Bu hangi kişilik oukluğu bilmiyorum, teşhiside ancak psikolog koyabilir ama yardım almalısınız ne olursa olsun.
En yakin zamana randevu alicam..on bilfi almak istedim yasayan iylesen var mi yada zor gunler gecirdigim icin ben kendim mi kuruyorum anlamaya ogrenmeye calisiyorum
Niye bosanamadigima neden bu kadar korktugumu anlamaya calisiyorum..acaba bagimlilik pisikolojisimi diye dusunuyorumBoşanınca iyileşirsiniz ama siz ısrarla resmî nikahlı ayrılığı tercih ediyorsunuz.
Yardım alın. Tabiki zor bir durum boşanmak ama sizin diğer konularınızı okuduğum için boşanmadan mutlu olamazsınız gibime geliyor. Zaten ayrısınız sizi bağlayan tek şey imza ve onun soyadı olmasın. Hayat kısa zararın neresinden dönerseniz kar diye düşünüyorum.Niye bosanamadigima neden bu kadar korktugumu anlamaya calisiyorum..acaba bagimlilik pisikolojisimi diye dusunuyorum
Yardım alın. Tabiki zor bir durum boşanmak ama sizin diğer konularınızı okuduğum için boşanmadan mutlu olamazsınız gibime geliyor. Zaten ayrısınız sizi bağlayan tek şey imza ve onun soyadı olmasın. Hayat kısa zararın neresinden dönerseniz kar diye düşünüyorum.
Ben de senin gibiydim.4 sene platonik+flört 4 sene de evlilik olarak toplamda 8 yıl boyunca eski eşime bağımlı gibiydim.Yaptığı en küçük ters hareketi bile gnlerce aklıma takar ağlama krizleri geçirirdim.Tabi evlendikten sonra çok değişti çok şey oldu ve ayrılmak zorunda kaldık.Ama o ayrılma aşamasına kadar neler çektim,ayrılamadım o olmadan ölücek gibi hissediyordum.Onunla ayrılmayı düşününce bile dünya başıma yıkılıp her şey anlamsız olacak gibi geliyordu.Ben hep onun bana yaptığı kötü şeyleri düşünerek önce kendimi iyice soğuttum.Yaptığı iyi şeyler ve iyi anılar o kadar küçüldü ki yaptığı kötülükleri sürekli düşündüğümde.Ayrılmadan ondan ayrılmaya şartladım kendimi.Ayrılınca pişmanlık duymayacağımdan iyice emin oldum ve avukat tutup ayrıldım.Önce kendini hazırla içini soğut.Onunla bir ömrü ziyan edemeceyeğini anladığında her şey çok kolay oluyor.Bildiginiz uzere esimden uzun suredir ayriyim ama bosanmaya cesaret edemiyorum..hayatimi esim olmadam devam ettiriyorum zaten ama bosanmayi dusununce dunya basima yikilacak gibi geliyor.bunca yaptigi kotu muameleye katlandim bunca yil hep daha iyi olcak umidiyle surekli iyilestirme calisarak gecti ama nafile..
Sorun bagimli kisilik bozuklugu rahatsizligim oldugunu dusunuyorum bu yuzden ayrilmaktan hep korktum ve herseyine tahammul ettim...ayrildiktan sonra evlenmeyi dusunmuyorum ama ayrilir ayrilmaz sanki biri olmak zorundaymis gibi hissediyorum..bu duygudan kurtulmadan da bosanmaya da korkuyorum..internetten biraz arastirma yaptim hastaligin belirtileri mevcut bende...bu hastalik hakkinda bilgisi olan yasayan atlatan var mi
Kisilik bozuklugu demek icin cok daha agir bir tablo gerekir. Sadece esine degil her seye karsi hayatini devam ettirmekte zorlanacak kadar ayri kalamayacagini hissetmen lazim.Bildiginiz uzere esimden uzun suredir ayriyim ama bosanmaya cesaret edemiyorum..hayatimi esim olmadam devam ettiriyorum zaten ama bosanmayi dusununce dunya basima yikilacak gibi geliyor.bunca yaptigi kotu muameleye katlandim bunca yil hep daha iyi olcak umidiyle surekli iyilestirme calisarak gecti ama nafile..
Sorun bagimli kisilik bozuklugu rahatsizligim oldugunu dusunuyorum bu yuzden ayrilmaktan hep korktum ve herseyine tahammul ettim...ayrildiktan sonra evlenmeyi dusunmuyorum ama ayrilir ayrilmaz sanki biri olmak zorundaymis gibi hissediyorum..bu duygudan kurtulmadan da bosanmaya da korkuyorum..internetten biraz arastirma yaptim hastaligin belirtileri mevcut bende...bu hastalik hakkinda bilgisi olan yasayan atlatan var mi
Ben de senin gibiydim.4 sene platonik+flört 4 sene de evlilik olarak toplamda 8 yıl boyunca eski eşime bağımlı gibiydim.Yaptığı en küçük ters hareketi bile gnlerce aklıma takar ağlama krizleri geçirirdim.Tabi evlendikten sonra çok değişti çok şey oldu ve ayrılmak zorunda kaldık.Ama o ayrılma aşamasına kadar neler çektim,ayrılamadım o olmadan ölücek gibi hissediyordum.Onunla ayrılmayı düşününce bile dünya başıma yıkılıp her şey anlamsız olacak gibi geliyordu.Ben hep onun bana yaptığı kötü şeyleri düşünerek önce kendimi iyice soğuttum.Yaptığı iyi şeyler ve iyi anılar o kadar küçüldü ki yaptığı kötülükleri sürekli düşündüğümde.Ayrılmadan ondan ayrılmaya şartladım kendimi.Ayrılınca pişmanlık duymayacağımdan iyice emin oldum ve avukat tutup ayrıldım.Önce kendini hazırla içini soğut.Onunla bir ömrü ziyan edemeceyeğini anladığında her şey çok kolay oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?