
" dayak alışkanlıkmış" diye bir konunuz var.
Hadi siz her türlü işkenceyi kendinize reva görüyorsunuzda , babanıza nasıl kıydınız?
Babanıza el kaldıran adamın ( hemde yavrunuzun önünde) yanında ne işiniz var sizin?
Ben sizin boşanabileceğinize inanmıyorum.
Bu adam sizi boşarda inşallah yavrunuzda, ailenizde kurtulur bu pislikten.

Bence siz çocuğunuz için falan susmuyorsunuz.
Anlamsız bir bağımlılığınız var bu adama.
" dayak alışkanlıkmış" diye bir konunuz var.
Hadi siz her türlü işkenceyi kendinize reva görüyorsunuzda , babanıza nasıl kıydınız?
Babanıza el kaldıran adamın ( hemde yavrunuzun önünde) yanında ne işiniz var sizin?
Ben sizin boşanabileceğinize inanmıyorum.
Bu adam sizi boşarda inşallah yavrunuzda, ailenizde kurtulur bu pislikten.

Bana vurdu ama benimki bagimlilik falan degil korkuydu.ama bunu asicam cunkü du an evde konusmayan ysn yana gecen bir yabanciyiz sadece

Hasbel zamanında çok söyledik ama sen yine gelip bizlere de eşini savunmuştun.
Umarım yine 2 gün sonra kararın değişmez de bir an önce kurtulursun...

Gerisi çözülebilir.

ya aynen arkadasim sana sonunakadar katiliyorum cocugum icin bana siginacak liman ariyorum gibi geliyor o cocuklara da yazik ya onlarda buyucek birgun...

çocuk meselesi çok başka..

iki gundur gitti babası akşamları soruyor..şimdilik gezmeye gitti diyorum..zaten öyle işi gereği dönmesi gerekecek en fazla pazartesiye..

ama döndüğünde ne olacak..yine iki yabancı evin içinde.. boşuna onun işlerini yapıcam yemek bulaşık ütü...şu an bakıyorum da evde yok oluşu hiçbir eksiklik hissettirmiyor kızımın sorması dışında.. kendi adıma günlük hayat ve duygusal anlamda yani..

ama kızım :(

Babana el kaldırdığı gün bitmeliydi. Ondan sonra hala düzelir diye beklemen senin kabahatindir..

bence durumu çocuğuna anlat, yol yakınken ayır yollara, bir dönem sonra her şey senin için daha iyi olacak. bilmen gereken tek şey her şeyin sonu değil...

kendim için herşeyin zorluklarla beraber bile olsa daha iyi olacağına eminim..
ama kızım babasını özlediğinde sordugunda o vicdan azabını çekmek... çok kararsızım..

ama çocuklar...

ben de aynı karar arefesindeyim ama kızıma kıyamıyorum :(

bir çok makale okudum giden eş çocugu yeterince görürse arayıp sorarsa çocuklar az etkileniyormuş..babası inadına aramaz öyle bişey olsa..

ben henuz o kararı vermedim ama evden gitti ve iki gundur yok !

öyle bişey olduğunda sırf inat için cezalandırmak için kendi evladını kullanan, onu görmezden gelen bi adamla ne yapıyosun hala. hiçbişey düşünmeden bırak onu, ondan baba olmaz zaten..

öyle bişey olduğunda sırf inat için cezalandırmak için kendi evladını kullanan, onu görmezden gelen bi adamla ne yapıyosun hala. hiçbişey düşünmeden bırak onu, ondan baba olmaz zaten..

gerçekten de öyle evladını kullanmaktan çekinmez içimi acıtmak için..

ama kızım ona çok düşkün..babasız bir çocuk büyütmek.. bilmiyorum..

gerçekten de öyle evladını kullanmaktan çekinmez içimi acıtmak için..

ama kızım ona çok düşkün..babasız bir çocuk büyütmek.. bilmiyorum..

ben babasız büyümüş bi kızım. sana şunu söylim. eğer kızının yanında sana kötü davranıyosa, sen mutsuzsan ve kızın babası yüzünden mutsuz olduğunun farkındaysa ayrıl. kızın şuankinden daha mutlu olur. ama diyosan ki kötü eş ama çok iyi baba, o zaman bişey deme hakkım yok, tercih senindir o noktada. ama şunu unutma çocuklar çok akıllıdır herşeyi anlarlar farkederler. iyi düşün taşın karar ver, kızın hangi durumda daha az etkilenir.

Sevgisizlik çözülmez. Böyle bakıldığı için erkekler bunları yapmayınca sanki çok muhterem varlıklarmış gibi davranıyorlar zaten.

Sevgi.. Nasıl bir duygu.. Zaman zaman sevdiğimiz kişilerden nefret edebiliyoruz... Zaman zaman farklı duygular içine girebiliyoruz. Genel bir sevgisizlik varsa zaten olmuyor.. Karı kız vs.. herşey girer araya..

''Anne babam dedeme ne yapıyordu?' bu nasıl bir cümledir böyle, kıyamam o çocuğa :(

ben çocuk gelişim uzm.yım, hani hep diyosun ya 'çocuğum için katlanıyorum' o evde mutsuz olan eşlerin kendisine faydası olmaz ki çocuğuna olsun lütfen bu cümlelerden vazgeçin artık hanımlar, önce siz mutlu olun, siz kendinizi değerli görün ki çocuğunuza mutluluk verin. Çocuğunuzun mutluluğu için babasıyla aynı eve yaşaması şart değil, babasını yeterince görsün ilgi ve sevgisini alsın yeterli. Emin olun o kavga gürültülü ortamda yaşamasından daha az etkilenir bu şekilde.

Konu sahibi, dayakla ilgili konunu okumuş bir yorumunda 'ben kazandım, eşim çocuğum kazandı' yorumunu okuyunca şoke olmuştum. Sadece gidişatı yavaşlattın evet, sonu yavaşlattın, ortada kazanan kimse yoktu. Lütfen aç şu boşanma davanı ve kendi hayatını kazan artık lütfen!!

Back
X